• çarpmamış olmaları enteresandır.
  • sadece pilotu değil pilotları desek daha doğru olur. yardımcı pilot da görmüş çünkü yanlis okumadiysam.
    "türkiye'de oldukları için rahatça ufo diyebilmişler" yorumu güldürdü.
  • cahil türk halkına bilgi olarak vereyim.

    ufo demek uzaylı demek değildir. ufo demek unidentified flying object demektir.

    yani havada tanımlayamadığın bir cisim görünce bunu ufo diye raporlarsın. esprileri ona göre kasın ki biraz seviye yükselsin artık şu platformda.
  • şu güçlü, sanayi tipi yeşil lazerin buluta tutulmuş olması ihtimalini de listeye ekleyelim.
  • meteoroloji balonu olması muhtemeldir. bazen uçaklar tarafından epey yüksekte görülürler ki tahmin ediyorum pilotlarımız ilk kez görmüşler. şöyle bir şey bu arkadaş

    edit: link
  • "ufo" nun tanımlanamayan uçan cisim olduğu ve pilotlarında tanımlayamadıkları için kısa adını söyleyince "uzaylı gören masum pilotlar" muamelesine maruz bırakıldığı olay.
  • son birkaç yıldır sıkça türk pilotların tanımlanamayan hava aracı gördüklerini duyar olduk.

    ben yüksek ihtimalle uzayda farklı yaşam formlarının olabileceğin inananlardanım; fakat uzaylıların ufo'lar aracılığıyla etrafımızda geziniyor oldukları ihtimalini hiç inandırıcı bulmayanlardanım aynı zamanda. (bkz: uzayda hayat var mı/@eternel)

    peki bizim türk pilotlar ne görüyor olabilirler?
    başta abd veya rusya'ya ait olabilecek gelişmiş ve hiçbir şekilde duyurulmamış hava araçlarını görüyor olabilirler. hatta havadan-denize, denizden-havaya geçiş yaptığına tanık olanların iddialarını da okuduğumu hatırlarım. yani gelişmiş ülkelerin teknolojileri, sandığımızdan biraz daha fazla gelişmiş olabilir..

    biz ne olduğunu bilmediğimiz bir hava aracı gördük diyenlerin bu tespitine katılıyorum evet görmüşsünüzdür inanıyorum ve ne olduğunu henüz kimse bilmiyor. birileri operasyonel ve istihbarati faaliyetin dibine vuruyor ve biz yalnızca birkaç saniyesine tanık oluyor olabiliriz.

    biz ne olduğunu bilmediğimiz bir hava aracı gördük ve "onlar kesin uzaylılardı" diyenleri de "ufo=uzaylılar" sığlığında düşünen hayal güçleri geniş arkadaşlar olarak görüyorum. tabi lan kesin uzaylılardır! diyerek onları hayal dünyalarıyla baş başa bırakıyorum (bkz: uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var)
  • --- spoiler ---

    muhtemel ufo diye tahmin ediyoruz.

    --- spoiler ---

    pilot böyle dediğine göre kısaltmayı gerçek anlamında (tanımlanamayan uçan cisim) değil; içinde ciuuv ciuuv diye ses çıkaran tabancalara sahip uzaylıların bulunduğu cisim anlamında kullanıyor.
  • bu tip cisim sanılan şeyler kutup ışıklarının bayağı bir güneye inmesidir. malum hazirana giriyoruz. en uzun günde ekvatora kadar iner. hemen öyle şaapmayın sayın pilotlar.
hesabın var mı? giriş yap