• uzun bir "camdan kız kesiş" sonrası yüzüne bakıp canlı renklerle karşılaşınca ister istemez gerçekleşen, erkeklerin kolay aşık olup kolay unuttuğu düşünülürse şaşılmaması gereken bir olaydır.
  • rasyonelizmin en guclu kalelerinden birine elinde kucuk bir lolilopun sapiyla saldirmaktan farkli olmayan hareket... tum insanligin su ana kadar insa ettigi en korkunc surlara sahip olan akilcilik karsisinda sancho panza'dan yoksun olarak saldirmak kaybedecegini bile bile gunesin batidan dogacagina dair iddiaya girmek gibidir aslinda.

    septik hesap makinesinden e^(i*pi)+1 islemini yapmasini istemek gibi bir seydir.
  • camlar kapali nemli osuruk kokuyordu her yer
    ben seninle apansiz frenlerde kucaklasmayi
    ben seninle ayni tutamaca tutunmayi
    ben seninle ask güzergahinda yolalmayi
    ben seninle ayni durakta inebilme ihtimalini sevdim
  • bir gün bile sürmemesi gerekir. otobüsten inice arkanızı dönmeden koşmanız, uzaklaşmanız, onu bir daha görmemeniz lazımdır. çünkü o bu kafanızda mükemmeldir sadece.

    oturursunuz otobüste bir koltuğa. tam önünüzdedir. yüzünü bile görmezsiniz ilk anda. saçlarını çok sıkı toplamıştır sadece. ve sıkı sıkı, ince bir şekilde örmüştür. bir sivilce çıkmak üzeredir kulağının arkasında. saçları gölgelidir ama açılmaktadır rengi iyice. iç çamaşırını boynunun arkasından bağlamıştır. tüm boynu onünüzdedir. bu kadar baştan çıkarıcı bir noktaya bu kadar yakınsınızdır ve hala yabancısınızdır. boynunu öperek bağladığı iç çamaşırını çözmeyi hayal edersiniz yarı masum yarı ayıp bir şekilde.

    gözü telefonundadır. anlarsınız bir sevdiği var. kıskanırsınız onu tanımamanıza, sevdiğini hele hiç tanımamanıza rağmen. hayırsızın biridir kanınızca. arada çaldırır sevdiğini. gülümsersiniz. bu oyunları oynamak ne güzeldir diye düşünürsünüz.

    sonra başını çevirir camdan dışarı bakmak için. arkada biri olduğunu (ve belki ona baktığını) farketmiş gibi başını hafifçe çevirir. gözleri kocamandır işte. işte.

    rüya gibi bir şeydir. belki önde oturan biri yoktur. korkarsınız otobüsten inince başka bir hal alacak. siz atılıp önce inersiniz ve arkanızı dönmeden koşa koşa uzaklaşırsınız.
  • gecenin geç bir saatinde otogarda beklerken servisin gelmemesi ile ortak tutulan bir taksiye binilmesi durumunda alternatif film senaryolarına zemin hazırlayabilecek olay

    -sizdemi mecidiyeköye gidiyorsunuz...
    -evet ama ben buraları pek bilmem
    -şaka yapıyosuuuuuunnnnnn.......

    hayır başıma geldi oradan biliyorum......
  • 9 ay once arkadaslarla gittigimiz iran gezisinde yanimda bulunan arkadasin basina gelen durumdan yola cikarak diyorum, oyle bir gun suren bir durum olmayabiliyor. internasyonal bir aska donusup , sinirlar zorlanip , cepteki bes kurusu bile amac ugruna feda edip, defalarca birbirini ziyarete donusebiliyor. (bkz: romantik).
hesabın var mı? giriş yap