• power xl'in frekansından yayına başlayan yeni radyo istasyonudur.

    sloganı the power of love şeklindedir.

    bu istasyonda türkçe ve yabancı dilde slov şarkıları dinleyebileceğiz.

    power xl ise internetten yayınına devam edecek(miş.)

    http://www.powerlovefm.com.tr/
  • acildigi gunden beri ailedekilerin, esin, dostun, hatta uc gunlugune kiralanan aracin radyosuna varincaya kadar kayit edilen enfes kanal
  • gece vakti çelik'ten 'kim daha çok seviyor' çalmasıyla dünyanın en güzel radyo kanalı olmuştur. ne yaptınız amk? :(
  • ya manyak manyak işler yapan radyo kanalı.

    boby mcferrin çalıp peşine çelik melik koyup sonrasında amy winehouse çalmalar falan? neler dönmüş lan serhat kardeş allahın varsa gel de anlat diyesim geliyor şu kafa ile. ne biçim bi playlist bu amına koyayım ya? alaturkadan girip alafrangya mı sıçsak kimle dansetsek nerden hüzünlenip hani notada sevinsek şaşırdım ya.

    ama çok da güzel değil lan bence. süper bi şarkıdan sonra adı aslı mehmet falan olan saçma sapan adamları dayayabiliyolar. bi de kesin 5 şarkıda bir ankamall'in önünden gece 2 de araba ile batıkente gidiyor gibi hissediyorum bunu dinlerken. o tip şeyler yapıyo sürekli.
  • tüm enerjinizi çalabilen radyo, hele ki uyku sorununuz varsa. sürekli dinlenmesini salık vermiyorum.*
  • yerli yabancı en güzel aşk şarkılarını sıralayan ve bağımsızlık yapan radyo kanalıdır.
  • eskilerden levent yüksel - ya sonra ve askın nur yengi - susma sarkılarına denk gelmemle aksamımı kilitlemis radyo kanalı

    fena bagımlılık yapıyor
  • insanın özellikle gece saatlerinde istanbul trafiğinde ağır ağır giderken dinlemesi gereken radyo. cidden günün yorgunluğunu stresini alıyor. bir yerli bir yabancı çalıyorlar ve cidden sizi iyi hissettiriyorlar.

    edit: bir de 40 dakika kesintisiz müzik olayı çok hoş.umarım popülerliği artıp fazla reklam alıp bizleri üzmezler.
  • mükemmel şarkılar çalan kanal. belki geçişlerde ani tarz değişikleri olabilir, ne alaka bunlar diyebilirsiniz ama bunu da önemsemiyorsanız çok daha fazla zevk alırsınız. 1 türkçe, 1 yabancı şarkı düzenini bozduklarını hiç görmedim şimdiye kadar.

    ayrıca, windows media center in power fm uygulamasıyla bilgisayardan bana radyo dinlettirmeyi başarmakta.
  • çok güzel şarkılar çalan radyo.

    galiba türkçe ve yabancı şarkıları ayarlayan kişiler farklı çünkü bazen öyle denyoluk yapıyorlar ki murat bozdan sonra stevie wonder çalınıyor. murat boz stevie wonderin çıktığı çıkacağı sahneyi silen adam bile olmamalı ulan hergeleye bak ya atarlandım gene.

    çok pis genelleme : yabancı şarkıları her daim güzel ama türkçe şarkıları yüzde ellisi çöp olan radyo. şimdi emeğe saygısızlık yaptığımı söyleyecek insanlar çıkacaktır ama tabi bu benim şahsi fikrim hatta çöp demekle iltifat bile ettim. bu çöp kısmına girenler anne karnındaki bebeğe dinletilse çocuğun gelişimini baya kötü etkileyebilir.

    edit: son murat bozdan sonra başka çalmadılar, hatta son iki saatir başka kanala geçirecek kadar kötü birşey duymadım. beni haksız çıkarmasından mutlu oldum.
hesabın var mı? giriş yap