• "god must greater than the greatest of human weaknesses and indeed the greatness of human skill. god must even transcend even our most remarkable to emulate nature in its absolute splendor. how can any man or woman sin against such a greatness? how can one little carbon unit on earth of the backwaters of indeed the milky way - the boondocks betray god almighty? that is impossible. the height of arrogance is the height of control of those who create god in their own image."
    -- ramtha (what the bleep do we know)
  • altıncı nesil çaylak.
  • insanlarin sonsuz aptalliklari ve hezeyanlari icinde yarattiklari yanlis inanislardan sadece bir tanesidir, unlu digerleri icin (bkz: tanri) (bkz: din) tabii burada ayni diger dinlerde oldugu gibi bir kumpas, para tuzagi da soz konusudur ve isin bu kismi cok ilginctir! film cekmisler yahu adamlar tarikatlarina para verecek adam bulmak icin daha ne olsun!!!
  • yaklaşık 10-15 yıl öncesinin popüler new age serisi. özellikle tiranların son valsi kitabı ilgimi çekmişti. inanmak, inanmamak, ramtha'yı şarlatan işi bulmak herkesin kendi tasarrufunda. ama en azından tanrılık konusundan bahsedecek olursak, o kitapta ramtha'nın tanrılığı tasavvuftaki hakke'l yakin'den, veya hallac'ın en'el hakk'ından farklı birşey değildir. o meyanda okunmalı ve inanılmayacaksa o meyanda inanılmamalıdır.
  • sanirim kaptan rivier (yada riviera) ile ayni kisi yada varliktir (bkz: dunya kardeslik birligi mevlana yuce vakfi). zira bir tane boyle birsey var, dunyada ne kadar isi gucu olmayan orta yasli ve refah seviyesi yuksek kadin varsa dolasip farkli farkli hikayeler anlatiyor. bu varlikla temas eden ne kadar kadin varsa hepsi de paraya para demiyor han hamam sahibi oluyor. keske kadin olsaydim anasini satayim. kurardim hemen bir tarikat, bill gates ile ada cayi icerdim puket adalarinda.

    ha varlik yada kisi dedim ya, aslinda varolmayip iki ana nedenin sonucudur kafaniz karismasin; (bkz: psikoz), (bkz: para hirsi)
  • beyaz kitap ile inancımı sarstığı kesindir. bu yaşıma kadar aklımdan geçenleri anlattığı için beni cezbetmiştir. tarikat falan bilmem ama mantıklı şeyler söylediği kesin. tabi arada yok artık ta dedirttiği doğrudur ama zaten arada kalmış bir nesil olan bizlere bir ışık olduğu kesindir.
  • beyin kitabını okuyorum, fena tespitler var. biraz güldürüyor da okurken. öyle burada bahsedildiği gibi kendinden tanrı diyerek bahsetmiyor kitap boyu. içinizdeki tanrıya ulaşmak gibi bir lisan kullanıyor daha çok.
  • sahip olduğu aklın, herkesin sahip olduğu akıldan daha fazla olduğuna inanan (cücük beyinliliğin sarsılmaz kanıtı) andavallıların, sene 2020’de kitap imha edip toplatmaktan bahsedecek kadar hadlerini aşmalarına neden olmuştur. demek ki gerçekten okunmalıdır!
  • kitap toplatilma imha etme de neyin nesidir..okursun gecersin ya da okumazsin..idrakimizin disina cikmamizi saglayan bir seridir..ya da insanlara dinlerin ve dayatmalarinin sacmaliklarini sorgulatir.. ateistlige de sevketmemistir beni. hallacı mansur'un enel-hakk ne ise bunda da bu vardir. yakilan bedeninin kulleri sacildiginda herbir zerresi ben allahim demistir rivayete gore mansurun..ve tasavvuftan esinlenilerek mi yazılmıştır ki new age batili yazarlar anadoludan ve uzakdogu mistisizminden etkilerek bircok eser yazmistir ki mevlana da "kendini okyanusta bir damla sanma. bir damlanın içinde kocaman bir okyanussun.” demiştir...gobeklitepe dinleri nasil tahrip ettiyse ramthaya da yeni bir din ya da lider demek yanlıştır.. "her zaman bir başkasına yaptigin seyi, aynı zamanda çok daha derin bir biçimde kendine yapmış olursun ..çünkü başkasına koyduğun sınırlama ya da yargı , kendi bilincinde bir yasa haline gelir .ve bu yasayla sen kendi kendini sınırlamış be yargılamış olursun" beyaz kitap. her din iyiligi guzelligi ahlakli olmayi emretmiştir..erdemsizligi secmek insana kalmış.
hesabın var mı? giriş yap