• 12.12.1979 dogumlu rizespor'un bundesliga'dan düsen duisburg'tan transfer ettigi namibya'li sag kanat oyuncusu werder bremen'in alt yapsinda yetistikten sonra sirasiyla; bremen, rostock, duisburg takimlarinda oynadiktan sonra ülkemize tesrif etti. msv duisburg ile olan kontrati sadece bundesliga icin gecerli oldugundan rizespor'un futbolcu icin herhangi bir bonservis bedeli ödemedigini düsünüyoruz. hayirli ugurlu..
  • yattaravari bir adam. verimliliği ondan düşük sanki.
  • 2007-2008 turkcell süper lig açılış maçının gizli kahramanı. tam bir dmc gibi oynadı. bir buna bakıyorum bir de o kadar para verip getirdiğimiz cisse'ye, nasıl iştir içinden çıkamıyorum...
  • ismi beşiktaş'la anılan futbolcu. beşiktaş'ın hala ne kadar kötü yönetildiğini ortaya koyuyor. tjikuzu alınacağı için değil, sezon başında o veya benzeri alınmadığı için. burada milyon kere, cisse yetmez, bir tane daha cisse lazım dedik. ben beşiktaş'ı yönetenlerin futbolu, bizim kadar bile bilmediğine inanıyorum. beşiktaş ortasahasına sadece cisse'nin yetmeyeceğini, rico paşa'nın oranın adamı olmadığını, koray'ın yetersiz olduğunu söyledik durduk gittiler golcü aldılar...(hala da alıyorlar)

    tjikuzu beşiktaş'ta ne iş yapar denirse. saidou galatasaray'da ne yaptıysa onu yapar. tek başına takımı alıp ileriye götürmez ama ortasahanın ortası için rico paşa'dan da koray'dan da çok daha iyidir. eğer aynı pozisyon için daha iyisini alamıyorsan, uygun bir transferdir. en azından o yerin adamıdır.
  • yattara'nın ne kadar pornografik "at yarraa" fonetiği varsa bu çocuğun da şirin mi şirin "cici kuzu" benzeşmesi var. ne güzel bu futbol ya çayır, çimen var atlar var kuzular var valla nefesim açıldı ya açık havaya çıkınca.. istanbul insanı boğuyo sanki...

    flaş flaş flaş.. artık cici kuzuyla at yaraa aynı takımda oynamakta.. o kadar mutluyum ki.. evet top cici kuzuda.. cici kuzu.. sağda at yarraa nın önüne açıyor.. hayallerim gerçek oldu.. turkcell super lig hiç bitmesin!
  • osman tamburacinin kendisinden disi kuzu diye bahsettigi futbolcu.
  • bir rivayete göre (bkz: seric) karşılığında beşiktaşa transfer olacak gbb futbolcusu.

    http://www.htspor.com/…ric-gitti-tjikuzu-geldi.aspx
  • 8 subat 2009 istanbul bb spor fenerbahce macinda küfür etmiş olmalı ki kırmızı kart görmüştür yada hakemin algısı bozuk olabilir.
  • neredeyse 10 ay önce cassio lincoln'e atmaya teşebbüs ettiği ve tck'ya göre suç kapsamındaki tekmeden yırtan ancak bu eylemi kendisinden aheste aheste çıkmış olan afrikalı isyancı. saolsun ahmet çakar, o günkü programında söz konusu eylemin, bir afrikalının isyanı olduğunu anlatmış ve götümüzle güldürmüştü bizleri. aylar sonra bugünse isyancı dişi kuzu, hunharca bir çelme-tekme yemiş, yine isyan etmiş ancak bu kez götünde patlamış bir isyancı edasıyla atılmıştır. olan biten esnasında, arada bir kaç km de emre belözoğlutarafından sürüklenip, iyice aşağılanmıştır.

    sonuç olarak, isyan etmemeyi umarız öğrenmiştir ve yoluna, hem çalışkan hem de faydalı bir dm c olarak devam edecektir.
  • ülke içinden alınabilecek, maliyeti makul seviyede ve genel performansı maliyetiyle karşılaştırıldığında takıma pozitif katkı sağlayabilecek durumda olan, çok oynadım kelimelerle toparlayıp kısa keseyim, en verimli futbolculardan biri.

    bir çok önemli ve heyecan yaratan ismin döndüğü bu transfer döneminde flaş bir transfer değildir belki kendisi ama takıma kazandırılması bence yerinde bir hareket oldu.

    bir de namibya'dan da bi topçumuz oldu.

    (bkz: iki saattir konuşuyoruz bi namibya demedik)
hesabın var mı? giriş yap