• besim tibuk'un "benim ne moralim bozulacak, halkımızın morali bozulsun." söylemini akıllara getiren durum.

    elbette seçim sonuçları istediğimiz gibi gelmedi ve bu durum üzücü. ama hayatın sonu da değil. halklar hak ettiği gibi yönetilir.
  • hayatın sonu değil ama hayatlarımız daha da b.ka batacak ne yazık ki. kırılma noktası olacak muhtemelen. bu seçim farklı bi seçim, seçmekten öte bir yol ayrımı gibi geliyor nedense.
  • özellikle taze seçmenlere, ülkenin ve kendisinin geleceğini düşünüp umutsuzluğa kapılan gençlere öğretilmesi gereken…

    evet gençler, haksızlığı görüyorsunuz, haksızlıklara sessiz kalan ölü gibi bir toplum görüyorsunuz, hayalleriniz yıkılıyor. haklısınız da.

    ama ülkede ve toplumda değiştirebileceğimiz şeyler var, değiştiremeyeceğimiz şeyler de var. değişim her zaman topyekün olmuyor, bazen ufak ufak bebek adımlarıyla oluyor.

    bazen sadece ilkeli, onurlu bir hayat sürmeniz bile gelecek değişimin habercisi olabilir. bazen direnmek ve sabır göstermek bile başlı başlına değişimin ta kendisidir.

    en derin umutsuzluklara kapıldığınızda, kendi hayatınıza ve kendi hayatınızda güzel giden şeylere odaklanın. değiştiremeyeceklerinizi kenara bırakıp, değiştirebileceklerinize odaklanın. para pul değil, sevdiğiniz ve sevildiğiniz gerçeğini hatırlayın. güç olsun bu size.

    değişim kolay değildir, koskoca bir toplumu değiştirmek de geceden gündüze olacak şey değildir. ama ahlaklı, erdemli insanlar var olmaya devam ettikçe her şey için bir umut var demektir. o umudunuzu asla kaybetmeyin.
  • tabi ki hayatın sonu değildir. ancak unutulmamalıdır ki bu gidişin gittiği yer son durağa vardığında yaşadığımız hayat dediğimiz şey ile bugün arasında bile çok fark olacak ki hayat bizim için sanki sonlanmış olacak. ve değişmesi için ömürler geçecek.
  • ılık gtlüleri değil 2002 sonrası kadar da öncesi olan kişilere kulak verin;

    şu an karşıda yer altında fırsat bekleyip şehirlere çıkmak için geri sayan (splinter usta hariç), ışığı bile emebilecek kara delik gibi bir ittifak var, böyle birleşimler kabus gibi nadir çöker ülkelerin üstüne, bu da sizin şansınız aq, çok acayip sonlara doğru planlı ve programlı olarak gözümüzün önünde eridi gitti lan ülke..

    ... bku yediniz olm

    ek: hey gidi (bkz: #128899015)
  • yavrum, bu memleketin bazı kafaları "hizbullah terör örgütü değildir" cümlesini sarf eden bir zihniyeti meclise sokmuştur. bu ve bunun kafasında bir güruhun kazanması sonucunda belki bu memleket için şuan hayatın sonu değil... ama "orta vadede" medeniyetinin sonudur!
  • evet doğru hayatın sonu değil ancak türkiye'nin sonu..
  • iki gün sonra din diye diye burnunu kapıdan dışarı çıkartamaz hale gelirsen görürsün bakalım sonu mu başı mı?

    benim şeriatla, hizbullah ile filan yönetilmeye hiç niyetim yok hemşerim.
  • bu kadar adaletsiz bir düzende kk seçilemese de hakkım helâl.

    üstüne, iftira üstüne iftira atılan adam hala terbiyesiyle vaatleriyle seçime çalışıyor.

    kazanamazsa kaybeden o olmayacak. biz olacağız ona üzülüyorum.
  • nedense ülkenin sonu olduğunu düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap