• (bkz: cube)
  • kıyaslandığı cube (1997) filminden çok daha ilgi çekici olduğu söylenilebilir.. gerçeklik, var oluş, insan psikolojisi, paranoya, kuantum fiziği ve diğer barındırdığı bir çok içeriği ile zamanının çok çok ilerisinde bir filmdir.. 1969 yılında gösterilen orjinal yayını siyah beyaz olmasına rağmen, daha sonra vhs olarak renkli kopyası çıkmıştır..

    1997'de çekilen cube filmi ile tek ortak noktalarının, bir küp içinde tutsak kalınması ve çıkış yolu aranması olduğunu düşünüyorum. izlediğinizde konu ve temalarının tamamen farklı olduğunu göreceksiniz.

    google video'da renkli versiyonunu bulabilirsiniz: http://video.google.com/…2548278483389840673&hl=en#
  • ingiltereda itv kanalinda yayinlanan yarisma programi. yarismacilar plastik bir kupun icinde cesitli gorevleri yapmaya calisirlar. yarismacilarin 9 kere hata yapma haklari vardir. her gorev sonrasi kazandiklari para miktari artarak 7. gorevde 250.000 pounda ulasir. eger tum haklarini harcarlarsa yarismayi kaybederler. farkli gorevler arasinda o ana kadar kazandiklari parayi alip gidebilirler.

    iyi bir sunucu ile turk halkini birkac saat ekrana kilitleyebilecek bir yarisma. yapimcilara duyurulur.
  • ümmet özcan'ın aşmış şarkısı. ayık kafadaki adamı bile moda sokar, diğerlerini siz düşünün.

    şöyle alalım: http://www.youtube.com/watch?v=la1j6ykel-u
  • fransız progresif death metal grubu supuration'ın 1993 çıkışlı aşmış albümü. bu albümü “death metal for weirdos” başlıklı bi rateyourmusic listesinde görmüştüm iyi denk gelmişiz. heriflerin teknik oldukça iyi baya kompleks riffleri var. melodik bir albüm ama kendisiyle aynı dönemden çıkan akran albümlerden farkli bir melodiklik bu. tempo bazen çok yavaşlıyor doom metale kayıyormuş hissi veriyor ama sonra hemen toparlıyor.prodüksiyon ise baya temiz ama yine de o old school hissini veriyor. velhasılkelam göz atılması gereken bir albüm olduğunu düşünüyorum. dönemdaşlarından çok farklı

    supuration - the cube
hesabın var mı? giriş yap