• az önce izlediğim kaliteli kadroya sahip güzel film.

    imdb puanını hak ediyor, ne eksik ne fazla. oyunculuklar muhteşem ki zaten her bir oyuncu ayrı güzel oynamış. filmde o döneme göre bu kadar fazla etnik kökenden insanın karakter canlandırması biraz tuhaf gelse de insanın hoşuna gidiyor. yani o dönemde ne alaka zenci lord falan diyorsunuz ama filmde hiç sırıtmıyor.

    velhasılı izleyin derim.
  • konudan dolayı biraz uyarlama hissi veriyor. bu olumsuz bir durum. ama farklılıklar var.

    çok güzel filmdi iyi ki izlemişim denecek ya da kötü filmdi izlemeseydim denecek bir film değil. beklentiyi yükseltmeden izlenebilir. ben devam filmi çekilse de izlerim.
  • sıkılmadan izlenecek bir film. klişe ama yine de izlenir.

    --- spoiler ---

    "honor is something that all men are born with.
    ıt cannot be taken from you, nor can it be granted.
    ıt must only not be lost."

    --- spoiler ---
  • 47 ronin hikayesinin şövalyeliğe uyarlanışı. aynı seven samurai filminin the magnificent seven olarak kovboy hikayesine uyarlanması gibi. ama yine olmamış, 47 ronin hikayesinin alametifarikasını bu da yansıtamamış. ronin filmindeki 5 dakikalık sahnede anlatılan 47 ronin hikayesinin yaptığı etkiyi koca film yapamıyor. açın eski japon uyarlamalarını seyredin daha iyi (keanu reeves'li saçmalığı demiyorum).

    valinin kesilen elinin iyileşmeyip kanamaya devam etmesi noktasını da rurouni kenshin'den aşırmışlar.

    japon anime, sinema ve manga uzmanınız bildirdi.
  • dövüş sahneleri ve hikaye güzel olmuş. bu tarz filmleri sevenlere tavsiye ederim.

    --- spoiler ---

    7.ordu epey karizma ve sağlam askerlerden oluşuyor. lord bartok'un yaptığı ise tamamen saçmalık. kendi hastalanmış ölecek diye hem ailesini hem klanın tamamını rezil rüsva etti. öleceği zaman onur ve erdem damarı tutmuş, saçma sapan davranıp işleri perişan ediyor.

    --- spoiler ---
  • kaliteli kadrosu ve klasik konusu itibariyle izlenebilir bir film.
    keyif ve hüzünle seyrettim.
  • (bkz: keyser söze)
    anladın sen onu...

    çok fazla alıntı yapılmış ve neredeyse hürrem ayarına yaklaşan uzatılmış da uzatılmış sahneleri olan film. ha ama savaş/dövüş sahnelerinin kurguları fena değildi.
  • herşey iyi güzel, izlenir ama şu imparator rolündeki peyman moaadi'nin oyunculuğu özcan deniz seviyesinde olmasaydı dediğim film. sen ki codayi-i nadir ez simin filminde döktürmüştün hacı, olmamış.

    herkesi bilmem ama bana hani şu silvistırlı, arnıldlı the expendables miydi neydi onu hatırlattı film.
    ha bir de zenci lord, uzakdoğulu korumalar, yozgatlı imparator filan nasıl bir dünya nasıl bir yüzyılda geçiyor film anlamadım?
  • kazuaki kiriya'nın yönettiği 2015 yapımı film. aslında ünlü 47 ronin filminin remake'i ve ülkemizde son şövalyeler adıyla gösterime girdi. morgan freeman ve clive owen gibi iki stara rağmen pek beğenimi kazanmadı. lakin türün meraklılarına hoş gelebilir.

    http://www.imdb.com/title/tt2493486/
hesabın var mı? giriş yap