• --- spoiler ---

    bu elijah kalbindeki kazıktan da kurtuldu ya, işimiz var demedi demeyin.

    ayrıca bonnie'nin burnundan gelen kan falan ileride daha çok sorun olacak gibi duruyor sanki.

    elena seni allah bildiği gibi yapsın, ne diyeyim daha! güzel damon o şahane gözleriyle bakıp seni sevdiğini söylüyor, yetmiyo bi de ağlıyor, sen öyle bak bön bön. hayır yani sana bu andavallıkla stefan bile fazla ama neyse...

    damon salvatore, büyüksün!

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    reyting için koskoca amerikan dizisinde damonı ağlatan senaristlerin öyle bir geçer zaman ki de osmanlı ağlatan türk senaristlerden farklı olmadığını gördük bugün.

    o nasıl bir aşktır, nasıl sevmektir... abin için sevdiğin kızdan vazgeçmenin, sevdiğini korumak için ondan vazgeçmenin, kız seni sevmediği için ondan vazgemenin... tüm duygularını açıp en sonunda sevdiğin kız onun suçluluğuyla yaşamaması için hafızasını silmek nasıl asil bir davranıştır. ian somerhalder ne kadar güzel gözlere ve muhteşem bir oyunculuk yeteneğine sahiptir. nina dobrev nasıl güzel ve yetenekli bir kadındır.

    yalnız sonunda damon alnından öpmek için elenaya yaklaştığında elena dudakları açtı. sanki dudaktan öpse karşılık verecekti. belki nina dobrev karşısında ian somerhalder olunca istemsiz olarak dudaklarını açmıştır bilemiyorum.

    not dizinin yapımcıları kevin williamson ve julie plec damon-elena aşkının sezon sonunda yada 3, sezonda olacağını söyledi. bak kevin ve julie, beni hasta etmeyin, eğer damonla elena bu sezon sevişmiyecekse söyleyin 3, sezona kadar seyretmiyeyim. zaten sınavlarımın arasında birde rüyalarımda damonla uğraşıyorum.

    --- spoiler ---
  • 2*9 da çok durağan geçmiştir daha doğrusu her bölümde alışmışız büyük olaylara bu bölümde sadece felaketin sinyallerini verdiler. gel de bekle diğer haftayı...

    ayrıca alttan alttan şu mesajı veriyor: "kadınların aldatması ruhsal, erkeklerin aldatması sadece bedensel". yoksa elena'ya aşık olan damon'ın eline geçen her kızı hoplatmasının başka bir açıklaması olamaz.
  • --- spoiler ---

    sanırım damon'a aşık oldum!

    --- spoiler ---
  • damon ve elena'nın malum sahnesinin vampir dizilerinde/filmlerinde çekilmiş en duygusal sahne olarak onurlandırmadan geçemeyeceğim.
    sadece vampire diaries olarak ele alırsak ilk defa mal romantizm yerine gerçek romantizm yapılmıştır.
  • ısrarla karıştırıp "the vampire dairy" diye dillendirdiğim dizi.
  • --- spoiler ---

    öneclikle 10. bölüm için konuşmak gerekirse; efendim damonın elenayı kurtarmak için koşarak gitmesi ve onun için ölmeyi bile göze alması çok hoştu. açıkçası biz kızlar olarak 'bir damonımız olsa da versek' bile dedik. ama ian s. kızgın rolü yaparken gözlerini çok açıyor valla yerinden fırlayacak diye korkuyorum. ayrıca bu elijiah ne iş anlamadım. kızı güvende tutmaya fialn çalışıyor. acaba klausa karşı bir planı filan mı var.

    an itibariyle stefan ve katherine aynı mezardayken damon ve elena birlikte dışarıda. 11. bölüm promosunda kat&stef ikilisi mercimeği fırına veriyor gibi gözüküyordu ama tabi bu bir rüya da olabilir. ayrıca damona an itibariyla elenayı tavlamak için şans doğdu. bu sırada stefana da biraz katherinele hard core yapmak için fırsat doğar.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    öncelikle 2x10'da kristen stewart ayrıntısı baya komik olmuş.
    olaylara gelicek olursak, elena ve damon tartıştıkça ve aralarındaki gerilim arttıkça birbirlerine daha da yaklaştıkları farkediliyor. elijah ve dr. martin'i kötü sanarken iyi çıkmaları ters köşeye yatırdı. elijah gibi kazık yemese de ölmeyen, eline aldığı bozuklarla koca camları yerle bir edebilen ve çıplak elle kalp sökebilen bir vampirin bizimkilerin yanında yer alması çok iyi oldu.
    jeremy allah seni kahretsin, her şeye atlamasa ölücek hastalığı mı var sende. iyi ki bi yüzüğün var, salak, bi kere de dur denilince dur.
    rose çok tırsak çıktı. kınıyorum kendisini. 500 yıllık vampir, utanmıyo da.
    iyi bir bölümdü. bir sonrakini merakla bekliyoruz.

    --- spoiler ---
  • cnbc-e dergi'nin 2011 takvimine göre cnbc-e'de başlayacak.
  • dizinin yapımcılarının bir yan dizi projesi varmış, spin-off tarzı diziden çıkan bir başka projeden çok aynı "dünya" da geçen paranormal olayları araştıran bir grup insanın hikayesi olacakmış. bu yeni diziyi de x-files ve buffy karışımı olarak tanımlamışlar hadi hayırlısı. diziyi bir de yeni bir "supernatural" dizi olarak tanımlamışlar biraz daha kassalar bir kaç populer dizi daha sokabilirlermiş ama yine de ilginç bir proje gibi görünüyor bu karmaşık tarifden.
hesabın var mı? giriş yap