• sirkecide ankara cadeesine paralel olan ilk sokakta yerleşik esnaf lokantası yemekleri çok leziz ve hesaplı ve her yemekten sonra muhakkak irmik helvası yenilesi müessese
  • bir tanesi de üsküdar da simit sarayının (veyahut adı neyse, mantar gibiler kopyasının kopyası isimlere yetişemiyor insan) yanındadır. ucuzdur ve yemekler süperdir. öğrenci indirimi vardır.
  • üsküdardasınız.yemek yiyeceksiniz."şööle iyi bişey olsun..ev yemekleri yiyeyim" diyorsunuz.ama o da ne.? kanaat lokantasında yer yok..veya yemeğe ayıracak cok paranız yok..iste bu durumda iyi bir alternatiftir burası.

    kanaat ile karşılaştırırsak:
    -evet, lezzet ve çeşit bakımından kanaati tutmaz. bolu civarının sulu yemekleri vardır. favori yemek bolu kebabıdır.
    -fiyat yarı yarıya oynar.
    -garsonları oldukça hızlı ve güleryüzlü..bahşiş için başınıza ekşimiyorlar.
    -kredi kartı geçiyor.

    bilmeyenler için tarif edelim: kanaat lokantasının tam karşısındaki sokağa girilir. ilk sola dönülür. sokağın bitiminde karşınıza çıkacaktır..
  • hemen yakındaki balık pazarından alıp getirdiğiniz balığı da pişirip servis ederler isterseniz.fiyatları makul,yemekleri lezzetlidir.
  • muhitinin bir numarası diye adlandırılan kanaat lokantasından fiyat olarak, güleryüz olarak, kart geçmesi olarak ve * lezzet olarak çok daha iyi lokantadır. zamanında üsküdar'da çalışırken haftada en az 3 kere giderdik. hey gidi günler.

    ilginç bir istatistiği de vardır bu lokantanın; bir gün ağzına kadar doluyken ertesi gün tamamen boş olabiliyor öğlen saatinde gidişinize bağlı olarak. ya herşey o iki dakika içinde oluyor ya da gün bazlı değişkenlik gösteriyor. esnaf lokantasıdır ancak küçük esnafa ve işçi sınıfına göre biraz pahalıdır.
  • yukarıda da belirtildiği üzere incir tatlısı efsane olan lokanta.
  • bir tane de kadıköy altıyola çıkarken aktaş, ayedaş neyse işte onun sokağında vardı. 20 tl haftalık ile çalışırdım. nasıl bir döner aşkı varmışsa bende artık, bak hala yiyebiliyorum.
    dönerin içyüzünü görmeme rağmen vazgeçemedim belki ama, allah muhtaç etmesin tabii, patron şirketlerinde çalışılmaması gerektiğini epey erken öğrendim.
  • yemeklerinin lezzetine servisine vs elbette laf yok, fiyat/kalite açısından ziyadesiyle başarılı; üsküdar'da yemek için uygun bir mekan..

    lakin iftar servisiyle kendilerini aşıyorlar.. o nedenle ramazanın gelip de özbolu'luya gidilmesini iple çekiyor insan..

    *200 kişiye aynı anda çorbasından garnitürüne, tatlısından çayına 10-20 dakikalık sürede, hem de sonuna dek alakartın hüküm sürdüğü seçimlere rağmen nasıl da hizmet götürülür, boş tabak masadan kalkarken dolusu hemencecik nasıl konulur konusunda tam bir okul..
    fiks menülerin-paketlerin servis edildiği ortamlarda dahi bu denli hızlısını-başarılısını görmedim..
    sağ olsun kendileri ne vakit eş-dostun koluna girip buraya götürsem lezzet kadar harikulade servisiyle de utandırmadı..

    gelgelelim lavoba/tuvalet halen sevimsiz, sıkışık, kirli olmasa da nezih değil..

    bir de çorba arada telaşeye yenik düşülüp erken kaselere alınıp servis edilebiliyor. oysa mevcut alt yapı dumanı tüter servise bile imkan tanır ölçüde..
  • üsküdar kanaat lokantası büyük esnafsa özbolu bir alternatif olarak küçük esnaf lokantasıdır.
  • fiyatına oranla yemeklerin kalitesi oldukça yüksektir. üsküdar'da bu fiyata böyle lezzeti bulabileceğiniz mekan sayısı bir elin parmağını geçmez. 20 lira civarında bir para harcayıp ziyadesiyle memnun kalarak mekandan ayrılabilirsiniz. çeşit fazladır, servis hızlıdır, pos mevcuttur.
hesabın var mı? giriş yap