• din simsarı bir itin cumhuriyet mahkemeleri tarafından güneş ışığını unutacağı derecede ceza alması durumu.

    güne daha iyi başlanamazdı.
  • toplumun öfkesini biraz azaltma girişimidir.

    diğer tarikatçılara da el atılmadıkça yetersiz kalacak girişimdir. tek tek, tüm tarikatçıların elden geçirilmesi gerekir. tek tek... hepsinin...
  • ağırlaştırılmış müebbet yerine sonunda iyi halden çıkıp yeniden hayatları kabusa çevireceği bir ödül vermişler. geçecek süre zarfında bari suçu unutulur tadında bir ceza sadece.
  • ceza derecesi yetmez ama evet.
  • o.ç = "zaten bir insan herşeyi duyarsa, görürse mutlu olmaz, görmeyeceksin, duymayacaksın, bilmeyeceksin. öğle değil mi yaa.."
    lan hapiste buna şimdi neler yaparlar. işte sırat köprüsünden geçecek şimdi. görecek ve yaşayacak. beter olllll
  • mahalledeki beş vakit namazını kılan komşumuz benzer haberler sebebiyle geçtiğimiz yaz kuran kursuna giden iki çocuğunu da kurstan aldırmıştı. güvenimi yitirdim, böyle bir şeye vesile olursam ya onları öldürürüm ya kendimi demişti.
  • mağdur çocuk, ifadesinde bu sakallı sapığın kendisini diğer “hoca”larla da cinsel ilişkiye zorladığını beyan etmiş. babadan oğula nesil bu şerefsizler.

    21. yüzyılda tarikat diye bir şey varsa ve insanlar tüm bu rezaletlere rağmen evlatlarını bunlara teslim ediyorsa, o insanların cehaletinin de tanrı belasını versin. şimdi düzeltin bakalım o miniklerin psikolojisini. çocukluğunda tecavüze uğrayanın ileride neler yapabileceğini bir düşünün.

    cehaletiniz, ahlâksızlığınız, riyakârlığınız, soyunuz-sopunuz yerin dibine batsın.
  • asla adalet yerini bulmuştur diye düşündürmeyen olay. eğer biraz olsun aklınız varsa artık vermeyin şuralara çocuklarınızı. o çocukların iyi olmasına, yaşamlarını normalleştirmelerine imkan yok. hayatları boyunca o travmayı unutmayacaklar.
  • yetmez, ömer'in videosunu izledim. gencecik bir kayıp ve bir sürü kayıp daha. bunu bu yola sevk eden, şimdi aramızda dolanan hatırı sayılı, yaşlı başlı ama yakayı ele vermeden hayatını devam ettiren kişi ya da kişilerin de yakalanması lazım. muhtemelen kendisine de aynı yolla yaklaşıldı ve beyni yıkandı. açıklamalı, kim onu ve diğerlerini bu hale getirdi. ınsan gördüğünü doğru bilir. bu 20 çocuk topluma kazandırılabilecek mi? kayıp giden hayatlar...
hesabın var mı? giriş yap