• (bkz: poser)
  • demek prensesler gibiydin sen baba evinde

    https://twitter.com/…itor/status/551086491238408192
  • (bkz: yav hee he)

    kezbanca bir söylem.
  • ömrü gecekonduda, zemin katta geçmiş kadınların kızları için "benim kızım saraylara layık" sözünü onlarca kere
    duydu bu kulaklar.. kızı da kendini prenses sanar normaldir. baba kral, erkek kardeş de prenstir. siz nesiniz artık orasını allah bilir... allah herkesi böylelerinden korusun... böyle tipler genellikle malının kıymetini çok iyi bilen, eli cebine gidecek diye aklı çıkan tiplerdir. en itici insan tipi... adamı hayata küstürür. aşırı yokluğu gördükleri için yeniden oraya dönme korkusuna bağlıyorum ben bu kompleksleri...
  • türk kızı mottosuymuş. olabilir.

    ulan bırak bari baba evinde prenses gibi hissetsin kendini türk kızı. sonra hanzo bir türk erkeği ile evlenip prenseslikten köleliğe düşecek. görüldüğü gibi hanzo, barzo olmayan türk erkeği de ender rastlanan bir tür.

    ayrıca maddi durumunun kötü olması bir bayanın kendisini prenses gibi hissetmesine ya da birisinin ona prenses gibi davranmasına mani mi amk?

    sevgili türk kızı böyle tiplere yüz vermeyerek en güzelini yapıyorsun ya bunlarda kendilerini şaşırıp ezikliklerini çat pat ifade etmeye çalışıyorlar işte. umarım kız çocukları olur bu tiplerin de o zaman belki anlarlar evlat nedir nasıl sevilir.

    not: şimdi bazı yavşaklar yazıyor, yağlıyor vs. diye gelecekler, hiç gelmesinler. evliyim.
  • birilerini "ananın evinde de x vardı di mi" şeklinde savunmaya geçirtmiş cümle.

    söz çiğ; zaten eş ile aynı cinsteki ebeveyn karşılaştırması başlı başına bir saçmalık. eş/sevgili başka; anne/baba başka; bunu bir kabullenin.

    ama buna "babanın evinde xx kromozomlarınla 2. sınıf vatandaş değil miydin, yine öyle ol, bana hizmet et" anlayışıyla karşı çıkılması da başka bir olmamışlık, bir art niyetlilik.

    ailesi tarafından saygı gördüğünü, değer verildiğini ifade etmeye çalışan bir sözü maddi durumla ilişkilendirmek de yine bir çarpıtma.
  • krallar gibi babası olan kızın sözüdür.
  • duyunca aklımda direkt olarak şu gacı ve türevlerinin belirdiği söz:

    http://instagram.com/p/yu-xm4oxav/?modal=true

    bunu motto belleyenler muhakkak "prenses olmak için prense ihtiyacım yok, ben zaten kralın kızıyım", "babam hep der ki başını eğme prensesim yoksa tacın düşer" paylaşımı yapmışlardır. çeşitli barzoların peşinde köpek gibi sürünürken prenseslik, taç, taht kalmaz tabi asdfds.

    insan olarak uzak durun, maymun olarak fındık fıstık atabilir, cüccük hareketi yapabilirsiniz.
  • evlenmek için kıçını yırtan abazan kuzenimin evlendikten 1 ay sonra en çok dinlediği şarkıdır kendileri.
hesabın var mı? giriş yap