• twitter fenomeni. genç kızların * sevgilisi. 80.000 küsür takipçili.
  • twitter da bayıla bayıla takip ettiğim ve hergüne "aaa bakayım bugün ne yazmış" diye bakarak uyandığım twitter fenomeni. hakkında hem çok içten hem çok samimi hem çok sempatik olduğunu düşündüğüm zat.
  • sevenin çok sevdiği, sevmeyenin de sevmemekle kalmayıp nefret ettiği twitter fenomeni genç.

    arel üniversitesi'nde okumaktadır. asıl ismi umut aksakallı'dır. bendenizi durduk yerde güldürmeye başladığı baz alınırsa, saçmalayışı bile komiktir.

    takip ediyorum, ha etmeyenlere öneririm önermem, zevk meselesi. ama saftirik twitleri bende ciddi ciddi pozitif etki yaratmaktadır. seviyoruz...
  • babası ile çektiği vine videolarıyla kırıp geçirmektedir. en son izlediğimde uyuyan babasına bir kova su döküp kaçıyordu.
  • kendisinden 2 sene önce sokaktakimadam'ın laf sokuşlarından sonra haberdar olduğum fenomen. takipçi satın aldığını söylerdi, hesabına girince doğru olduğunu düşünmüştüm. o kadar az ve saçma tweetleri vardı ki onca takipçiyi hele de 2 sene önce, az tweetle doğal yoldan toplaması imkansızdı. littleiv3, suyorumcusu, cizenbayan gibi fenomenlerin bile şimdiki takipçilerinin yarısında oldukları zamandan bahsediyorum.
    kendisine hep kolpacı gözüyle bakmışımdır.
  • takipçi satın alan bir insandır. kendisini böyle tatmin etmektedir. il, eğitim düzeyi, yaş farketmeksizin herhangi bir insanı çevirdiğinizde attığı tweet'lerin aynılarını atabilir. üstüne üstlük profil fotoğrafını da 25 cm'lik kollarıyla dumbell kaldırırken değil daha özgüvenli bir şeyler yapar.

    satın aldıkları dışında bu çocuğu takip eden herkesin beynini sikeyim.
  • herkesin fenomen olduğu memleketimin güzide topraklarında içi kocaman bir boşlukla dolu bir hesabın sahibidir. hayır tamam sen saçmalarsın ama seni takip eden o 250.000 (ikiyüzelli bin) takipçi neden bu boşluğu takip eder onu da anlamış değilim. var bunlardan böyle bol bol leblebi gibiler, mantar gibi türüyorlar. ilginç, bence bunun gizemini çözen evrenin sırrını çözmeye bir adım daha yaklaşır. 250k takipçi varken 8-10 entry yakışmamış boboli.
  • twitter üzerinden "tam zamanlı yeni mezun stajyer" aradığını beyan etmiş zat.

    tam zamanlı yeni mezun stajyer nedir lan? yeni mezun adam tıp, avukatlık vb. meslekler haricinde zorunlu staja tabi tutulmuyor. onun haricinde stajyer dediğin adam okuyordur yaz tatilinde gelir ya da okulundan fırsat buldukça gelir. tam zamanlı çalışacaksa niye stajyer olsun? google mısın twitter mısın etiketini taşımak için birbirini ezsin insanlar? para vermek istemiyorum ya da param yok desene...
hesabın var mı? giriş yap