• entry yazmis olmak icin yazilan entryler. yazanin seviyesini gosterir.
  • sözlerin ve yargıların olduğu gibi sözlüğe yapılan girişlerin de saçmalıkları kendi içlerinde değerlendirilir; bir kelamın saçma olarak işaretlenebilmesi için kendi içinde tutarsız olması gerekir. bu imleme esnasında "acaba ben anlamamış olabilir miyim" sorusunu da sürekli bilinçte tutmak gerekir.

    bir de bir adım ötesi var bunun (bkz: absurdizm)
  • dün pazardan komik bir şey alacaktım. zaten saat de sandığımdan çok erken olmuştu. geç kaldım. usul usul uyuyordu ki usum çok erken uyandığımın farkına vardı. o kadar söylemiştim halbuki usuma. zaten bu satte leningrad düşmez. kılıçla yaşayanı da barbunyayla öldürmüşüm. üstelik.halbuki en iyi balık hamsidir, belki de değildir. balık kokar zaten. bir de baştan koktuğunu söyleyenler var ki, onlara osurdum. ama osuruğum ne mozart ne de salieri kadar güzel kokmuyor. zaten ben de bir saçma entryim. yitip gideyim şu güzel göllerde.
  • tesbihde hata olmaz, bu isin en iyilerinden biri icin ;

    (bkz: gokhan dabak)

    kasmakta zarar yok lakin fazla da zorlamayin derim...
  • kendi entrysini herkese okutmaya calisirken o entryyi 10 degisik baslikta linkini yapistirmak o entry`yi sacma yapar. yada baskasindan entry alip onu alintilayip baska bi basliga eklemek. kendi yaz, kendin uret, kendin yeni bir sey getir kardesim. ozellikle bunu öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler basliginda cok goruyorum. kolayciliga kacmazsaniz artik.
  • bu sebeple yazar olanlar var.
  • kendim yazdım diye demiyorum ama o kadar saçma ki... tekrar tekrar okuyorum.

    dikkat! uzun, küfürlü, bilim kurgu ve tabii ki oldukça saçma.

    (bkz: #100544506)
  • (bkz: #120472557)*
  • #131477876 sözlük'te gördüğüm en saçma girilerden olabilir. ne içiyorsunuz. azıcık araştırıp baksanız hangi üniversiteden hangi ekipler var.

    emeğe saygısızlığın nirvanası şu giri. turcovac yok demiş ekşici muhalif biri. nasıl bir zihniyettir bu.

    aşı gelişmesi harika bir gelişme. bunu küçümseme zihniyeti kendini böcek gibi hissedenlere has olabilir ancak.

    şu giri içeriği "bir geliştiricisi olsaydı bu ekibin başını çıkartır sabah akşam konuştururlardı, böyle bir ekip yoktur. sinovac patentinin türkiye dahil bir kaç ülkeyle paylaşılmasıyla "belki burdan bize oy verirler temalı yerli(!) aşı"*
hesabın var mı? giriş yap