• nbc'nin 2013-2014 sezonu için onay verdiği aksiyon,drama,komedi karışımı dizi. san antonio hastenesinde çalışan bir grup ordu doktorunun hikayesi üzerine bir dizi olacakmış.

    oyuncu kadrosu şöyle
  • nbc'nin 2. sezon onayını verdiği medikal aksiyon, komedi, drama dizisi.

    http://tvbythenumbers.zap2it.com/…on-by-nbc/278743/
  • nbc'nin 3. sezon onayı verdiği dizi. görüldüğü üzere çok popüler*

    http://acikanten.net/?p=22525
    http://tvbythenumbers.zap2it.com/…rd-season/401461/
  • üçüncü sezonunda jennifer beals'i konuk edecek dizidir.
  • ios 9.3 ile birlikte apple cihazlara gelecek yeni özelliktir.
  • amazon prime'da görünce öyle bir göz atayım diye daldığım, amerikan sağlık sisteminin hem süper hem de enkaz yönlerini gözler önüne seren, bunu yaparken gerçek acil servis hissini izleyiciye yaşatabilen oldukça iyi bir yapım olduğunu görünce bırakamadığım dizidir.

    bir kere türkiye'deki acil servislerle kıyaslayınca, adamların sistemlerindeki atikliği, yapılan her işin temelindeki sağlamlığı fark ediyorsun. tabii burada bunun bir dizi film olmasının yanıltma payı da mevcut. ilk bölümde doktorlardan biri laringoskoba bakmadan hastayı entübe etti. ambu filan bağlarlarken de, yatan hastaya (oha) nazogastrik takıp lavaja başladı. valla ülkenin en iyi acil doktorlarının altında çalıştım, öyle bir entübasyonu yapacak, çubuk gibi yatan hastaya tek elle ng takacak babayiğit tanımıyorum. bir zorlan, şöyle bi' vokal kordları tanı en azından. ne bileyim ng takarken tek elle başa pozisyon ver...

    bunun dışında daha ilk bölümde acilde olay çıkaran hastanın varlığı beni sevindirdi. demek ki, 1 senedir bel ağrısı çekip gece 4.30'da acile gelen, beni yarım saat beklettiler!! diye hayıflanan hasta lar sadece bizde yokmuş. olay çıkaran hastadan fellik fellik kaçan, hastadan yana çıkan güvenlik de yine (oha) dedirtti. bu kadar benzerlik olur.

    güzel dizidir kısaca. hastane dizileri seven, hele de acil servise ısınan insanlar bayılacaktır. özellikle tıp fakültesi öğrencilerine tavsiye ederim, hastane yönetimiyle ve hasta yakınları ile yaşayacağınız tüm problemler var bu dizide.
hesabın var mı? giriş yap