• tek ogluna dedesinin ismini veren, onun yonetiminde sirketin hızla buyudugu ve su anda tusiad yonetim kurulu uyeligi ile ilaç sanayicileri baskanlıgını yapan isadamı.
    koleksiyonerlige oryantalistleri toplayarak başlamış, daha sonra sadece çağdaş eser alan, bir sene içerisinde yeni aldığı 7-8 hasan pasa yalısına taşınacak kişi.
    sözüne güvenilirliği ve zor karar almasıyla bilinir.
  • fenerbahce'ye hap niyetine yurtturulan is adami.
  • eğer karizmatikse ben de antonio banderas'ım dediğim yandaş iş adamı.

    memlekette üç kuruşu olan herkes karizmatik amk. ha bir de kel ve top sakallı. kendisine ekstra karizma katıyor.*
  • "oku bakayım i a de" etkinliği kapsamında (etkinlikle ilgili bilgi için) eczane eczacıları tarafından ilaçları depolara geri iade edilen firmanın genel başkanıdır. kendisinin bir eczacı olarak, eczacının değil de paranın ve çıkarının yanında olması oldukça üzücü bir durum olmakla birlikte şaşırtmamıştır.
  • geçen gün doğum günüymüş sanırım. çalışanlarının kendisine hazırladığı doğum günü kutlama videosunu izledikten sonra bir ihtimal kendisine ulaşır umuduyla buradan bir mesaj iletmek istedim.

    nezih bey,

    ben sizden 50 bin tl para istiyorum,

    yok bu o değildi pardon.

    nezih bey,

    sen de şu dünyadan gelip geçecek fanilerden bir tanesisin. günü geldiğinde götüne pamuk tıkanıp toprağa harman edileceksin. çalışanlarının yalakalık eşiğindeki yüksek basamağa aldandığını sanmıyorum ama olur ya kendini özel falan hissettiysen diye;

    allah göstermesin dara düşsen götüne tekmeyi vuracak ilk insanlar aha da o videoda seni en çok yalayanlar olacaktır. sakın prim verme o götleklere. hatta imkanın varsa kov gitsin ibneleri. ne yavşak şeylermiş öyle. biraz argo içerikten zarar gelmez diye düşündüm, umarım anlayışla karşılarsınız.

    bir noktaya daha dikkat çekmek isterim, belli ki oğluna pek vakit ayıramamışsın. böyle saçma şeylere alet olmasın. ilerde senin işlerini devralıcak nihayetinde. ha, bana sorarsan bu çocuk olmamış nezih bey. kulağını çekiver.
  • şu anda maslak ofisinden yazıyorum, nezih baba börtli kısaltmasının mucidine şovalye ünvanı verdi.
    gelişmeleri aktaracağım.
  • doğum günü videosu başlığında paylaşılmış burada da olsun

    mr. burns

    mr barut
hesabın var mı? giriş yap