• az önce habertürk kanalında başörtülü ilk milletvekili olacağının sinyalini veren kişi. başörtülü olmak özgürlük evet ama; yakın zamanda dekolteli sunucun kovulmasına neden olan açıklamalara da "onu, düşünce ve düşündüğünü söyleyebilme özgürlüğü olarak görmemiz lazım." diyerek beni benden almıştır. işte bizim demokratlarımız; hep bize özgürlük hep bize ve sadece bize özgürlük!!!
  • hanımefendi aykırı sorular programında zorunlu din derslerinde, tüm inançların anlatıldığından bahsediyor. içeriğinde hz. muhammed’in hayatı, kuran-ı kerim ve temel dini bilgiler olarak seçilebilen 3 dersin olduğunu gözönüne alırsak, nasıl bu sonuca vardığını şaşkınlıklar içerisinde izliyorum.

    milletin gözünün içine baka baka yalan söyleniyor memlekette. zaten iki ders sırf islam içerikli, geri kalan temel dini bilgiler dersinin de içeriğinde, iyimser olarak %50 islami bilgilerin aktarıldığını tahmin edersek, ortalama %75 islami bilgi aktarıldığı sonucu çıkar. geri kalan %25'e hristiyanlık, yahudilik, paganlık, zerdüştlük ve nicelerini nasıl sıkıştırdın.

    özlem hanım çok güzel kelime oyunları yapıyor avukatlık tecrübesi ile. enver aysever de gerek dinlemeden soru sorma, gerek çalıştığı kanalın siyasi tutumu ile atlayıp geçiyor bu açıkları.
  • bu bayan seneler önce kanal 7 de program sunardı diye hatırlıyorum.
  • laf cambazı. tayyip'in dişi versiyonu.
  • belli ki egitimli ve akilli bir insan ama butun bunlarin tersine kliselerde yasayan, temsil ettigi partiyi koru korune savunan ve katildigi tartisma programlarinda bu iddiali hareketleri sebebiyle dustugu gulunc durumlar disinda karsisindakini de dinlemeyen konusturmayan biri. konu 5. sinifta basortusu serbestisi, program tarafsiz bolge.
  • sorulan sorulara hiç bir mantıklı cevabı olmadığı için yalan söylemekten çekinmeyecek biri
    soru; alevi köylerine neden zorla cami yapılıyor?
    hanfendi(!)nin cevap; ee çünkü aleviler camide ibadet etmek istiyor

    bu örnekten bu kadının tıynetini varın siz hesaplayın
  • şu anda cnn türk'te çocukların kafalarının kapatılmasını savunuyor. bir kadın. bunu yapabiliyor. bir ülkenin geleceğini toprak altına gömmekte bir beis görmüyor. bir ülke nasıl yok edilir? nasıl geriye götürülür? tarihe tanıklık edip kahrolmak için kendisinin sesini duymak zorunda kalıyoruz. maalesef.
  • biraz önce cnn türk tarafsız bölgede ihsan özkes tarafından fena hırpalanan bayan! özkes'din din diyosunuz hırsızın elini kesin diyor kuranda niye yapmıyorsunuz' deyince pes etmeden konu değiştirebildi bravo.en son bu kadın akp'nin tüm özgürlük karşıtı hayatın her alanındaki uygulamalarını fetvalarını ve diktatör söylemlerinin hiçbiri söylenmedi yapılmadı konuşulmadı diye yemin etcekti ben tırstım valla acaba şizofrenemi bağaldım diye. en son üniversitelerde kızlı erkekli kalma muhabbetini hatırlatınca ihsan özkeş, bu kadın da ben ozamanda bunun karşısında dimdik durmuştum deyince ihsan özkes eğer sen dimdik dursaydın ozaman şuan orda oturamazdın deyince ben utandım.akpsi bir paye vermeli ama artık ona dimi hakediyor kesinlikle daha ne yapsın kadın ya.
  • dini referanslar eşliğinde kurgulanmış değerlerle gerici, dolayısıyla daha kolay güdülecek toplum oluşturma çabasına girmiş akp'nin kadın kolları başkanı.

    an itibarıyla habertürk'te meramını anlatırken 28 şubat mağduriyetinden nemalanmaya devam ediyor.

    'eğitim eğitim' diye çırpınan özlem hanım'a şu soruyu sormak istiyorum:
    bugün akp hükümetinde türlü suçlara bulaşmış insanlar nerelerden mezun oldular acaba ve hangi değerlerle yetiştirildiler?
  • etrafındakilere ezbere konuşuyorsunuz diyerek melek subaşı'na dönüşen garip bir organizma. şuna birisi "ne dersen haklısın kanka" desin de konuşmasın. ne itici bir gericiymiş.
hesabın var mı? giriş yap