• hdd'mde kapladığı 34.6 gb'lık yeri sonuna kadar helal ettiğim mükemmel dizi.

    bir dizide hüngür hüngür ağladığım hiç olmamıştı daha önce.

    (bkz: #24863919)

    scott william winters hacı o nasıl bir oyunculuk yaw.daha önce çok başarılı zeka özürlü karakter yorumları görmüştüm ama cyril o'reily gerçekten apayrıydı.

    adebisi'si olsun , schilinger'i olsun ,kareem said'i ,agamemnon busmalis'i olsun bu kadar renkli bir karakter örgüsünü başka bir dizide bulmak imkansıza yakın sanırım ...
  • yıllar önce cine 5 ile tanıştığım, bölük pörçük 5-6 bölüm izlediğim ve son 1 ayda tamamını nihayet izleyebildiğim mükemmel drama. günümüzde 2 tane adam akıllı karakter bulunmayan zibilyon tane dizi varken adamlar şu anda ezbere rahat 15 tane karakteri takılmadan sıralayabileceğim acayip bir iş çıkartmışlar. izleyin izlettirin ama soranlara asla hapishane dizisi demeyin çünkü oz daha ayrı bir şey.
  • türkçe altyazılı orijinal dvd'si bulun(a)mayan kült dizi.
  • dün sabahtan beri hasta yattığımdan dvd'lerini koyup koyup 4. sezon sonuna kadar geldiğim dizi. "şartlı tahliye: x. yılda" rüyama girmiş... bir sürü delici alet, adam öldürme ve çükle birlikte!..
  • ciddi mantık hataları barındıran dizi.

    --- spoiler ---

    örneğin 2. sezon finalinde gardiyanların başına yeni bir başgardiyan geçiyor. yeni başgardiyan bir nazi. nazi mahkumlar tünel kazıp kaçmaya çalışan iki mahkumun hücresine geçmek için bu yeni başgardiyandan yardım istiyor. o da onları hemen o hücreye alıyor. bu iki nazi mahkum kaçmaya çalışırken tünel üstlerine çöküyor ve ölüyorlar. kimse de "çıkıp ağa bu nedir, sen geldiğin gün iki mahkumun hücresinin yerini değiştiriyorsun, geçtikleri hücrede 50 metre uzunluğunda bir tünel ortaya çıkıyor ve herifler tünelde geberip gidiyorlar. senin bir bağlantın var mı" diye sormuyor
    --- spoiler ---
  • derin karakter tahlilleri yapabileceğiniz, sağlam oyunculukların yer aldığı bir dizi. değişen psikolojileri anbean takip etme imkanı sunar. karakterlerin çoğunun bakışlarında bile pek çok duyguyu görebilirsiniz. gerçek bir suçlu dizisidir. kötü olanı gösterir. pek çok dizinin aksine, yapılmaması gerekenleri gösterir. o yüzden belli bir yaştan önce izlenirse ciddi problemlere sebebiyet verebilir.

    hayata dair oldukça sıkı tespitleri vardır. sistemi irdeler. oz, görmek istemediğiniz kişilerin görmek istemediğiniz gerçeklerini gün yüzüne çıkarır. oz'da mutlak iyi yoktur. kimi zaman kötülerin bile ölmesine üzülebilirsiniz. çünkü oz, herkesin içinde insani bir yan olduğunu gösterir ince ince; en kötünün bile. biran birinin ölmesini öyle çok istersiniz ki, sonraki bölümde onun pişmanlığıyla siz de pişman olursunuz. oz, değişimdir ve aynı zamanda hiç değişmemektir. sindire sindire, sakin ortamda izleyiniz, izlettiriniz. sorgulayın ve düşünün.
  • abarta abarta bitiremediğim, milleti bunaltacak kadar övdüğüm house md'nin bile gözümdeki yerini yerle bir edip, onu en iyi dizi listemde 2. sıraya yerleştirecek kadar mükemmel dizi. 1 haftada bitirdiğim 6 sezonun ardından sudan çıkmış balığa döndüm bu dizi yüzünden, beklediğim o kadar dizinin yeni sezon bölümlerine olan ilgim büyük oranda azaldı, çünkü biliyorum ki hiçbiri bir oz etmiyor.

    keşke yayınlanma tarihi geniş bantlı internet tarihinden sonra olsaydı da, şurdaki entry sayısı 338 değil de 33800 olsaydı diyebiliyorum sadece.

    dizi izlemekten zevk alan biriyseniz ve bu diziyi hala izlemediyseniz çok şanslısınız.
  • bir haftada izleyerek bitirdiğim dizi. diziler arasında farklı bir yeri olmalıdır çünkü belirli bir başrol oyuncusu yoktur ve dizinin halihazırda sahip olduğu yoğun anlamı daha da öteye taşıyan augustus hill'in konuşmaları vardır. arşivde bulunası, ara sıra açıp izlenilesidir.
  • televizyon tarihinin en güzel dizisidir. çocuğumun adını oz koymayı düşünüyorum.
  • badem gözlü bir tv dizisi*
hesabın var mı? giriş yap