• edit; arkadaşlar eda’nın ailesi sosyal medya üzerinden gerekli izin ve bilgileri paylaştığı için buradan paylaşma ihtiyacı duymamıştım ancak bir kaç arkadaş görsel olarak eklenmesinin fayda getireceğini söylediği için izinlere ilişkin ailenin paylaşmış olduğu mahkeme kararını ekliyorum. görsel
    valilik izin editi;mahkeme kararı sonrası alınan valilik izin belgesi: görsel

    üst edit; aşağıda yazdım ancak başa yazmak adına tekrar belirtmekte fayda görüyorum. eda’ya nefes oll kampanyasının tüm izinleri alınmış durumdadır. aşağıda sosyal medya hesapalarından bu izinler ile izinli iban numaraları aile tarafından paylaşılmıştır.

    merhaba sözlük ahalisi, 15 yıllık yazarlık sürecimde kolay kolay başlık açan bir insan değilim, instagramda ortak arkadaşlarımın canlı videoları ile haberdar oldum bu bebeğimizden. sizlerinde desteklerinden şüphem olmadığı için bu kampanyaya biraz da olsa destek olabilmek adına bu başlığı açmaya karar verdim.

    sma tip 1 hastalığı artık hepimizin malumu bugüne kadar eda bebeğe toplanan yardım %17 civarlarında ve bunu el birliği ile daha da yukarılara taşıyabileceğimize şüphem yok. sözü çok uzatmadan eda bebek adına açılan sosyal medya hesaplarını aşağıya bırakıyorum. ilgili tüm izinler ve hesap numaraları instagram sayfasında paylaşılmış durumda

    instagram: https://instagram.com/…anefesol?igshid=jzp8oi2ljw1r

    twitter: https://twitter.com/edayanefesol?s=21
  • bu bebeklerin her biri için toplanması gereken para 20 milyondan fazla, hiçbir ailenin , çevresinin, akrabalarının bunu toplamaya gücü yetmez. o yüzden bir kahve parası diyerek az , çok diye bakmadan yollamak toplumca vicdan borcumuzdur diye düşünüyorum , hepsine acil şifalar diliyorum.
  • tüm sma lilar gibi dualarimizin beraber oldugu kampanya...
  • sonuca ulaşmasını gönülden istediğim kampanya.
  • gündemde tutulması gereken kampanyadır.

    umarım yakın zamanda sağlığına kavuşur.
  • neden bu kadar az entry var anlamış değilim.
    az çok demeden herkesin el atması gerekir.
    1 milyon insan ortalama 20 tl atsa bu iş biter.
  • devletin yardım etmesi gerekirken biz çabalıyoruz işte, elden keşke fazlası gelse. en azından yukarıda tutalım başlığı.
  • bakın bu gerçekten çok içler acısı bir durum, devletin yerine getiremediği görevini biz halk olarak telafi etmeye çalışıyorsak ne anladık bu işten?

    maksat başlık gündemde kalsın, sözlük de yine güzel gelişmelere vesile olur umarım.
  • valilik izinli "eda'ya nefes ol" kampanyası. eda inşallah ilacına kavuşabilecek.
  • yardım edelim..
hesabın var mı? giriş yap