• aslında çok yanlış olmayabilecek önermedir. çünkü bu kişiler din allah peygamber vs yerine eğitimle ilgilenmiş, kendilerini geliştirmişlerdir. dolayısıyla kafalar daha açıktır. ya aldıkları iyi eğitim sayesinde iyi maaşlı işlere girmişlerdir, ya da ona buna biat etmeden girişimcilik yapmışlardır. he tam tersi olup zengin olanlar daha fazlasıyla mevcuttur günümüzde lakin onlar geçicidir. hükümet değişince avuçlarını yalayacaklardır
  • gelir seviyesi yükseldikçe eğitim kalitesi artar. bu da kişinin seçimlerinde etkili olur.
  • zenginlerin çoğunun laik olma sebebi kadar merak edilir
  • tarikatcilar da ticaretle multi milyoner olabiliyorlar. ama ben baska bi konudan bahsedecegim izninizle.

    baslik: iyice kavramlar icice girdi bombok oldu.

    gunumuz dunyasinda bi insan dindar da olmaz laikte. artik kulturler etkilesim icinde yeniden sekil almakta. dilimiz dinimiz bakis acimiz her gun ufak ufak sekilleniyor.

    dunya insani oluyorsunuz mujdemi isterim. en baskin kultur neyse onun altinda bulusacak insanoglu. simdi dindar ana babanin cocuklari o da olmadi bi sonraki nesil, simdinin laiklerin cocuklari olmadi sonraki nesil ayni tornadan cikan insanlar olacak.

    (bkz: buyuk resmi cekiyorum gulumseyin)
  • 2003 yılından sonra gülen cemaati ile zengin olanları şuan feto suçlaması ile açığa alınanlara ve hapse girenlere bakarak görebilirsiniz. hepsi akplidir ve hepsi siyasal islamcıdır. yeni türkiye dedikleri oluşum rönesans öncesi orta çağ avrupasıdır yani dini kullanan zengin olur, dinin kullanılmasına karşı çıkan laikliği savunanlarda kafir ve hain olur. böyle troller ve önderleri tarafından suçlanırlar.
  • (bkz: laik maaşı)
  • eğitim olabilir. diğer yandan kocaeli, tüik verilerine göre kişi başına düşen yıllık milli gelirin en yüksek olduğu iki şehirden biridir. 2015 genel seçimlerine baktığımızda ise kocaeli %56,5 oy oranı ile akp'yi desteklemiştir.
  • beyinlerini am göt memeden başka şeyler için de kullanabilmeleri.
  • makarna ve kömür ayaklarına gelmedikleri için kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiğinden çok çalışırlar.
    zeki ve araştırmacı olduklarından dolayı yüksek pozisyonlarda bulunurlar.
    boş vakitlerini kahvede okey oynayarak değil, kütüphanelerde kitap okuyarak geçirirler.
    bunların da toplamı bilgi birikimi olduğundan iş hayatına ve dolayısı ile de bütçelerine yansır.
  • ben buna katilmiyorum ak plakali araclara bakabiliriz ne kadar zengin godoman tanidigim varsa dun neyci olursa olsunlar su an agir reisci.
hesabın var mı? giriş yap