• dün izmir seferihisar'da baya gürültü koparan olayın gerçek yüzü.

    previously on ekşi sözlük,
    (bkz: seferihisar'da kadınlara tekme tokat saldıran adam)
    (bkz: sohayko derneği'nin hedef gösterdiği adam)

    şimdi olayın öncesini gösteren bir video ortaya çıktı.

    oynat uğurcum!

    adam köpekler tarafından ısırıldığı halde hala efendi efendi derdini anlatmaya çalışıyor, ama bu köpektaparlar efendilikten asla anlamazlar!

    edit:
    mağdur şahsın yaptığı açıklama.
  • belliydi zaten böyle olduğu, hayvanlar üzerinden vicdan masturbasyonu yapan ruh hastası klinik vakalar sayesinde insanlar yürüyüş bile yapamaz hale geldi.

    ayrıca anlamanız gereken bir nokta var, sadece pipiniz olmadığı için ayrıcalık tanınmayacak size. birine fiziksel şiddet uygularsanız aynı şekilde geri alırsınız o şiddeti. kadın oldukları için istediklerini yapabileceğini zanneden şu güruhtan gına geldi. ilk videoda adama ilk tekmeyi yumruğu atan ve tüküren bu klinik vaka kadındı, adam da aynı şekilde ona tekme atıyordu. iyi de yapıyordu. insan gibi konuşmayı ve yaşamayı bilmeyenlere insan gibi davranmayacaksınız.
  • köpek tarafından ısırılan adama şerefsiz diyebilen ama ismi sorulunca da 'sa-na-ne' diye cevap veren kadın içeren video.

    buradaki meriç rolünü ise havlayıp susmayan köpek oynuyor.

    ekleme: ya aslında bu güruhu köpektapar diye aşağılamak istemiyorum. bakıyorsunuz genelde 40+ yaş olan çoğu şeyden elini eteğini çekmiş kadınlarımız bunlar. ve maalesef kendileri artık iflah olmaz durumdalar. evet psikolojik vaka çoğu. bakın facebook ta pet lovers sayfaları var bir sürü. bu sayfaların içerik videolarında dağ başında besledikleri sokak köpekleri videoları vardır genelde. lakin videonun altındaki yorumlar ise genelde birbirinin kopyası. yok efendim onlar canlar, rabbin dilsiz kulları, kalp emoji vs. gırla yorum var. içlerinden realist bir abimiz bu şekilde hayvan beslemenin yanlış olduğunu yazmayı versin, aman allahım adamı ne yerin dibine sokmalar,aşağılamalar.

    ve bu ablalar en büyük gücü, yukarıda espiri diye yazdığım meriçlerden buluyorlar. sırf kadınlardan arkadaşlık isteği, belki bir şeyler bulurum umuduyla yalakalık yapan, facebook yorumlarında koşulsuz destek veren meriçlerin gazlamasiyla birazda bu öz güven. yaşanan bu olayda bir kaç meriç olsa adamı linç ettirirlerdi emin olun. zira bunlar artık fanatizmin doruklarında yaşayan, sadece kendi doğrularını dikte eden askere dönüşmüşler adeta ve gerçekten sayıları azımsanmayacak derecede fazla.

    ekleme2: özel mesaj yoluyla çok saçma lüzumsuz şeyler yazdığım söylendi. biraz açayım: şimdi sokağa çıktınız ve köpek saldırısına uğradınız. kendinizi savunurken hop 3 tane teyze/abla geldi ve kendinizi savunmanıza izin vermiyor, yetmediği gibi tahrik edici şekilde üzerinize geliyor. zaten olayın stresi üstünüzde birde car car bağıran kadınlarla debelleşiyorsun. ve dayanamayıp karşılık verdin, hoopp hoop kadına vuruyolaaaar diye cıngar çıkarttığı an, etrafındaki meriçlerden dayak yeme riskin var. diyelim karşılık vermedin, sadece kendini savunuyorsun. illaki etraftan bir kaç damsalak meriç oraya damlayıp, bir bağyanla düzgün konuş gardaş diyerek arka çıkacaktır emin olun.
  • ısırılan adamın hemen sağlık raporu alması ve köpek sahiplerini bu video kaydı ile dava etmesi gereken içyüzdür.
  • güneş gözlüğü takan kadından ben bile korktum.
    bu başıboş köpekler gerçekten tehlikeli bir hal almaya başladı.
    adam köpekler beni ısırdı diye bağırıyor, kadınlarda kavgaya başlıyor.
    adam sonuçta iftira atmamış. burada köpeğin neresini savunmuşlar.
  • önceki başlıkta paylaşılan video yetersizdi ama yine de insanların hal ve hareketlerinden adamın mağdur olabileceğini düşünmüştüm. zira yürüyüş yolunda bir adam neden paçası sıvalı bir şekilde yürür ki?

    bacağından ısırılmış nitekim. kadın bir de üzerine hakaret edip adamı resmen taciz ediyor. bu hayvan sevgisi değildir. çok zararlı tipler bunlar.

    t: adamın mağdur olduğunu gösteren içyüzdür.
  • buradaki mevzuyu iyi anlamak lazım. yaşadığım ilçede onlarca sokak köpeği var. çoğu havlar vs. saldırganlıklarına şahit olmadım.

    neyse mevzuya gelirsek:
    iki sıkıntılı insan tipi denkleşmiş. bunlar düz yolda sizinle kavga edecek tipler. kadınlar nedense her şeyi biz biliriz, biz doğruyuz, en büyük hayvan sever biziz modundalar. ayrıca genel anlamda ağızları ve tavırları bir insana pek yakışman şekilde.

    adam ise biraz kurtlar vadisi tipinde. köpekten korkuyor desem pek öyle görünmüyor. köpekten korkmuyor desem o da değil. kadına bana nasıl şerefsiz deyip, şiddet uygulayacak kadar da değişik.

    allah sokakta yaşayan hayvanları bu iki insan tipinden de uzak eylesin.
  • bu yaratıklar hem iğrençler hem de sahtekarlar. videoyu kırpıp mağduru linç ettirmeye çalıştılar iki gündür. görünen o ki kısırlaştırılması gereken sadece sokak köpekleri değil.
  • ilk başlik kadar ilgi görmeyecektir.
  • kadınların ne zihniyette olduğu o kadar belliydi ki. videonun başını kesmeler falan.
    dünkü videoya yazdığım entriyi bırakayım şuraya:#133686862

    bu defa deliye çatmış kadınlar.
    bu kadınlarda "nasıl olsa kadına el kalkmaz, adam bize bir şey yapamaz, biz adama istersek vururuz, hakaret ederiz, tükürürüz." zihniyeti var. bu zihniyet her zaman tutmaz kardeşim. aha böylesine çatarsın arada bir.
hesabın var mı? giriş yap