• üstteki arkadaşın ref linki ile üye olduğum btc kazma sistemi. dursun bakalım kenarda. bu da benim ref linkim: https://q-advert.org/?ref=105779
  • ayrıca özet anlamına da gelir. kriptolojide hash fonksiyonları sıkça kullanılır.
  • tanım: milletin ref'li link paylaşıp üç beş kuruş kotarmaya çalıştığı ama hakkında adam akılllı bilgi sahibi olmadığı %100 dolandırılıcık sitesi.

    öncelikle bol keseden nasıl sallamışlar: 25 btc karşılığında
    "17391304 gh/s"
    verdiğini iddia ediyor. merak ediyorum acaba nvidia'nın amd'nin elinde böyle işlem gücü var mıdır? sadece bu bile dolandırıcılık sitesi olduğunu kanıtlıyor onun dışında:

    bir kere vaad ettiği meblalar gerçek olamayacak kadar iyi. diğer bitcoin tıklama siteleri günlük 300-350 satoshi vaad ederken (ki o da 10-15 kez her saat başı tıklama yaparsanız.) quantumhash size hergün hiç birşey yapmadan 2875 satoshi vereceğini söylüyor.

    sitenin tasarımı daha önce benzer bir mantıkla kurulmuş (bkz: aurora mine) sitesi ile neredeyse aynı. ve tahmin edebileceğiniz üzere o site hayal satıp paraları cukkaladıktan sonra kapattı gitti. belki de quantum hash'in de arkasında aynı hacker grubu var.

    zaten paranızı çekebilmek için en az bir kere 0.001 btc yatırım yapmanızı istiyor, milletten yatırımı cukkalayıp bir iki ay içinde kapatıp gidecekler.

    ödeme yapma işine de kanmayın, aurora mine da güven kazanıp, göz boyamak için ilk birkaç müşterisine ödeme yapmış şu an internetten okuduğum kadarıyla.

    kısaca ortada ne cloud var ne de 145338474 gh/s işlem gücü... pc ekranınızda dönen sayılardan başka birşey yok. bitcoin'nin tavan yaptığı şu günlerde lütfen bu tarz sitelere kanmayalım arkadaşlar. bir bitcoin 7300$ olabilir ama kimse de size çıkarıp 50$ durduk yere ateşlemez böyle düşünün.
  • her ne kadar scam olduğu söylense de bugün biriken 52 bin satoshiyi poloniex hesabıma gönderdim ve bir sorunla karşılaşmadım. benden bi şeyler yatırmamı da istemedi.

    adettendir, link

    ayrıca (bkz: #71910340)

    edit: (bkz: adam pisliğin teki çıktı rıza baba) site scam çıktı
  • sözde mining yaptığı dünyanın her tarafında kurduğu sistem hakkında hiç bir bilgi olmayan 92'li bir bebenin dolandırıcılık oyunu.(bkz: ponzi scheme)

    quantum hash scam

    şu çağda hala yüz yıllık dolandırıcılık yöntemini uygulayanlara yardım edip de para yedirmeyin lütfen. evet eğer şanslıysanız(düşük ihtimal ve kumardan farksız) piramit yıkılmadan önce üç beş kuruş cebinize atabilirsiniz. ama asla unutmayın ki "kazanacağınız" para kollektif bir dolandırıcılığın ürünü olacak. yani piramit yapıdaki her sistemde üyeler sistemin sahibinin sisteme daha sonradan katılacak olanları dolandırmasına yardımcı oluyor ve sistem çöktüğünde geride çok fazla kandırılmış ve parası çalınmış insan kalıyor.

    bir de bu tarz işlere dolandırıcılık olduğunu bilerek girenler var ki, hiç anlam veremiyorum. hiç mi içinizde bir rahatsızlık oluşmuyor abi? bal gibi biliyorsunuz sistem çökmeden önce alacağınız payın da kandırılacak sonraki insanlardan çalınmış olacak paralar olduğunu. ne yani, "enayi parası" filan diyerek mi vicdanınızı kandırıyorsunuz?
  • yukarıdaki arkadaşın herhangi birşey yatırmadan ödeme alabilmesinin sebebi; onun referansı ile üye olan kişilerden birinin siteye ödeme yapmış olması. sitenin verdiği hata mesajında "0.001 btc yatırım yapın ya da alternatif olarak ödeme yapmış bir kişiye referans olun" tarzında birşey söylüyor.

    ödemeyi yatırımsız almayı başarabilen arkadaşın daha önceki entry'si 86 fav. almış pek çok kişinin onun referansı üzerinden üye olduğu düşünülürse gayet olası bir durum.

    sonuç olarak ben uyarımı yukarıda yaptım arkadaşlar; halen de quantum hash'in bir (bkz: scam), (bkz: ponzi) olduğunu düşünüyorum ve bunu tekrar ediyorum. bundan sonrası sizin takdirinize kalmıştır..

    benim tek derdim sanal para işinden para kazanayım derken emeklerinizin/birikimlerinizin buhar olmamasıdır.
  • site scam çıkmış. ekşi mobilde meydana gelen bir hatadan mütevellit kendi mesajımı dahi görmediğim için scam olduğunu anlamamışım. özür dilerim.
  • an itibariyle cortlamış sitedir efendim.
hesabın var mı? giriş yap