• gökhan'ın diğer jurilerin yaptığı yarışmacılara değişiklik olsun diye farklı tarzda şarkılar vermek yerine, her turda yıllardır kendi tarzlarında söyledikleri şarkıları söylemelerine izin verdiğini düşünüyorum. dikkat edin, athena gökhan yarışmacılarının tamamı ilk elemede ne söyledilerse aynı kıvamda şeyler söylemeye devam ediyor sağlamcı ve stratejik bir şekilde.
  • gökhan'ın perfect week'e doğru ilerlediği yarışma. 5'te 5 yaptı, delikanlı kardeşimiz abdullah da banko. ikizlerin de popülaritesi yeter. 8.yi hatırlayamadım, o da nazar boncuğu olabilir.

    edit: ulan ne şom ağzım varmış, büşra gitti, ikizler gitti, inşallah abdullah da gitmez.
  • karadenizli gereksiz oynak ikizlerle, berdan mardini görünümlü ibrahim tatlıses sesli yarışmacının kapışacağı yarışma. kan gövdeyi götürür.
  • o ses'in bughadise oldu bu sene. kaç kişinin hakkına girdi, elenmelerine neden oldu. ahaha! hadi lan abdullah adamını bekliyoruz kaç saattir. tepemin tasını attırmayın! şaka bir yana hadise'yi seçip elenen elemana çok üzüldüm. başka birini seçmiş olsaydı çiğdem'e karşı rahatlıkla geçerdi ama onun şanssızlığı da yanlış kişiyi seçmesi oldu.

    ayrıca az önce üj bej atom çarpıştırdım da geldim. kimse bana "ne boş insansın. bunu mu izliyorsun" demesin. ben bilim için elimden gelen her şeyi yaptım. şimdi kendime zaman ayırmak istiyorum.

    edit: ha bir de şu oylama için numara söylenmesine tav oluyorum onu da belirtmeden geçmeyeyim.

    - ayşe için oy kullanmak istiyorsanız ayşe yazıp 1890'a sms gönderin. evet, ayşe'yi destekliyorsanız ayşe yazıp 1890'a sms göndermeniz yeterli. ayşe'nin yarışmaya devam etmesini istiyorsanız ayşe yazıp 1890'a gönderin. ayşe'yi desteklemiyorsanız ayşe yazıp 1890'a göndermeyin. "benim ne işim olur lan ayşe'yle" diyorsanız ayşe yazmayın. ayşe'yi çok sevdim diyorsanız 1890'a sms gönderin. ayşe'yi sevdim ama şarkıyı iyi okuyamadı diyorsanız yine ayşe yazıp bu sefer 1990'a gönderin. "ayşe'nin de şarkının da allah belasını versin" diyorsanız 'iyi geceler' yazıp 1890'a sms gönderdikten sonra televizyonu kapatın. 1890? sms? ayşe?
  • büşra'nın ne yapacağını gerçekten merak ettiğim yarışma, zira gökhan önceki iki turda onu buraya taşımak için çok acayip yarışmacıları eledi.

    gerçi adının büşra olmasından yola çıkarsak onun da cemaat bağlantıları olabilir, hehe bilemedim.
  • bu güne kadarki 3 turda hep sünnet düğününe gitmiş tutucu aile kızı şeklinde giyinen büşra'nın straplez açılımı yaparak tabanına ters düştüğü yarışma.

    kaybetmesi sürpriz olmadı.
  • ebru gündeşin biraz önce ağlamış kadın hallerinin hiç çekilmediğini öğrendiğimiz program.
  • karadenizli ikizler icin gokhan yine cok akillica sarki secmistir. (bkz: gel ey seher)
    bir de su an yarisan ebru gundes'in takimindaki adam, tamer galiba, rober hatemo'nun arabesk soslusu degil mi yahu?
  • abi tamer elenseydi fena küfür edecektim türk halkına. hakedene atın lan oyları adam olun.

    tanım: bir şarkı yarışması.
  • tamer o nasıl ses o nasıl güzel şarkı okumak resmen ağzıma sıçtın akşam akşam.ıyiki açmışım o ses'i de izlemişim bu performansı
hesabın var mı? giriş yap