• muhte$em otesi bir suicidal albumudur, daha sonra civiyan cyco miko'nun robert trujillo ile beraber kendini a$tigi bir albumdur. you cant bring me down ile girer, icinde lovely, alone, give it revolution, send me your money gibi klasikler barindirir. bundan sonra zaten suicidal eskisi gibi olamami$tir bir daha, onun yerine gonuller infectious grooves'a kaymi$tir...
  • omre bedel albumlerden biri. suicidal basyapiti. mike babanin 1. albumle (suicidal tendencies) beraber en iyi sozleri yazdigi album.
  • suicidal tendencies'in çıkışta olduğu dönemlerde*, kendilerinden beklenenden daha iyi müzik yaptıkları albüm. therapy? - troublegum çıkana dek* dinlediğim en iyi albüm olmuştur. hala daha ikinciliğini korumaktadır.
  • 1991 yılında bir arkadaşımdan aldığım ve hala sakladığım muhteşem suicidal tendencies albümü.

    içindeki şarkılar şunlardır (benim en sevdiğim "send me your money" dir) :

    1-you can't bring me down (mike muir, rocky george) – 5:50
    2-lost again (muir, george) – 5:16
    3-alone (muir, mike clark) – 4:24
    4-lovely (muir, clark, robert trujillo) – 3:45
    5-give it revolution (muir, clark, r.j. herrera) – 4:22
    6-get whacked (muir, clark) – 4:23
    7-send me your money (muir) – 3:24
    8-emotion no. 13 (muir, george) – 3:43
    9-disco's out, murder's in (muir, clark, herrera) – 3:07
    10-go 'n breakdown (muir, clark) – 4:39
  • yıllardır bu albümü dinleme listeme almış beklerim, niyeyse bir türlü sıra gelmemişti. pamukkale turizm ile ankara'ya giderken otobüsün sisteminde albüm listelerinde rastgele bir albüm açtım dinliyorum, alone başladı çalmaya. kim oldukları yazmadığından ilk önce amerikan alternatif-emo rock gruplarından biri sandım, sonra rocky george'un o karakteristik soloları o manyak suicidal tendencies rifflerine bağlayınca şarkıyı mutluluktan zıplayacaktım otobüste. bütün albümü döndüre döndüre dinledim otobüste, o riffleri duydukça koridora atlayıp çıldırmamak için zor tuttum kendimi heh. çok büyük albüm, baya büyük albüm yani öyle böyle değil albüm.
hesabın var mı? giriş yap