• ankara'da elhamra gazinosun'da müşterisini sahneye çıkarıp, erotik figürler eşliğinde ankara havası oynayan, alemci ankaralılar arasında hatırı sayılır namı olan bir kadın. araştırırken izlediğim bir videoyu tarif etmem gerekirse bir nevi gazino usulü kucak dansı yapıyor ama tabi dans kadının karşısındaki erkeğin abazanlığına göre değişebiliyor. bir kadın olarak hiç hoşlanmadım ama içinde ukte olanlar için adresi, saray gazinosu yanı.
  • bir çeşit abazan afyonu..
  • youtube üzerinde ankara pavyonları diye aratıldığında hemen karşınıza çıkma ihtimali bulunduğundan, ankaralı ve ankaralı olmayanlar tarafından tanınmaktadır. ulus çankırı caddesi civarlarında ün yapmış bir hatundur, kendine has müşterisi vardır(mış)*. bir zamanlar bir arkadaşımda facebook hesabı vardı ama arkadaş fazlalığı nedeniyle heralde facebook'u kapatılmış. facebook üzerinde çeşitle fan sayfaları bulunmaktadır.

    http://www.facebook.com/…sarı-tutku/142357329166450
  • şu meşhur videosunu en sonunda izledim. videonun başlarında sarı tutku bi adamla karşılıklı oynuyor, adamın üzerine tırmanıyor, önüne hamle ediyor (kötü bi tabir oldu), bikaç kere ayakta cima simülasyonu yapıyor ve bir ara sahneye tekerlekli masa ile rakı geliyor.

    sevgili okur, sarı tutku'yu istihdam eden müessese hesabı yazarken o rakıyı o abiye öyle bir soktu ki; abinin bağırtısını muhtemelen hepimiz bulunduğumuz yerden duyduk ama gaipten bir ses duyduğumuzu sandık, "hayırdır inşallah" deyip geçtik.

    dolayısı ile sarı tutku, bildiğimiz anlamda konsomasyon'u sonsuza kadar değiştirmiş, hard konsomasyon kavramını hayatımıza sokmuştur. işletmelerin katma değer yaratımı konusunda örnek alması gereken bir model, bir ekonomik fenomendir.

    kriz kapıdaysa, sarı tutku da ankara'da. hodri meydan.
  • bu kadın tarafından hadım edilmek için oynamaya kalkan ve bunun için bir de para verenler de mevcuttur. sarı tutku diyince ulus ve civarındaki tüm erkekler saygı duruşuna geçiyor ağzına yanayım.

    http://www.youtube.com/…ndscreen&nr=1&v=1folnywnih4
  • dillerden dillere uzanan bir şehir efsanesi tadında erotik şovlarıyla ve asker sevigisyle! ünlü olan,ankarada 18 ine basanların tanıştırıldığı gözleri mehtaba benzeyen şöhrete doymayan kahpe kadın
  • "zarı dutku" olarak anılan ankara efsanesi. ekürisi uğurcan'dır.
  • ankaralıyım, ama varlığından haberim yoktu böyle bir insanın (sanırım ilgi alanı meselesi). ilk kez adını buraya gelen bir arkadaşımdan duymuştum da şaşırmıştım "la ben bilmiyorum da elin dışarıdan gelen adamının haberi var. nasıl iş" diye. merak da etmiştim nedir ne değildir, ama unuttum sonra. şimdi işte sol tarata görünce başlığı dank etti kafama, ertelemeyip videolarını izledim. son zamanlarda ankara havası ardına sığınılarak yapılan yoz müzikten nefret ederdim, sarı tutku olaya farklı bir boyut kattı sağ olsun.

    artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
  • kafayi bulunca,youtube'dan videolarini izledigim sahsiyet.ıyi ki varsin sari tutku…
  • ankara belediye başkanlığı için chp'nin aradığı kan kendisidir. tüm kuzey ankara oylarını toplar herhalde.
hesabın var mı? giriş yap