• 08/04/2015 tarihinde gerçekleşen olaydır. mezuniyete 2 ay kala okuldan atılmışlardır. sevgili iç güvenlik (nam-ı diğer molotof+bonzai yasası) yasasına binaen kapanmıştır.
    kaynak

    enteresan olan şurada kimsenin siknde olmaması. salak bi torpil olayı olan robert kolej'e torpille sokulan puanı düşük ikiz olayından daha vahim bi olaydır. reşit olmayan, cebinde parası var mı yok mu belirsiz "lise" öğrencileri sokağa atılmıştır. ama pardon onlar potansiyel cemaatçi. toptancı olduğumuz için sözüm ona hümanist arkadaşların ya da tatlı su solcusu arkadaşların hiç umrunda olmamıştır. ha zaten akepe gibi hukuk ve adalet kavramlarını kendi koydukları yasanın belirlediğine inanan anguslara laf etmiyorum. onlar max troll olurlar. ama sözüm ona insan sevicilerimiz, yeri gelince sevgi pıtırcığı* apoyu savunan, haklıya hakkını verdiğine inanan arkadaşlarım. cidden mi? hiç mi umrunuzda değil?

    küçücük bebelerin hayallerini yıkanlar, tastikname verenler elbet ilerde siktirnameyi alıp gidecekler. ama bu yapılanlara omo onlor comootco gözüyle bakıp reşit bile olmayan insanlara yapılan eziyeti seyredenler. tarih sizi affetmez.

    vakti zamanında öcü görmüş gibi izlediğiniz arena programında teşhirci zihniyetle reşit olmayan çocukların çatılarda namaz kılmasını korku filmi havasında sunan uğur dündar'a tepki vermediğiniz gibi bugünde suscaksanız. tayyip size müstehak ve az bile.

    sabahtan beri biri şu konuyu açsa da bunu yapanlara sövsem diye bekliyordum. gördüm ki tayt giyen kızın asıl amacı herşeyden önemliymiş. çocuğu dövüp yuğtuba koyacak eleman cidden efsaneymiş. hele kim kime sahip kim kime köle gibi bi söylemi olan angus aktroll babası dombracı malın beyanı herşeyden elzemmiş.

    özetle: tastikname verenlerin ilerde siktirname yiyeceği olay. susanlara da* yarın birgün benzerini yaşamalarını diler sktir olup giderim.

    edit:
    1-) cemaatçi dediğin adam sikik tatlı su balıklarından medet ummaz.dua eder benim bildiğim. benim dert yanmam sizi "insan" statüsüne koymam. kendini "insan" statüsüne sokmadıysan üstüne alınıp cevap vermeyedin iyiydi.
    2-) bana cemaatçi diyen gavat. kaç tane ana avrat söven cemaatçi gördün?
    3-) sorular verildi diyen gavat karşim. sorular verilirken nerdeydin? şikayet edecek yerlerin mi ağrıyordu? amk yalancı ak-it trolu seni. soru çalıp hak/hukuk yiyenler varsa tabiiki müstehak ama ispatlanmış şeyler üzerinden konuşsak keşke.ne biliyim kpss ile girilse tamam dicem de.
    4-) iradeli veya değil adamlar hayal bellemişler bunu gitmişler. "hak" ettilerse sırf cemaat yönlendirdi diye haklarının gasp edilebileceğine inanıyorsanız cidden sizin adalet ve hukuk anlayışınıza sıçıyım. tayyip girsin size
    5-) odtüye girecek puanla koleje girilmez. biri üniversite biri lise. ve tr de ilk 100 de olup akademiye giren birsürü insan gördüm. adamın hayali buysa gidip çamur atmak bence çekememezlik.
    6-) cemmat yaptıklarını tayyip eliyle çekiyorsa, kalan %95 neyin cefasını çekiyor? şaka mıyız
    7-) askeri liseden ya da külliyen askeriyeden atılan kaç insan var irticacı diye? 1980-2000 arası yaklaşık 10-15 bin.yani yer açmak için derken kime yer açmak için ben anlamadı?

    edit 2: şahsen cemmatçiler akepeyi deli gibi savunurken de sövüyordum. yolsuzluk hırsızlık arsızlık adalet ve hukuksuzluk yapıyorlar diye. sonra şoolmasın...

    edit 3: alevi polisler de mi solcu dövmek için okuyor? sizin gördüğünüz polislerin hepsi (bkz: çevik kuvvet) yeni mezun, ergen gazlı toy bebeler. adama vur deyince öldür algılamaları muhtemel. tüm polisleri böyle diye itham etmek bence yanlış. hatırlarsanız bi sene 10 kasımda anıtkabire girişe tayyiban izin vermemişti(17 aralıktan öncesi). sonra toplumsal olaylardan sorumlu il emniyet müdür yardımcı : "teröristlere izin veriliyor, bu adamlar terörist bile değil izin verilmiyor" diyerek tayyibin emrini çiğneyip anıtkabire girişe izin vermişti. sonrasında ödül olarak bi chp'li vekilin(yanlış hatırlamıyorsam) köpeği* bu adamın yüzüne soda şişesi fırlatıp burnunu kırmıştı. tayyipte meydanlarda polis görevini yapmıyor diye bu adamı itin götüne itelemişti. polis bu milletin üvey evladıdır. pis işler yaptırılır ve çöpe atılır. işini doğru yapanı da kimse sevmez doğal olarak.

    edit 4: solculardan değil "insanlardan" beklenen farkındalık. polisin faşizan türk milliyetçisi kafasını yaşadığına inananları da göstermiştir. enteresan

    edit 5: arkadaşlar sizin çalındı dediğiniz sınavlar kpss ve polis okulu sınavları. polis okulu polis memuru yetiştirir. polis koleji oks,lgs,teog,vs vs genel sınavlarla alır. kolejin devamı akademidir. akademi de lys ygs yada ne biliyim öss diye bilinen sınavla alır. bunlar bin kişinin girdiği sınavlar değil genel sınavlardır. çalındıysa tüm ülke sıçmıştır. bunun bilindiğini farzedip yazmış ve insanları çalma çırpma deyince nasıl uçuyorlar yaa diye düşünmüştüm. meğer sınavın ne olduğu bilinmiyormuş. sınavların isimleri: lys ve ilerisi öss (eski adıyla.şimdikiler biraz karışık bilmiyorum)

    edit 6(bir yazar arkadaşın mesajıdır. okuyun da biraz anlayın kimdir bu insalar...):

    --- spoiler ---

    merhabalar dostum,

    güzel bir entry girmiş, doğruları söylemiş ve bunca salağa laf anlatmaya çalışmak gibi belki de can sıkıcı bir eyleme girişmişsin.

    ben istanbul üniversitesi, ingilizce iktisat mezunu bir insanım. 2005 yılında pomem'ler ilk açıldığında polis memuru oldum. daha önceden de 5 yıllık bir özel sektör tecrübem vardı. kpss ingilizcem 92, rusçam 67... yani pek mal biri sayılmam. sağcı hiç değilim. mezhepsel olaraksa yarı aleviyim.

    2012 yılında komiser yardımcısı oldum. bu cemaat akp savaşı başlayınca da, akp gene yapacağını yaptı, cemaatçi olsun olmasın, muhalif olan herkese cemaatçi yaftası yapıştırıp, ya meslekten attı, ya da rütbe tenzili (rütbeyi geri alma) gibi cezalar verdi.

    ben yıllar önce emre aykırı davranıştan ceza almıştım ama komiser yardımcılığı sınavında son 3 yıl kıdeme müessir ceza almamak şartı olduğundan, sınava girebilmiş ve zar zor sınavı kazanmıştım. (sorular o sınavda da veriliyor. mal mal adamlar kazanırken, ankara siyasal mezunu arkadaşlar böyle bakakalıyordu). cezayı taksim'de cevikçilerin dövmeye çalıştığı adamı alıp, bir kafeye soktuğum ve çevikçi bir komiser yardımcısının istemesine rağmen vermediğim, "ben gerekli yere tutanakla teslim ederim, sizinle aynı yetkiye sahibim, hem de burada adli birimde görevliyim, veremem" dediğim için, adamı alıp dövememişler, beni göreve engel olmak ve emri yerine getirmemekten şikayet etmişlerdi.

    bu cemaat muhabeti çıkınca, aradıkları fırsatı bulmuş oldular ve bana da rütbe tenzili uyguladılar. dava açtım, yerel mahkemede kazandım. şu an tekrar rütbemi geri aldım ama şimdi de davam danıştay'da. sırf danıştay'ı kaybedelim diye 16. daire diye, sadece bizim davalarımıza bakacak bir daire kurdular. bu sene adaleti bitiriyorum, zaten aöf, not ortalamam o yüzden 4 ve herhangi bir özel üniversitenin hukuk fakültesini kazanmam işten bile değil. babamın avukatlık bürosu var, kuzenim de orada çalışıyor. iki yıl sonra, rütbeli ya da rütbesiz, artık polis olmayacağım. iliklerime kadar nefret ettim bu meslekten. yapılanları bir türlü anlayamayan, güya "çekirdek çitleyerek izleyen" insanlardan da...

    olanları anlatsam, bu andavallar "oh olmuş, hehehe" derler ama bilmiyorlar ki, kendilerine anlayışla yaklaşan, açık fikirli az sayıdaki polislere saldırılıyor, gelecekte polislerle daha çok sorun yaşayacaklar.

    duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik eder, ülkemizde yaşayan her duyarlı insanın ihtiyaç duyacağı üzere, size sabır dilerim. cemaat akp'nin çizgisi zaten belli de, alternatifi, şu sözlüğü de doldurmuş "güya aydın" insanlar da onlardan daha iyi değil zannımca.

    saygılar ve iyi akşamlar...
    --- spoiler ---

    ve bir anısı.

    --- spoiler ---

    evet hayvanlaşanlar olabiliyor ama hiç unutmam beşiktaş'ta 1 mayıs 2007 tarihinde görevliydim. saatlerce insanlar bize küfür etmişti. sabit, 4'lü bir sırada beklediğimiz için bir şey yapamamıştık. sonra biri tükürmüştü ve tam yanağıma gelmişti. tüküren adamla göz göze gelmiştik. sonra bize müdahale emri vermişlerdi ve onca kişinin arasında uzun bir süre herifi kovalamıştım dövmek için. yakalayınca da, elim varmamıştı, çok korkmuştu adam, vuramamıştım ama sormuştum bağırarak "niye tükürüyorsun, ben ne yaptım sana yav?" diye... hala hatırladıkça çok üzülüyorum işlerin böyle olmasına. söylemek istediğim şey, kafanıza ya da bir yerinize taş falan gelirse, insan olarak kalmak gerçekten zor. ama bir görev de elbette... ingiliz polis alma ilanlarında, yüzünden tükürük süzülen bir polis ve altında da "polis olmak için gerçekten hazır mısınız?" yazısı var :) sanırım en medeni ülkede bile, normalin üzerinde sabır elzem :)

    yazıyı istiyorsanız koyabilirsiniz... ancak nick'imi vermeyin lütfen. çünkü nick'i verirseniz, hakkımda açılan yeni bir soruşturmayla boğuşmak zorunda kalırım :)
    --- spoiler ---
    polis kimmiş anguscanlar anlayabildiniz mi? (ben değilim o kesin)

    biraz enteresan edit : şurada kimse "yardım edin ölüyogh" gibi birşey yazmamış. ne ben nede akrabalarımda böyle bi durum var. tuzum kuru devletle alakam da yok. beni hiç birşey tınmıyor. ben sadece ikiyüzlülük etmeyin de şu konuya da değinin dedim. millet yardım istiyonuz itfaiyenin hortumunu vs demiş. sizin kendinize hayrınız yok sizden neden yardım istesinlen. kendinizi nimetten bilmişsiniz kardeş bi nane değilsiniz.

    rövanşist arkadaşlara da diyeyim. maşallah reşit olmayan bebelerden öç alındığını(neyin öcü la bu kaç yıllık hayatında ne yapmış bu bebeler) görüp orgazm olabiliyorsunuz. elinizde olsa öldürürsünüz bu bebeleri muhtemelen. maşallah çok insancıl hayvanlarmışsınız! o bebelere kurban olun.
  • yalnız polis olup ölümüne solcu dövmesine ramak kalmış adamların okuldan atılınca solculardan medet umması da nedir? solcular olmadan kendi hakkınızı arayamıyor musunuz mübarekler?

    edit: başlığı açan maklubeci "polis kolejinden atılanlar için tatlı su solcuları neden eylem yapmıyor" diyordu entry'sinin ilk halinde kısaca. her yediği ayarda entry'i değiştirip revize etmiş, yetmemiş eklemeler yapıp roman ölçülerine getirmiş. biline.
  • cemaatçi ise bir gram umrumda olmayan hadisedir. zaten emekleri ile girmemişlerdi, neyin yaygarasıni koparıyorsunuz ki? akp- cemaat savaşı şu ülkedeki en eğlenceli hadise, içimin yağları eriyor yeminle.

    sınavlarda bizleri inançsız belleyip milletin bedduasını aldınız. boşuna dememişler, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

    bu kul hakkı yiyenler var ya ne ölebilsinler ne de yaşayabilsinler. öyle nefret ediyorum sizden. siz akepe'den bile daha tehlikelisiniz benim gözümde.
  • tepkisiz kalınmasının bir sebebi de geçmişte "cemaat kampları" haline getirilen, maltepe/fem çıkışlı olmayanların giremediği okullar haline getirilmesidir.

    türkiye derecesi yapan en az 5-6 arkadaşımı adeta zorla polis kolejine sokmaya çalışan cemaatçi itleri hatırlıyorum.

    edit: maddi hata olmuş, doğrudur. kolejler lise seviyesinde.
  • halkın gözünde polislerin itibarı kalmadığı için siklenmeyen olaydır. artık sokağın ucunda polis göründüğü zaman masum insanlar yolunu değiştirir olmuştur sayelerinde. daha da zavallı durumlara düşecekler önümüzdeki günlerde, kimse de üzülmeyecek kendilerine. dövüp öldürdüğünüz halkın tepki göstermesini bekleyeceklerine onları bu duruma düşürenlere tepki göstermeleri gerekir.
  • küçücük çocuklar her ne kadar suçsuz günahsız olsa da, oraya kendi iradeleriyle gitmediklerini bilen bana çok koymamıştır. ben de zamanında onlarca kez ailemle beraber toplantılara çağrılıp ikna edilmeye çalışıldım. bazı kişilere direkt soruların verildiğini de kendim gördüm. o zamanlarda kimse haktan hukuktan bahsetmiyordu malesef. "git oğlum oraya, polis olmayacaksın, valiliğe kadar yolun var" diye 14 yaşındaki bir çocuğu kandırmaya çalışırken neredeydi acaba akıllar. masum değilsiniz, adalet istemek için de çok geç kaldınız. kendi hakkınızı arayın, ama destek bekleyecek yüzünüz olmasın lütfen.

    edit: 14 yaşında hiçbir "çocuk" geleceğini üzerine kurmak için polis kolejini seçmez. o çocuklar başka yollarla üniversitelerine devam edebildiği sürece hiçbir sorun yok. asıl mağdur olan o çocukları kendi neferi olarak yetiştirmek isteyenlerdir. bu adamlarla 8 sene geçirdim, çok da güzelliklerini gördüm orası ayrı, ama gelip bana anlatmayın neyin ne olduğunu, 8 sene diyorum, kalbinizi kırarım.
  • ulan su cemaat yaptiklarinin cezasini akp eliyle cekiyor ya allah'a inanasim geliyor. eger gun gelir de akp'ne son darbeyi got yalayicilari vurursa buyuk ihtimal bes vakit namaza baslarim.

    tanim: belese sokulanlarin, belese kovulmasidir.
  • kendilerine sadece sınav sorularının verilmesine alışmış bünyelere dokunmuştur.
    haydi pek muteber abileriniz kurtarsın sizi.
  • yürütmeyi durdurma,anayasa mahkemesine gitme gibi mahkemelerde iki ay oyalanabilirlerse mezun olma şansları var. kendilerini pek sevilmediğinde yardım edenleri güvendikleri tek dal ise onları kapının önüne koymuş.
  • bu cemaatçiler, öyle yüzsüz, öyle bokuboncuklu, öyle rezil adamlar ki..
    bazen tam düştükleri duruma üzüleceğim, şöyle tepkilerini görünce yine midem bulanmaya başlıyor...
    ulan amcık, sen önce yediğin bokların bir tövbesini et, bir af dile, bir "biz ettik siz etmeyin" de,
    "biz iktidardayken haddi aştık, muhaliflere yapmadığımız puştluk kalmadı,
    bir daha bu işlere bulaşmayacağız, tüm insanların ahları-vebali üzerimizdedir, bundan sonra her işimiz şeffaf olacak, siyaset bizim işimiz değil, biz insanları güzel işlere davet edeceğiz, özgürce konuşmanın tartışmanın zeminini tesis etmeye çağıracağız sadece" diye bir sözünü ver bakalım..
    ver bakalım da, o zaman bi kulak arkasını sikmediğin adamlardan destek isteyecek yüzün olsun...
    lan daha dün kck operasyonları olmamış gibi kürtlerden destek istiyor bir de hasbam..

    tanım: çok büyük mağduriyet yaratmayacak verilmedir. demagojinin alemi yok, sokağa atmışlar falan. normal liseden bitirip okulunu girer üniversiteye işine gücüne bakar. kamu içinde ajanlık yapmak zorunda mı amk bu çocuklar...

    not: gezicisporluyum, akape'nin geçmişini ...
hesabın var mı? giriş yap