• istanbul’da liseliler “15 temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri anma” etkinlikleri kapsamında kendilerine zorla mektup yazdırılmasına karşı çıktı. disipline gönderilmekle tehdit edilen liseliler, “okullarımızda akp propagandasına izin vermeyeceğiz” dedi.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…_propagandasidir.html

    özetle kendilerine verilen kitapçıkta ilk sayfada erdoğan'ın olmasına ve kendisinden başkomutan diye söz edilmesine bir kızımız isyan ediyor ve bunun haliyle bir akp propagandası olduğunu söylüyor.

    daha neler duyacağız şu ülkede hadi bakalım.
  • akp degil erdoganin propagandasidir.akp kimmis erdoganin yaninda.
  • " istanbul’da liseliler “15 temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri anma” etkinlikleri kapsamında kendilerine zorla mektup yazdırılmasına karşı çıktı "

    kısmını anlamadım. hayır (bkz: fettocu) ları devletin her kademesine ne istediler de vermedik diye sokan liseliler olsa anlayacağım.

    bu mektup (!) kime yazılacakmış onu da ayrıca merak ettim. cidden.

    çekin ellerinizi eğitimin üstünden. burakın liselere kadar siyaseti sokmayı. daha önce yaşandı bunlar bu ülkede. bedeli çok ağır oldu.

    çok.
  • 15 temmuz'dan bu yana yaşanan trajikomik olaylara ve en son okullarına kadar sirayet eden saçmalıklara tepki gösteren gençlerin saygı duyulası, haklı isyanı.

    "en başta kimin resmi olacak? ülkenin cumhurbaşkanına "tayyip" diye konuşan çemçük ağızlıya onu sormak lazım" diye tepki göstermiş bir adet akçomar. *

    ne desin kızcağız, mahmut mu desin?
  • paralı askerleri başlık altına toplamaya başladıysa doğru, yerinde bir isyandır.
  • yürek yemiş kızların içinde olduğu videodur.

    ne mutlu ki ne ilkokul ne de lise hayatım 4+4+4, teog, zorunlu arapça safsatalarıyla heba olmadan bitti(aslınca ucundan atlattım).

    daha yazardım da gg olur!
  • bu başlığın altı dolmalı, bu çocuklar yalnız bırakılmamalı, bu çocuklar kadar cesur olunabilmeli.

    (bkz: korkaklar kaybetmeye mahkumdur)
  • sirf ulkenin cumhurbaskani diye adama herhangi bir ilahi dinde allah muamelesi yapan guc tapicilarina ders niteliginde bir isyan. biliyorum sasiriyorsunuz ama hala akla karayi ayirt edebilen tek tuk gencler var okullarda su akil almaz baskici yonetim altinda bile. ne yapsaniz olmuyor iste, birileri mutlaka sesini yukseltiyor.

    ayrica, tayyip adamin adi. siz sesini duyunca ayaga da kalksaniz tayyip, kefen giyip onunde de yatsaniz tayyip. yapici elestirilerle gelelim bunun ustesinden. mesela gercekten sizi rahatsiz ediyorsa bu durum gelin demokratik bi khk ile ismini degistirelim hazir ohal varken. yeni ismi t.c cumhurbaskani sayin 15 temmuz sehitler bey olsun mesela. oluyor boyle seyler son gunlerde.
  • sen 15 temmuz olayını partin için propoganda malzemesi olarak kullanırsan bu çocuklar da olaya öyle bakar.

    sen cumhurbaşkanı olduğun halde bir partinin propogandasını yapmaya devam edersen bu çocuklar da ilk sayfada seni görünce bunu parti propogandası olarak yorumlar.

    işin acı yanı bunlar çok basit mantıklar olmasına rağmen kral çıplak diyenlerin siyasiler yerine liseli çocuklar olması.
hesabın var mı? giriş yap