• yeni keşfim olan online takı sitesi.

    orijinal bir takı arayışında olanlara sesleniyor. dünyadaki floating locket trendini luzyo markasıyla türkiye’ye getiren luzdemia tasarımlarını tamamen kullanıcıların beğenisi doğrultusunda şekillendiriyor. kesinlikle girilen her ortamda dikkat çeken kolyelere luzyo adını vermişler. bu luzyolara eklediğin sembollerle kendi hikayeni oluşturabiliyor ve istediğin zaman içindeki sembolleri değiştirerek, farklı konseptler yaratabiliyorsun.

    link de verelim; http://luzdemia.com/
  • bir locket, bir zincir ve 7-8 simgeye ortalama 250 lira ödeyeceğiniz kazıkçı site.

    ben vakti zamanında -ilk çıktığı günlere tekabül eder bu- çok heves edip %25 indirimde ve henüz bu kadar zamlanmamışken 180 liraya bir kolye aldım buradan. gayet güzel bir kolye, çok memnunum, yanlış anlaşılma olmasın.

    fakaaaat, beni üzen nokta şu: geçtiğimiz günlerde aliexpress'te gezinirken aynı locketlerden gördüm. luzdemia'da ortalama 70 lira olan locketler aliexpress'te 5 dolar. luzdemia'da tanesi 10 tl olan miniminnacık simgeler aliexpress'te 0.50 cent. tabiki 180 lira verdiğime üzüldüm.

    aliexpress'ten ve ebay'den, kargo ücretsiz iki sipariş verdim, locketler ve simgeler aldım. eğer elime sapasağlam ulaşırlarsa luzdemia'nınkiyle aralarındaki farka bakacağım ki bariz bir fark olacağına inanmıyorum. o zaman burayı tekrar editleyip luzdemia'ya haksızlık ettiğimi söyleyebilirim.
  • sevgililer günü hasebiyle tüm vloggerlara reklam vererek iticiliğin doruklarına çıkmıştır.

    almak isteyen varsa da artık vazgeçmiştir bence.
  • kesinlikle destek masasının herhangi bir yönlendirmesine gelinmemesi gereken site. alacağınız şeyle alakalı herhangi bir soruya net ve dürüst cevap vereceklerini düşünmeyin. alacağınız şeyi daha önce gördüyseniz, eminseniz alışveriş yapın. (ki bence gördüğünüz ve almak istediğiniz o şey neyse aynısını e-bay'den ya da aliexpress'ten, ya da bunlara benzer başka bir siteden daha ucuza getirebilirsiniz. o kadar para bayılmaya hiç gerek yok.)

    hediye olarak dümdüz bir zincir almak için destek birimiyle görüştüm, fotoğraf göstererek sordum. aradığınız kolye şudur diyip link verdiler, ben de o kolyeyi sipariş verdim. zincir fotoğraftakinden kısa geldi. bu zincir hediye etmek istediğim zincire göre kısa mıdır nedir diye sorduğumda, e elimizde istediğiniz şeye en yakını buydu ne yapalım diye dönüş yaptılar.
    madem en yakınıydı, öyle söyleseydiniz o zaman değil mi?

    sonuç olarak bir şey alırken mutlaka alternatiflerinin araştırılması gereken, hem çok pahalı hem de hiç kurumsal olmayan bir alışveriş sitesi.
  • siteden veya corner shoplardan ürün alacaksınız bir kez daha düşünün derim. sattıkları ürün hatalı olmasına karşın eh peki bi deneyelim bakalım tamir oluyor mu tutumu sergileyen,alternatiflerine yönelinilmesi gerektiğini düşündüğüm takı toka neyi desem bilemedim....
  • bence gereksiz pahali olan taki markasi
  • satış sonrası hizmet konusunda sıfır olan takı markası.
    buradan bir bileklik almak isterseniz, satıcı size, bu çok dayanıklı renkleri kaplaması asla akmaz değişmez, eğer bir sorun olursa anında değiştiririz diye ikna edip satar.
    ancak 2-3 ay geçmeden bilekliğin metal görünümlü kaplamaları dökülür, paslanmış gibi çirkin bir görüntü olur( bu kadar erken olduğuna göre, demekki dandik ürün satıyorlar) sonra, alınan mağazaya gidilir, hani bu akmaz dökülmez demiştiniz bunu napıcaz dersiniz? teknik ekibe yönlendirelim, birşey yapılabiliyor mu baksınlar denir, alırlar elinizden bilekliği, 1 ay ses çıkmaz.
    siz tesadüfen ararsanız asla telefonlara cevap vermezler. sonra bari mağazaya gideyim der gidersiniz, ona biz bakmıyoruz, teknik ekipten emre bey'i aramanız lazım derler, size o an (yeteri kadar çemkirdiyseniz tabi, normalde yok) emre bey'in telefonunu verirler.
    emre bey'i aradığınızda ise, bu kullanıcı hatası hiçbirşey yapamıyoruz der,
    eee? hani akmaz dökülmez di? ben mi kazıdım krom kaplamayı?
    nerde sizin müşteri memnuniyetiniz?
    hadi tamam, peki neden 1 ay bekliyorsunuz da ben arayınca yapılacak birşey yok diyorsunuz, madem yapılacak birşey yok, gönderin kardeşim geri.
    neyse allahtan geri gönderdiler, hiçbirşey yapmadan.
    özetle, ucuz ve bozulursa önemsemeyeceğiniz ürünler alın, kıymetli, hediye vs birşeyler konusunda kanyon şubesi dahil, çok da tercih etmeyin derim. aldıktan sonra asla arkasında durmuyorlar...
  • şu birkaç aydır yaptıkları indirimlerle gönlümü yine fethetmiş olsa da neden bu kadar pahalı olduğunu bir türlü anlayamadığım marka. oysaki ürünlerinin kalitesinden de gayet memnunum. bu kadar uçuk fiyatları olmasa kalitesi ve farklı modelleri ile daha çok tercih edilen ve desteklenen türk markalardan biri olabilirdi bence.
hesabın var mı? giriş yap