• jayson tatum'la beraber duke'ü sırtlıyorlar. bence muazzam bir avrupa oyuncusu olur. nba'de ise spurs'te iş yapabilir gibi.
  • 2017 nba draft'ı 12. sıra seçimi olan eski duke oyuncusu shooting guard.

    detroit pistons tarafından seçildi.
  • yıllardan beri gelen detroit pistons'ın şanssız ve kötü draft tarihine eklenmemesini dilediğimiz oyuncudur. duke'de oynadığı 37 maçta 35.5 dakika süre alıp maç başına 19.5 sayı üretmiştir. %43 üçlük yüzdesinin yanı sıra, 5.1 ribaunt ve 2.5 asist ortalamalarıyla oynamıştır. 2 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncu için iyi de istatistikleri vardır iyi çalışabilirse başarılı olabilecek oyuncudur.
  • bu sezon mac basina 2.4 denemeyle yuzde 44.2 ile ucluk atan pistons caylagi. mac basina buldugu 18 dakikalik surede de 6.8 sayi ortalamasi oldugunu belirteyim. boyle old-school iki numaralara neden bu kadar sempati duydugumu bilmiyorum ama umarim basarili bir kariyer gecirir.

    bu arada bu arkadasin bir onemli sorunu varsa, atletik olmamasi ve savunma zaafiyetini gectim, o da kendisinin wingspan'i. nba'de wingspan'i kendi boyundan kisa olan nadir oyunculardan biri. (bazi draft sitelerinde boyuyla esit, bazilarinda boyundan kisa gorunuyor.)
  • şöyle 15-16 civarından draft edilseydi steal denebildi ama şu an 12. sıranın hakkını vererek oynuyor.ha yine de underrated ama.
    tanım:duke mezunu şutör gard
  • hall of fame dahi olabilir.kendisine bu kadar özgüveni olan, elleri titremeden şut atan , sorumluluk alabilen çok az oyuncu var nba'de .
  • sakatlığının beklenenden ciddi olması ve sviatoslav mykhailiuk'un çılgın şut performansı sonrası takasa çıkarılan şutör.

    suns talipmiş. hem ilk tur seçim hakkı hem de jevon carter'ı veriyorlarmış.

    düzeltme: takas gerçekleşmedi.
  • üçlü takas sonucu los angeles clippers'a giden sg. muhtemelen kariyeri boyunca "donovan mitchell'ın önünden seçilen oyuncu" olarak anılacak.
  • clippers'la 4 yıl 64 milyonluk uzatmaya imza atan oyuncu. kötü bir oyuncu değil ama senelik 16 milyonu hak ediyor mu tartışılır. 16 milyon marcus morris'e 16 milyon luke kennard'a iyi para saçıyor clippers.
  • kendisi gayet faydalı bir oyuncudur, oldukça güvenilir bir şutu ve ortalama bir savunması vardır. charlotte, detroit, new york gibi dip takımlarda 20 milyonluk kontrat alması oldukça normaldir ancak contender bir takımın 20 milyon vermesi (takasla alınsa yine ses edilmez) abesle iştigaldir. öküz alınır o paraya. 40 milyon 3 yıl kontrat clippers* için gayet makuldü.
hesabın var mı? giriş yap