• hayallerimdeki kadının vücut bulmuş hali.
    ama suits'teki gibi ezik karakterli olarak karşıma çıkarsa fazlasıyla soğuyabilirim
  • trevor engelson ile olan evliliğini 2013 yılında bitirmiş olan 1981 doğumlu güzel oyuncu.
  • prens harry ile adi anilan aglak surat.
  • prens kafalamış kendisi, tebrik ediyorum hakkaten demek ki bir kadın kafaya koydumu her erkeği elde edebiliyor. prens adamın normalde bu suratsız karıyla ne işi olur.

    hele bir de abisinin kate middleton ile izdivacı düşünülürse bu harry'nin nasıl bir mal olduğu iyice ortaya çıkıyor.
  • tam adı, rachel meghan markle olan aktris. 2004'ten bu yana ilişki yaşadığı film yapımcısı trevor engelson'la 2011 yılında evlenmiş, 2013 yılında da boşanmıştır.
  • sözlüğün pek itibar edip hakkında yazıp çizmediği suits oyuncusu. şu aralar prens harry ile ilişkilerinden dolayı dış basının gündemindeler. kendisi toronto'da prens londra'da yaşıyor. haliyle kıtalararası mekik dokunarak ilişki sürdürülmeye çalışılıyor.
    prens saraydan bir yazılı açıklama yapılarak ilişkiyi kabul ediyor ve özel hayata saygı duyulmasını talep ediyor.
    prens william'ın baldızı pippa'nın düğünü bu aralar ingiliz basınının en çok yazıp çizdiği konulardam biri.
    pippa middleton'ın kilisedeki düğün merasimi için "no ring, no bring" kuralı var. kız arkadaşı ise gelemiyorsun, evli ya da nişanlı olman lazım. böyle de muhafazakarlar. neyse bu kural esnetilerek meghan'ın prens harry'nin artı biri olarak gelebilmesi kabul edilmiş. meghan ise buna rağmen, pippa'nın her detayına ayrı özendiği, ciddi servete mal olan dillere destan düğününde kendisi rol çalmak istemediği için bu bölüme katılmamış. prens ise tam prens gibi davranıp kilise bölümünden sonra arabasına atlayıp 1,5 saatlik mesafeden sevgilisini alıp akşamki bölüme yetiştirmiş. bakalım onların düğünü pippa'nın ki kadar görkemli olacak mı?
  • üç vakte kadar ingiltere kraliyet ailesine gelin geleceği duyurulacak olan saçları aslında beyonce kıvırcığı olan melez oyuncu hatun.

    vanity fair'e prens harry'e olan aşkına dair cümlelerle kapak yapılması tesadüf değil. pr çalışmaları başlamış. kızın zaten instagramında bir tek post yok geçen nisan'dan beri.
    haftaya toronto'da başlayacak invictus games'de de beraber görünürler bi. kışa doğru nişanlılıklarının duyurulmasını bekliyorum ben.
    bakalım.

    harry evlensin de durulsun diye kraliçe bence onay vermiştir bu evliliğe. tahtın 5.sıradan da olsa varisi olan birisinin magazin dergilerine çıplak bir biçimde kapak olması bu kızcağızla evlenmesinden daha skandal zira.
    her ne kadar ingiliz halkının bir kısmı hatunun zenci bir anası olmasından mütevellit "bu kız olmaz" diyerek ırkçı yaklaşımlarda bulunsa da bu evlilik olacaktır. harry asisi "annemi katlettiniz, babamın o köpek suratlı kadınla (annesinin deyimiyle) evlenmesine razı geldiniz, meghan'ı yedirmeyiz" diyerek rest çekti diye düşünüyorum ben.
    bunların çocukları da güzel bir şey olur böyle melez melez.

    edit: aynen dediğim gibi oldu. önce ilk public görüntüleri verildi toronto invictus games'deki tenis müsabakasında (ki ben de oradaydım komik bir tesadüf) bugün de nişan haberi. şimdi sıra bu entry deki melez çocuklarda :)
  • harry’i anlıyorum, suitssever olarak ben de prens olsam olacaksa meghan olsun derdim
    öyle bir beğenirim kendisini, diziden kaynaklı halo effect altında olabilirim
  • prens harry ile nişanlandığı resmi olarak duyurulmuş. majestelerinin sevinçten uçtuğuna eminim*
hesabın var mı? giriş yap