• (bkz: bence)

    doçent olmuş, doktor olmuş, profesör olmuş kime ne?
  • çok yerinde açıklama. öldürüldü gibi gösterilen şehzadeler ise yurt dışına okumaya gönderildi. ama orada karıya kıza alkole verdiler kendilerini ve geri dönmediler.

    bugün pek çok avrupalı da aslında bu şehzadelerin torunu.

    ayrıca osmanlı'da hiç taht kavgası da yaşanmamıştır. şakacıktan onlar hep, gavur kafir ülkeleri yanıltmak için.
  • (bkz: buraya yossi kohen esprisi gelecek)

    neyse lan, düşen seviyede açan gül olayım ehe ehe. saçma bakınızlara kızarken körük olmayayım.

    adam o kadar bilim adamı olmuş, hala bence diyor. kanıt var mı, yazılı bir belge var mı savunduğun hipotezle alakalı. neye dayanarak bence diyorsun.

    mesnetsiz bir açıklama. bak kardeşim, 3. mehmed şu kadar kardeşini öldürtmedi, bak burada bunun kanıtı vs. dese baş üstünde bir yer de onundu.
  • recep tayyip erdoğana özenen doçent açıklaması.

    halkımız böyle şeylere ancak uzun adam söylerse inanır.

    sana gülerler doçent kardeşim. özenme bence.
  • ben de örümcek adam'ım. şimdi ekşicilerin çoğu beni saçmalamakla veya hayalci olmakla suçlayacaklar ve benden bu teorime karşı bir belgen var mı? diye belge bir tarihi vesika talep edecekler. onlara şunu soruyorum; bir insanın sırrı olmaz mı? olamaz mı? peki sırların vesikası olur mu? tüm sırlar bir yere yazılıp saklanır mı? ben inanıyorum ki size göre çok basit meseleleri bile düşünen şahsımın bekası ve şehrimin refahı için bu kadar önemli olan bir meseleyi de atlamadım ve kendimi afişe etmek yerine 'öldü gibi' gösterip hatta kendime cenaze töreni düzenleyip, acıklı hikayeler uydurup herkesin buna inanmasını sağlamış olamaz mıyım? belki tam olarak uyguladığım yöntem benim kitapta ele aldığım kurgu şeklinde değildi ama bence bu faaliyeti bir sistem içinde uygulanmıştır.

    aha, kendisi benim örümcek adam olmadığımı ispatlasın o zaman.

    öptüm.
  • doçent olmuş üçüncü kitabını yazacak kadar da palazlanmış birisinin cümleleri. kaynak yok, bence var. fikir yok saçmalama var ama kitap yazan bir doçent. şu saatten sonra kimse üniversite mezunları yetersiz goygoyu yapmasın, doçentin böyle olduğu bir ülkede, yazarın böyle olduğu bir ülkede bunlardan hatta bunlardan daha az palazlanmış daha yetersizlerden ders alan üniversite mezunlarının okuyup yazabiliyor olmaları bile bu ülke için lütuftur.
  • kardeş, evlat ve hatta torun katli bile vardır.
    sadece 3. mehmet 19 kardeşini katletmiştir..
    ulan benim 19 kardeşim olsa sedat peker, alaattin çakıcı'yı falan haraca bağlarım amk.
hesabın var mı? giriş yap