• pth'nin* yeni ad ve adresi. pek cok kullanicinin forumlarda isyan ettigi uzere sik gibi bir isim olmustur.
  • bazı reddit kullanıcıları passtheheadphone adminlerinin korsanla mücadele departmanı da olan internet güvenlik şirketi redacted.com ile aynı ismi seçmesini ironik bulmuşlar.
  • passtheheadphones iken ne de güzeldi dedirten redacted olunca bi garip olan what.cd'nin veliahtı.
  • apollo.rip'in sürekli çökmesinden dolayı yavaş yavaş yamacına doğru geldiğim site. davetiyesi olan öm atabilirse sevinirim. apollo ve bir iki tane daha siteden ratiolarımı gösterebilirim.
  • 7 ayda 1 milyonuncu torrente ulaştığı için kullanıcılarına 80 tane freeleech token hediye etmiş olan tracker. fl token 2gb'a kadar olan torrentler için geçerli.

    selefi what.cd ise bu rakama neredeyse 3 yılda ulaşmıştı. tabi dünya çapında artan bant genişliği,web release'ler ve what.cd sayesinde oluşan arşivlerin tekrar siteye yüklenmesi de bunda büyük bir etken.

    torrent sayısı tracker açısından güzel bir durum olsa da community bakımından what.cd'ye yaklaşabilmesi için çok yol katetmesi lazım.
  • bir milyon torrente ulaşıp what.cd'nin varisi olma savaşını artık kazanmış tracker.

    muadili apollo.rip'te bir milyon rekorunu kırmıştır ancak bir milyon torrent değil, bir milyon saat çökmüş bulunma rekorudur bu rekor.

    zaten apollo'nun sahiplerinin kayıtları herkese açtıkları ilk gün belliydi amaçları. 40 bin kişiyi al, paraları cukkala ondan sonra kaç.

    redacted'a gelirsek 1 milyon torrente rağmen global freeleech açmayarak takdirimi kazanmıştır. yoksa seedboxu olan adamlar 1 haftada tblarca ratio kasacaklardı. biz normal kullanıcılarda 3-5 mb upload için hiç dinlemeyeceğimiz albümleri indirecektik. 80 token 100 olsa daha iyi olabilirdi ama belki.
  • bugün interview'dan alnımın akıyla çıkıp içine dahil olduğum mecra.

    açıldığı ilk günden beri apollo.rip kullanıcısı idim. 2 haftalık kapalı kaldıktan sonra geçen gün açıldı ancak red'e girmeyi kafama koymuştum. görüşme internette bulunabiliyor. benzer sorular soruluyor. hangisi iyi transcode'dur vs. bir iki yerde tökezledim ancak eleman safdışı bırakmadı sağolsun.

    forumlar vs. apollo'dan daha aktif. aynı şekilde albümlerin altında da bayağı muhabbet var. kütüphane olarak apollo'dan daha büyük zaten de 90lar deep house kataloğu da oldukça kuvvetli onu canlı görmüş oldum. eksik yok gibi.
  • what.cd varisi falan degildir. muazzam uyduruk yeni bir isim ve gereksiz bir cok mevzudan sonra iyice sogutmayi basarmislardir.

    külliyatlari sayisal bazda degerlendirme yanilgisina düsmeden, sosyal varligi wcd'nin cok cok uzagindadir.
  • sağolsun gene freeleech token'a doyduk. kaşla göz arası 60 tane token vermişler 1.yıl dönümleri sebebiyle.

    geçen seneden beri o kadar freeleech token verdi ki artık hangi albümleri indireceğimi dahi bilmiyorum.
  • uzun suredir seedbox sahibiyim. baya saglam bir what hesabim vardi, waffles.fm de vardi hatta. halihazirda da torrentleech kullanicisiyim. ratio sorunum yok anlayacaginiz.

    merak ettigim site. davetiye atarsaniz cok memnun olurum.
hesabın var mı? giriş yap