• pr stajından aklımda kaldığı kadarıyla klips,sole,şamdan,vip,alem,haftasonu gibi dergiler.
  • gün geçtikçe saldırganlaşmalarını herşeyden bir haber halk olarak hayretle izlediğimiz kitle. basın toplantılarında toplantıyı düzenleyene posta koymak, sorularına cevap vermeyen zottirik ünlülere eli belinde bir üslupla haddini bildirmeye çalışmak, toplum adına namus bekçiliğine soyunup ellerine geçirdiklerine usulüyle "vay orospu biz seni bilmez miyiz" yada "alemlerde sürten orospuçocukları" ağzı yapmak.. türkiye'de basın gibi yoz bir sektörde çalışıyorlar evet, üç kuruş maaşa bütün medyanın yükünü omuzluyorlar evet, faturalarını ödeyemezken gece klüplerinin kapılarında bekleşip süper lüks arabalarla gelip milyarlar savurdukları gece klüplerinden çıkarken suratlarına bile bakmayan ünlülere diş biliyorlar evet.. bir yere kadar hak vermemek elde değil. fakat madalyonun diğer yüzünün daha vahim olduğu da söylenmeden geçilemez. yaşadıkları toplumdaki, dünyadaki gelişmelere kapalı, umursamaz, mesleki hiçbir çaba göstermeyen, gazeteciliğin en temel etik değerlerinden bile bi haber, sırf onun bunun tanıdığı diye gazetede işe sokuluvermiş basın ordusunun önemli bir birliğini oluşturuyorlar ne yazık ki.. tam da ağzı açık televizyona bakan bizlere layıklar işte.. hem ne demişler; ne kadar ekmek, o kadar köfte..
  • gittikçe seviyesizleşen, aile kurumuna saygısı kalmamış, para uğruna meslek etiğini yok sayan, cehaleti körükleyen okumuş cahillerin kontrolündeki şey. ne ki bu ?

    bu dahil bütün genellemeler bunlara girsin.
  • son günlerde gözümüzün içine içine, kulağımızın dibine dibine "bala balala bayan sanatçıyı bikiniyle yakaladık" "laba labab sanatçımızı mayoyla yakaladık" haberiyle giren bir kısım medya!
    güzel kardeşim, arkadaşım yapmayın etmeyin... kimi yakaladınız: bayan sanatçı; nerede yakaladınız: sahilde, tatilde; neyle yakaladınız: bikini, mayo.... ee burada haber değeri taşıyan nokta ne? sanatçı sıfatı taşısın ya da taşımasın bir kadın çıplaklar kampı özelliği taşımayan bir sahilde denize bikini veya mayoyla giriyorsa burada haber olacak ne var? biri bana anlatsın. örneğin ajda pekkan denize çırılçıplak girer sen de bunu görüntülersin tamam derim, ya da ajda pekkan haşema ile denize girer bu da haberdir, buna da tamam... ama bikini ve mayoyla denize girmenin nesi haber?
    bu sahilde bikini, mayo ile yakalanma!! olayında bir de madalyonun öbür yüzü var ki o da apayrı bir ilginçlik. bazı medyatik kadınlarımız kameraların önünde şu açıklamaları yapıyorlar "beni bikiniyle yakalayamazsınız, beni görüntüleyemezsiniz"...niye? sen manyak mısın? dünyanın en doğal, senin en tabii hakkın bu... bu olayda neden saçma sapan bir savunma pozisyonuna giriyorsun ki? hee sen kameranın karşısına geç "benden habersiz benim kıçımı başımı çekip milyonlarca abazaya beni malzeme ediyorsunuz ama bu yaptığınız ayıp. denize bikiniyle mayoyla girmek benim en tabii hakkım" de, ben senin önünde saygıyla eğileyim, baştaçım edeyim, benim sanatçım işte bu diyeyim..ama yok.
  • ekseriyetle taşerondur.
  • artık adama yuh artık dedirtirler. oyuncu meltem cumbul'un gecelerde yeni ve genç sevgilisi can isimli bir oyuncu ile görüldüğü haberleştirilmiştir. ama biraz araştırsalar genç oyuncu denilen genç 1980 doğumlu cemil can alkan olup kendisi meltem cumbul'un ablasının oğludur. yani sevgilis denilen şahıs meltum cumbul'un yiğenidir ki muhtemelen ilk oynadığı dizi olan gurbet kadını dizisine de böyle girmiştir. ama ayıp yahu. yuh...
  • hiç bir sanatçının sevmemesine ve hiç kimsenin izlememesine rağmen senelerdir özellikle televizyonlarda "hepsi ve daha fazlası az sonra" sloganıyla faaliyet göstermeye devam eden ve aslında "al gülüm-ver gülüm" diye de tanımlanabilecek bir tür reklam işidir.
  • ülkemizde ve dünyada şu seviyeye kadar gelmiştir.

    http://i.milliyet.com.tr/…da-zor-anlar-2311167.jpeg
hesabın var mı? giriş yap