• "madrid prensi" lakaplı, real madrid'in efendi 7 numarası.
  • kendini bir an önce toparlayabilirse dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı golcüsü olmaya aday futbolcu. ayrıca çok iyi bir orta saha oyuncusunda bulunması gereken oyun zekasına sahip ender golcülerden.
  • julio salinasve fernando hierro ile birlikte 3 dünya kupası'nda forma giyen ve andoni zubizarreta'nın 4 dünya kupası rekorunu egale etmeye en yakın aday olan golcü. emilio butragueno ve hierro ile birlikte attığı 5 golle ülkesinin dünya kupasında en fazla gola atan oyuncusu.. 1998 dünya kupasında 20 yaşında forma giydiğinde ispanyol futbol tarihinin dünya kupası finallerinde forma giyen en genç oyuncusu idi.
  • hic bir zaman en hizli, en cevik, en teknik ya da en populer olmamis, ama hep en iyi olmus futbolcu. forvet mevkiinin maserati'si.
  • "real madrid'in her futbolcusu satılıktır ama raul satılmaz" mertebesinde bir kıymeti vardır bu adamın madrid'de. fernando morientes madrid'den ayrıldığından beri ilk kez dün akşam* eski günlerdeki gibi, özlediğimiz gibi oynamıştır.
  • uzattığı saçlarını eskisi gibi kestiği anda eski günlerine dönecek olan futbolcu...tüm kalbimle inanıyorum buna.
  • her ne kadar su an icin pek olmasada aslen atletico madrid taraftaridir. fakat kucuk yasta atletico altyapisinda yer bulamamasi ve babasinin "yuru lan reale gidiyoruz" diye real madrid'e goturmesiyle sans bulur. dunyanin en iyi futbolcularinin girdigi ciktigi bi takimda 17 sinde oynama sansi bulur, sonra bi daha da birakmaz formayi. kaptani, herseyi olur takimin. franconun takimi diye sevmeyenler bile saygi gosterir bu adama. o derece efendi bir adamdir.
  • thierry henry için, top ayagına gelir gelmez kafasındaki tek sey gol insanı,zizou için 2 pozisyonda 3 gol cıkartabilecek bir deha,coffeenicotine için günümüz futbolunda deger biçilemeyecek striker, r7 için ki nickinden de anlasılacagı üzere futbol denince tek, fabio capello icin dogustan bi winner, real madrid'in mirası, sergüzest'e göre,maradona,pele,cruyff ile mukayese edilmesi gereken günümüz futbolunun en komple figürü, bir cl müsabakası için eslestikleri m. united menajeri ferguson icin, ne yapıp edilip ingiltere'ye sokulmaması gereken dünyanın en iyi futbolcusu, tüm madrid taraftarı icin paranın satın alamayacagı tek sey, her sene ronaldo'da zidane'da figo'da cannavaro'da gelse bernebau'nun tek kralı, el diablo!!

    benim icin, istedigi kadar formsuz olsun dünyanın en özel futbolcusu. sanki abim, sanki cok yakın bir arkadasım, hic tanımasam da hep iyiligini istedigim.. cocukluk yıllarımdaki real madrid sempatimin, 18'li yaslarımda tavan yapmasını saglayan büyük futbol dehası. inanılmaz bir mental güc, oyun görüsü, saygı uyandıran bir karakter ve futbolcu kimligi, tevazu, beceri ve liderlik vasfı. fanatik barca'lı ispanyol bir arkadasımın söyledigi sözle bitireyim: ' ne aldıkları sampiyonluklar, ne kupalar, ne paraları, ne de söhretleri, madrid'de özendigim tek sey el diablo!'..
  • real madridbir maçın ilk yarısını santiago bernabeu'da 1-0 mağlup kapatacak, o maç şampiyonluk yolunda mutlaka kazanılması gereken bir maç olacak ve bu adam maçın 2. yarısında oyundan alınacak. ispanyol medyası da real madrid taraftarı da o stada gömerdi bunu yapan teknik direktörü

    6 mayıs 2007 real madrid sevilla maçında sevilla 1-0 galipken oyundan çıktı. bir devir kapandı belki madrid'de. guti girdi oyuna, 3 asistle real madrid maçı aldı, ruud van nistelrooy kale arkasında ultras sur'a öpücükler gönderdi.

    o kenardan golleri alkışlıyordu.
  • "hiçbir kaleci yoğun markaj altındaki bir futbolcunun, net bir gol vuruşu yapabileceğini düşünmez" kaidesinin tartışmasız istisnası. hiçbir golcü onun kadar keyif vermedi, vermeyecek. viva el diablo!!
hesabın var mı? giriş yap