• bir çocuğun kafasını dipçikle parçalamak olsa benim nezdimde daha etkili olacak cümle.

    dipçik var çocuk var parçalamak var. hezeyan için yeterde artar.

    ama belirtmek lazım ırkını (bkz: kürt) çünkü isyan lazım nefret lazım. düşün bakalım kürt diyen senin polisten farkın ne! nefretinin yönlendiği taraf yeter mi? seni ondan farklı klımaya

    zö edit: çokta umrumdaydı.
    (bkz: zamanın ötesinde olmasından gurur duyulan entryler)
  • fransız parlamentosunun 1915 ermeni soykırımını inkarı suç sayan yasayı onaylayışına özgürlüğe dair algılar va hatta hukuki nedenlerle (!) karşı çıkan mantık esasen budur.

    ve evet istenir ki kafa patlatma gibi işi olan bir görevlinin gireceği stres nedenli* atraksiyon ( !) makul bulunsun.

    negzel şurada kendi kendimize eğlenip devletçilik ve hukuk oynuyorduk!.. değil mi?
  • kafası parçalanan çocuğun sanki sadece ''kürt'' olması sorun teşkil ediyormuş gibi konuşulan olay.
  • türkiye'de cezası yoktur. bakmayın siz bir kısım aklıevvelin ağzını her açtığında "kürtler de eşit işte! ne farkları var ki türklerden :( hem başbakan da cumhurbaşkanı da olamıyorlar mı :( " gibi ezberlenmiş cümleleri sıralamasına.

    devletin polisini korumacı kollamacı, vatandaşı sikme odaklı tutumunu eleştirdiğinizde ise, bir kısım orospu çocuğu tarafından "pkk propagandası" olarak algılanır. tamamen insani bir durumu bile götlerinden algılayabilirler.

    siz ne zaman insan propagandası yapacaksınız asıl onu merak ediyorum ben.
  • kürt olup olmamasının bir önemi yoktur.
    çocuk olmasa bile,dipçik ile gerçekleştirilen parçalama eylemi tiksinmek için yeterlidir.
  • bunu yapan ve bu olayı gerek gerçek hayatta gerekse sözlükte küçümseyen, önemsiz bir olaymış gibi bakan, bu olayı dile getirenleri devlet düşmanı gibi gören, tepki gösterenlere terörist muamelesi yapan, ama bak o da taş atıyordu diye götünden konuşan insan müsfeddelerinin başına gelmesi halinde bile yüreğimin sızlayacağı hazin olay. cezasız kalmıştır, acıdır...
  • türkiye adaleti'ne güveni bir kez daha sarsan olay. o polisin elinde o silah olmasa, onda o çocuğun karşısına çıkacak cesaret bile olmazdı.
  • çocukluk kriteri, bir kadını hamile bırakabilme olan dangalakları piyasaya sürmüştür. yediği dayak sonucu konuşması kalıcı bir şekilde bozulan vatandaş, evlendiğinde bir kadını hamile bırakabildiğine göre bu "şey"lere göre çocuk değilmiş. açıkça söyleyemediklerini de ben yazayım: "keşke o polis gebertseydi, kafasını daha bi sağlam dağıtsaydı"
    bu yazılanların başka izahı yok. sanki o çocuk, çocuk değil de 35 yaşında koskoca adam olsa o polisin o dayağı atma hakkı var.
    insanlığınızı sikeyim; kaldığı kadarını.
  • bir insanın çocuk olup olmamasının kriteri bazı aklıevvellerin dediği gibi "evlense çocuğu olacak yaşta" olması değildir, siz bilmeseniz de bunlar uluslararası sözleşmelerle belirlenmiş bazı kriterlere sahiptir, 18 yaşına gelene kadar her birey çocuktur. polisin aldığı ceza ise ülkemdeki yargının durumunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.
  • kürt çocuk mu?

    çocuk lan bu, çocuk. çocuğun türk'ü, kürt'ü, ingiliz'i; dinsizi, imansızı mı olurmuş?

    sonra da zaten türkiye'ye ırksal açıdan "türk" olanlar (!) tarafından hep kürtlere karşı ırkçı yaklaşımlar sergileniyor!.. evet öyle ya. hep türkler ırkçı bu ülkede, her demde "kürt, kürt'üm, kürtler var, kürt böyle, kürt öldü, kürt dövüldü, kürt amuda kalktı" diyenler değil, hep türkler ırkçı...

    hangi dünyanın havasını soluyorsunuz bilmiyorum ki.

    + ırkçı, üst faşizan, son derece ayrılıkçı bir söylemdir.
hesabın var mı? giriş yap