• televizyon kanallarının hepsinde sabahtan beri, büyük bir kalabalık eşliginde son yolculuğuna uğurlanan kayahan'ın cenaze görüntüleri yeralınca gündemde kendinden başka kimsenin olmasına tahammülü olmayan rte'nin programında olmamasına rağmen, koşturarak cenazeye katılması olayı. yanlız organizasyon için yeterli zaman bulamayan rte sanırım ve maalesef miting yapmayacak, yazık!
  • (bkz: yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bi....) puhahaaha. yazamadım ya la.
  • malum seçimler yaklaşıyor dedirten kişi eylemi. yıllardır yapılan şey bu , bir televizyon programına çıkıp ağlayacak bir de. artık ritual haline geldi , her seçimden birkaç ay önce bir kaç yenileme yapılıp halka hitap eden ürünlerde indirim yapılır. halka "bende sizdenim" mesajı verilir. sonra da saftirik halk "ayy canım nasıl halk adamı , nasıl dini bütün" deyip basar oyu. işin komik tarafı buna oy veren kesim gidip taksit ödemeye çalışırken o özel jetine binip " nasıl da siktim" diyecek.

    yazık , insanların hayatlarını bile politika hale getiren her şeye yazık.
  • oradaki varlığıyla %99 ihtimal kayahan'ın ailesi ve arkadaşlarını huzursuz etmiştir. en önde duruyor (diğer siyasetçiler de). yahu kayahan'ın ailesi, arkadaşları orada değil mi? niye siz siyasetçiler en öndesiniz? en önde ailesinin, yakın arkadaşlarının olması gerekmiyor mu?

    fotoğraf: https://twitter.com/…lbld/status/584357575392624640
  • ımam konuşmasında "en tepelerde malikanelerde bile yaşasaniz sonunda hepiniz oleceksiniz" gibi bir cümle sarfetmiş bu esnada da tayyip başını yere egmistir.

    ımam bu cümleyi bilerek mi etti bilmem ama fox ana haber tam da bu kısmı kesmeden yayınlanmıştır.
  • tam olarak bilmesem de ezan okunduktan sonra cenaze namazına başlanır bildiğim kadarıyla. ama rte, kayahan'ın cenazesine ezandan sonra yaklaşık 15 dakika sonra katılmış ve akabinde cenaze namazı başlamıştır. oradakilerin çoğunun umrunda olmamasına rağmen cenaze namazı bekletilmiştir rte için. başka da yorum yapmıyorum. ne desem gg. ayrıca imamın konuşması cuk oturmuştur ilgili kalelerde oturan kişiye.

    edit: aadbkr eensfdria nnodigre uutml nuusm, elestirman, bilgehankalkan, amsiki, mazaka, underload, dougsampson, mezara giden yol, morgothmelkor ve babacooo uyardılar sağolsunlar. ezandan sonra vakit namazı kılınıyor, o arada dışarıda bekleyenler de bekliyormuş. saldırmadan bilgilendirdikleri için hepsine teşekkür ediyorum.
  • katılmasından daha büyüğü, ailenin önüne geçmek gibi bir rezaletle/saygısızlıkla mide bulantısına sebep olmuş olay..

    ölüm hiçbir anlam ifade etmiyor bazı bünyelerde..
  • boş bakkal aktivitesi.
  • ipek açar'a yumruk atmasıyla sonuçlanabilecek olay. zira kendisi taziyelerde merhum yakınlarına saldırmasıyla bilinir.

    (bkz: soma)
  • teşvikiye camii imamının okuduğu ayet akıllarda soru işaretleri bırakmıştır. video
hesabın var mı? giriş yap