• hacettepe üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimide hocadır kendileri. odtu çıkışlıdır, işbankasında aslan gibi bir kariyer yapabilecekken devamlı çatık kaşlı bir müfettiş rolünü oynamaktan sıkılmış ve akademik hayata geri dönmüştür. yüksek lisans ve doktorasını hacettepe de yapmıştır. toplam kalite yönetimi ve liderlik konularını çalışmıştır. enerjisi, çalışkanlığı ve azmi ile öğrencilerin en çok sevdiği ve örnek aldığı hoca konumundadır. ilk yılda alamadığı doçentliği ikinci yılda 5-0 gibi net bir skorla kazanmıştır. değerli bir hocadır kendileri. ayrıca uzakdoğu sporları ile de uğraşmıştır bir zamanlar.
  • bölümde en çok sevdiğim, fikirlerine en çok saygı duyduğum, en çok öğrendiğim, yaptıkları yapacaklarının göstergesi olan, bu yaşında yaptığı bunca birikime rağmen alçakgönüllülüğünden hiçbir şey kaybetmeyen, adam gibi adam ve bilim insanı tanımlamalarının cuk diye oturduğu, hacettepe kamu yönetimi ve siyaset bilimi''nin süpersonik doçenti.
  • artık aynı bölümde profesör ve bölüm başkanıdır. hayatta kafaya koyup ulaşamadığı pek bir şey yoktur, yeter ki istesin.
hesabın var mı? giriş yap