• adapazari-bilecik arasinda otobuslerin mola verdigi yerin yakininda olan tavuk kesim ve paketleme fabrikasi
  • türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında ilk 200 içinde yer alan tavukçuluk sektörünün önde gelen, tam entegre firmalarından biridir. avrupa briliği normlarında üretim yapılmaktadır.
  • "aklım hep şende, hep şen piliçte" şeklinde bir reklam jingleı olan tavuk markası**
  • çilli bom bom bom - çilli bom bom bom - çilli bom şarkısının "şenpiliç şen şen, şenpiliç şen şen, oooh şenpiliç canımsın senpiliç" şeklinde yeni düzenlemesi eşliğinde, fırında pişen nar gibin kızarmış tavuk karşısında dans eden ev ahalisinin bulunduğu reklama sahip marka. hangi ajans ile çalışıyorsa tekrar düşünmelerini naçizane tavsiye ederim buradan.
    kesinlikle bizim evde pişmeyen piliç markası bu, ne bileyim biz fırında tavuk pişerken fırının önünde kalkıp hopbidi hopbidi oynamıyoruz ya da evde bir bayram havası olmuyor tabakta tavuk budu görünce. düşünüyorum da evin köpeği ön patiler havada hoplaya zıplaya fırın önünde zıpzıp halinde, evin genci kafa sallıyor bu şarkıyla, evin genç kızı tango filan yapıyor, yok yok çok fena... acaba diyorum bu aile bizim görmediğimiz bişi mi görüyor fırında, tavuk yahu, bildiğin tavuk...
  • ilginç ve hoş bir reklama sahip tavuk markası.
    reklamda oynayan işinden evine yorgun argın gelmiş erkeğin çilli bom nostaljisi eşliğinde fırındaki tavuğun karşısında dehşet bir şekilde dansetmesi klasik türk erkeğini en güzel biçimde temsil ediyor ve cidden kopmamı sağlıyor. oyuncunun mimiklerinden mi, dansından mı bilemem ama bir insanın bir tavuk karşısında bu kadar mutlu olup, havalara uçması çok eğlenceli gelyor izleyene.
  • hindiyi bize tavuk diye yutturmaya kalkan şirkettir.

    bu performansı ile tavuk rolundeki hindiye en kısa zamanda reklamcılık ve oyunculukla ilgili bilimum ödüller verilmelidir.

    (bkz: piliç reklamında hindi oynatmak)
  • zuhal topallı reklamı korku filmi gibi olmuş

    edit: korkudan zuhal yerine zuhap yazmışım... ne dediğimi biliyom mu ben?
  • zuhal topallı reklam filmi buram buram mr. & mrs. smith'in mutfak sahnesi kokmaktadır. yahut benim burnum böyle bir koku aldı.
  • reklamlarıyla şahsımı markalarını geçtim, tavuktan bile soğutan firmadır.

    lütfen birileri firma yetkililerine tavuk reklamı yapıyorlar diye reklamlarında oynattıkları insanları tavuk gibi gıdaklatmak/tavuk gibi oynatmak zorunda olmadıklarını açıklasın. zuhal topal zaten yetiyor da artıyordu, bir de saba tümer eklenmiş son reklamlarına.

    hadi 1-2 sene önce dönen reklamlarında fırında pişen tavuk önünde ritüel gerçekleştirircesine tavuk jest, mimik ve hareketleri eşliğinde maaile dans etmelerini "yazık, eti geçtim tavuk bile zor giriyor herhalde evlerine" diye anlayışla karşılamıştım kendi adıma.

    geçen yıl dönen, zuhal topal'ın mutfakta tek başına tavuk dansı yaparken kızına yakalanan anne karakterine de "yazık, bütün gün zuhal topal'ın programını izlemekten bu hale geldi zaar" diye anlayışla göstermiştim de, her yıl daha kötüye gidiyor firmanın reklamları.
  • bana şaban oğlu şaban filmini hatırlatan bir reklam filmi çeken şirket. saba tümer 'in kahkahalarını duydukça "yeni bir tavuk teyze mi doğuyor?" diye kendine sormadan geçemiyor insan.
hesabın var mı? giriş yap