• http://www.ntvmsnbc.com/news/304915.asp?0m=l1dq adresindeki habere göre, datça'da reşadiye mahallesinin tepesinde restore edilerek turistik tesis olarak kulanıma açılmış konak.
  • işletme turksped nakliyat ın da patronu olan mehmet pir'e ayitdir. başında sena pir bulunur.
  • en güzel dönemlerinde çocukluğumun geçtiği, üst katında odaların arasındaki koridorda arkadaşlarla çift kale maç yapmışlığım olan güzelim konak. nam-ı diğer kocaev...

    ağanın odasından datça limanı izlenebilmekte olup iç kısmındaki ahşap yoğunluğu ve yüksek tavan boyu sebebiyle yazın en sıcak günlerinde süper serin olurdu her daim. ayrıca duvarlarında minyatür sanatının en güzel örnekleri vardı çepeçevre. sonradan büyüklerimiz onların üstüne badana yaparak kapatmışlardı. 1998'de çatısı göçmek üzereydi ki bizden çıktı. içimin cız etme sebeplerindendir.

    sonrasında bizden alan arkadaş 2000'lerin başlarında pir a.ş'ye sattı ve çok teferruatlı çok hummalı bir çalışmanın ardından aslına uygun hale getirilerek restore edildi. ancak dünyanın en güzel butik oteli de olsa artık, kalbim hala o güzelim köhne kocaevde...
  • en ufak odasının geceliği 300 euro civarında olan , bahçesi- restorasyonu insanı büyüleyecek güzellikte başarılı olan datça otelidir.
  • über ötesi müşteri memnuniyetine sahip otel/konak.

    şöyleki bu hafta 3 çift olarak tatile geldik. bir kaç sorun yaşadık şimdi detaylarına girmeyeceğim kadar ama özetle rezalet başlığı açılacak türden falan değil. neyse otelden ayrılırken de resepsiyonda memnun olmadığımız konuları dile getirdik ve ayrıldık.

    yarım saat geçmeden aradılar. hepinizi yine aynı şartlarda ve sürede bu defa sorunsuz olacak şekilde ücretsiz misafir edeceğiz dediler.

    şimdi tatile yeniden başladık her şey daha özenli ve dikkatli.

    bugüne kadar böyle memnuniyet vakalarını ben pazarlama kitaplarında okumuştum bu sefer türkiye'de başıma geldi.
hesabın var mı? giriş yap