• bilgilerin korunması yasak olduğu için kesinlikle yedekleme yapmıyoruz diye ilan asarak cihazımdaki* yazılımsal sorunu bilgilerim kaybolmadan çözmeyi reddeten teknik servis.
    bana bir de e biliyorsunuz yazılımda sorun varsa bilgiler de gidiyor demez mi..bilmem mi dedim* karşılaştıkları her yazılım sorununda bavurabildikleri yegane yöntem işletim sistemini resetlemek olmayaydı böyle bir durum olmazdı mealindeki cümlem hiçbir işe yaramadı.
    buradan bilgili, yetkili arkadaşlara sesleniyorum; hayır "bilgilerin korunması yasak gibi saçmalık" varsa neden gsm operatörleri bunu hali hazırda yapmaya devam ediyorlar, ya da bir teknik servis neden sadece bilgileri silerek verilir, ya da diyelim ki böyle o zaman da cihazı aldığımda bilgilendirilmem gerekmiyor mu böylece zamanında -telefonuma aplikasyon yükleyebiliyorken- 1432423 tane mesajım birikmeden bilgilerimi yedeklemeye vakıf olabilirdim, ya da ne diyorum ben allah aşkına sanki çok deokratik tüketici haklarına sahip çıkan bir sistemimiz var gibi ya da asıl penguenler neden patyak yürürler ?
  • (bkz: #48534639)
  • nexus 5'i aldığımdan beri karşı tarafa ses boğuk gidiyor, bu sorun yüzünden üçüncü kez servise veriyorum, sonuncusunda güncel durum bu;
    kayıt tarihi : 12.08.2015 15:54:00
    cihazın durumu : beklemede - yedek parça bekliyor

    iki gün sonra bir ay oluyor. lg servis çok güzel, sen de gel.
  • mallık edip telefonunuz için yazılım yükseltmesi var mı diye sorulmaması gereken mekanlardan. "var" deyip telefonunuzu alırlar, hiç sormadan formatlayıp yeni yazılımı yüklerler. telefon bile "emin misiniz?" diye 30 kere sorarken bi dingiller paldır kuldur telefonunuzu temizlerler.

    lg firması formatlanırken onay isteyen akıllı bir telefon üretmiş ama bunu akıl edemeyen tiplere servis yetkisi vermiş. ben bugün bunu öğrendim.

    edit: imla.
  • teknik işleri çok uzun zamanda çözen servis.

    anneme geçen sene tam bu ay yeni bi lg telefon almıştım. telefonun imeisi bir gün durduk yere sıfırlandı ve telefon şebekeye kapandı. gittim servise verdim. aldılar, bi tane form üzerinde süreci takip edebileceğin bi numara falan filan.. neyse her gün bakıyorum. garanti kapsamına almışlar. anakart değişimi şu bu dedi. sonra cihazı istanbul'a göndermişler falan filan.. bekle bekle bekle.. 15 gün geçti. aradım servisi, cihazın anakart değişimi yerine yeni ve bir üst model başka bi telefon vereceklerini söylediler. ancak gelecek olan telefon "yurt dışından" geleceği için en az 15 gün daha beklemem gerektiğini söylediler. tam 15 gün sonra yani 30. gün servisten yeni cihazı anca alabildik. yani bi rezalet falan çıkarmadılar şükür ki ama süre çok uzun sürdü. anlamadığım neden y.dışından getirtiyorlar ki? verin buradan bi malı oraya diğerini gönderin, buradaki stoktan da o amaçlı düştüğünüzü belirtin. bu kadar zor mu ya? neden y.dışından geliyor illa?

    geçen sene samsung telefonum vardı, ekranı kırılmıştı samsung servise vermiştim bir hafta snra teslim etmişlerdi. lg sahiden abarttı süreyi.

    edit: eklenti.
  • rezilliğin daniskası!
    hayatımda hiç telefonu fırlatacak safhaya gelinir mi derken tam o noktada buluyor insan kendini...

    1. 0212 212 65 43 telefonu laf olsun diye alınmş bir numaradır ve daha ararken meşgule düşer. çok şanslıysan bazen robotik telesekretere bağlanırsınız.
    2. bekleyenler arasında her daim 4. sıradasınızdır.
    3. telefon açılınca ölü balığa bağlayan ilgili kişi telefonu kapatır. (sanırım ses gelmiyor ayağına yatıyorlar)

    almayın! lg almayın! vintek denen servisi de allah'a havale ediyorum!
  • gelmiş geçmiş en rezil teknik servistir
  • bir apple ya da samsung teknik servisi olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gereken servistir.

    izmir* servisleri evlere şenliktir. ağzında sakızla yataktan kalkıp gelmiş insanlar sizi takmaz, ısrarla çalan telefonlara inatla bakmazlar. telefon değişim mailini genel merkeze gönderdik derler göndermezler.

    allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

    lg almayın, aldırmayın!
  • bundan önce lg g2 kullanıyordum. onda sarı ekran problemi vardı, mecidiyeköy wintek servisi direk ön paneli değiştirdi, zaten telefon ön panelden oluşuyor mk bildiğin komple yeni telefon verdiler bana. garanti bitmesine yakın şarj problemi başladı yine wintek'e verdim yine aynı şeyi yaptılar, ön paneli değiştirdi, yepyeni oldu, bir tek arka kapağı değiştirmediler onu da değiştirseler bildiğin sıfır telefon, gerçi onu kılıfla kullandığımdan yine sıfır gibi duruyordu. şu an telefonun 5. senesi anam kullanıyor cayır cayır.

    sonra ben kendime g4 aldım. dokunmatikte sıkıntı başladı. sıkıntı dediğim de çift tıklayınca ekran açılıyor ve kapanıyor ya, bu açılmıyor ama çift tıklayınca kapanıyor. o çift tıklama olayına alışınca arka tuşa basmak cidden sinir bozucu. bu sefer mecidiyeköye kadar gitmedim şengüller bakıyormuş anadolu yakasında. oraya gönderdim. telefonun ön panel, anakart ve bataryasını değiştirip gönderdiler 4 gün içinde. yine yep yeni telefonoldu ama arka kapak yine değişmedi lan*. neyse onu da siparişini verdim ucuza buldum da. garanti bitmesine yakın yaptılar hem de bunu. bir ben şanslıyım herhalde lg teknik servisi konusunda.
  • 1 adet lg 47la640s model tvmin elektrik dalgalanmasından ötürü yanan anakartın değişimi için ellerine düştüğüm teknik servistir.

    güvenilir bir yer bilen varsa istanbulda yeşillendirebilir.
hesabın var mı? giriş yap