• mujdat gezen sanat merkezi. ziverbeydedir.
  • sadece iyi komedyen yetiştiren okul.
  • ogrencileri elinde yoguran ve artik "$una hazirim" dedirtebilen mekan. cok $ey katar, anlamassiniz. cok sey alir, onu da anlamassiniz, cunku senetleri babaniz oduyordur.
    klasik gitar kursu, vazgecilmezdir, cok kaliteli, disiplinli ve klasiktir.
  • tiyatro bölümüne 3 asamali yetenek sinaviyla ögrenci alinmaktadir ve ücretsizdir...
    dersleri veren degerli tiyatrocular:
    savas dinçel-sahne
    müjdat gezen-geleneksel türk tiyatrosu
    mustafa alabora-sahne

    ayrica kenan isik reji,güngör dilmen de mitoloji derslerini vermektedir...

    okutulan diger dersler:metin çözümleme,oyun inceleme,eskrim,diksiyon,beden dili,oyun yazarligi,doğaçlama,edebiyat,dilbilgisi,sanat tarihi,felsefe...
  • gitar ogrenme amacli gidilmemesi gereken "egitim merkezi".nitekim bol bol fikra ogrenmeye gidebilirsiniz oraya.
  • metil-sulfonil-metan. vucutta kollajen uretimini saglayan ve sulfur iceren organik bir bilesik.
  • siraselviler caddesinde sube acan sanat(!) okulu. gurultucu, sigaraci, simarik teenager mekani. ziverbey'deki okul binasi her ne kadar disardan guzel gorunse de siniflardaki bakimsizlik "nasi yani?" dedirtir cinsten. duvarlar ayak izleriyle, camlar tozla camurla, piyanolar yillarin verdigi yipranmislikla dolu. kapi kolu tutmayin elinizde kalir, camlara dokanmayin kus bokuna bulanir.
  • thm * ve tsm * bölümleri okulun en etkisiz ve gereksiz bölümleridir.

    müjdat gezen yaş ortalaması 120 diye bahsettiği hocalardan bir türlü vazgeçmeyip, inatla tarihi eser muamelesi yapıyor. thm'nin işi kurtaran tek dersi güfte edebiyatı'dır. asistanlıktan hocalığa geçen bazı kişiler kendilerini öğrencilere kabul ettirmek için tatminkar yöntemlere başvuruyorlar. marx, tarihte bir olay iki kere tekrarlandığında, bunun ilkinde bir trajedi, ikincisinde ise bir komedi olarak gerçekleştiğini söyler. öğrencilikleri trajedi, asistanlıkları komedi olan bu kişiler sürekli arınarak, katharsis'e uğrayarak derslerini sürdürüyorlar.

    tiyatro bölümüne gelince; bölüm öğrencilerinin mars'ta yaşadığını düşünerek şunları söyleyebiliriz: teatral çalışmalardan çok bellerini açıp donlarını göstermek isteyen kızlar, her daim gelişmemenin gelişimini zorluyorlar.

    pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali msm de öğrencilerine pilavdan dönmesinler diye 3000 euro'luk söz-leşme imzalatıyor. ilk sene ders bırakıp okuldan çıkmazlarsa, sonraki seneler, kerbela'lı imam hüseyin misalı çölde sürünür gibi msm'de sürünüyorlar.
    sonuç olarak bu okula girdiğinizde, insan, insan oldu olalı böyle zulum görmedi, sözünü söyleyip şu türküye eşlik ediyorsunuz.

    hüseynik'ten çıktım seher yoluna
    kol ağrısı tesir etti canıma
    yaradanım merhamet et kuluna

    yazık oldu yazık şu genç ömrüme
    bilmem şu feleğin bana cevri ne?
  • vücutta doğal olarak bulunan bir sülfür kaynağıdır. sülfür eksikliği olan kişilerde de artrit olma riski artar. yani msm yararlı bişeydir. *
  • müjdat gezen 'in yönettiği tuhaf bir aile adlı oyunun oynandığı yer.

    (bkz: okan metin)
hesabın var mı? giriş yap