• çok ciddi iddialar
  • sonisphere 2010 konserlerinde en on siradaydim, yanima rusyadan gelmis iki afet denk gelmisti. konser bitti, millet dagiliyor sahne onunden, ben kizlarin berisinden ayrilmiyorum, ortalik sakinlesince ne konserdi bea diye muhabbet acip frekansi tutturursam belki kusku senlenir hayalindeyim. baktim grubun sahne ekibinden oldugu belli birisi bariyerin ote tarafindan karilari tek tek secip arkaya cagiriyor, bunlar olayi anladi biz de biz de diye el ettiler elemana, eleman bunlara bakti, karilar guzel, gelin dedi, hatunlar ziplaya delire kostu gitti. ben karilarin ardindan bakakaldim sonra ben elemana ben de gelem mi der gibi el ettim de herif bana boka bakar gibi bakti, sonra gecti gitti baska karilari secmeye. yani simdi yargisiz infaz yapmayalim da, o sahne showlarini, o sarki sozlerini yazan adamlarken bunlar, yillardir karilar kizlar tarafindan ilah gibi davranilmislar, kendilerini yari tanri goruyorlar, till desen zaten adam solo projelerinde karilari gotten siktigi klipler falan cekiyor. paso rusya hardcore alemlerinde.

    ya ne olacigidi?

    entry'nin ozu olarak, velhasil rammstein'dan cockblock yemedik de degil bu hayatta.

    baslik da basa kalmis bu arada.

    ya ne olacagidi diye normallestiriyor demis biri de lan neresinde normallestirme var bunun. bu amk cocuklarinin yazdiklari sarkilarda nekrofili, tecavuz, cinayet bin bir turlu musibet bini bir para. bu konspette sarkilari, gumbur gumbur balyoz gibi distortionli gitarlar esliginde bogure bogure soyledigi konserinde, adam sahnede agzindan kolundan metrelerce alevler puskurtuyor, yetmiyor devasa bir sikten seyircinin uzerine attiriyor, bunlari yaparken on binlerce kisi adama taparcasina cildiriyor gozu onunde. bunun yarattigi guc zehirlenmesini, konser eforunu kaldirsin diye konserden once aldigi amfetamin, konserden sonra cektigi kokainle birlestirince bu adamlarin after partysine giderken, o anda dunya uzerinde psikolojik olarak bu adamlardan daha tehlikeli bir insan evladi olmadigini dusenememen senin aptalligindir. bu adamlar o psikolojide seni siker aga, kacari yok. eger senin rizan olmadan sikerse normal degildir, suctur, igrenctir ama yine de bunun olacagi da bellidir. onu diyorum ben ya ne olacagidi diye.
  • başlık sahibinin arkaya çağrılmaması hayrına olmuş.
    .
    .
    .
    .
    olayın içine girince eklemek istedim;

    till azmanının özellikle "when you sleep" adlı çalışmasında resmen yaptıklarını/yapacaklarını kaleme alması, hiç değilse düşünce yapısını yansıtması bile ürkütücü. bırak otel odasına gitmeyi, herif yolda görsen yolunu değiştirmek isteyeceğin türden biri.

    eğer ki iddialar doğru ise umarım cezasını kanaya kanaya çeker.
  • topla tüfekle ağır sanayi hamlesiyle sikişen almanlar'ın olduğu iddialardır.

    edit: tek n eksik olmuş. diğer başlığa taşınması gerekiyor entrylerin. taşırken kulise çağırırlarsa gitmeyin.
  • şuradan okunabilecek iddialardir.

    https://twitter.com/…?t=x7gff3nv2ip7ey_qdvh-wg&s=19

    olayi ortaya döken kız açık açık "till lindeman bana tecavüz etmedi, ben hayır diyince durdu" demiş.

    her ne kadar lindeman'i çok sevsem de rıza dışı bir ilişki durumu varsa umarım cezasını çeker.
  • okudukça mide bulandıran iddialar.

    üşenenler için özet:
    till'in yaveri konser sonrası seyirciler arasından birkaç eli yüzü düzgün kız seçip afterparty'e davet ediyor. bu kızların bir kısmı reşit bile değil, kimlik kontrolü yok. afterparty'nin içeriğini özellikle soranlara "özel eğlence, hiçbir şey yapmak zorunda değilsin" diye bilgi veriliyor. afterparty'de kadınlar alkol almaya teşvik ediliyor. sonra till ile buluşturulmak üzere ayrı bir yere götürülüyor. ve bu kadar. film kopuyor. sabah uyandıklarında kadınlar hiçbir şey hatırlamaz ve yaralı halde buluyorlar kendilerini.

    sadece iki shot atan kadınlar bile bilinçlerini kaybetmiş oluyorlar. iddialara göre alkolün içinde bilinç kaybına neden olan bir madde ya da uyuşturucu var. vajinası kanayan, vücudu yumruklardan mosmor olmuş, saati ortadan ikiye kırılacak kadar şiddet görmüş, kıyafetleri ve eşyaları parça pinçik olmuş bir dolu kız. kimisinin psikolojisi bozulmuş, travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor. kimisi kendisine ne olduğunun peşine düşmüş ama "sektörde bunlar normal" diye karşılanmış, susmayan bir kaç kişi tehdit edilmiş. ve bu iddialar 2018 yılından beri dolaşımda. hakeza yaralanan kızların fotografları da.

    okudukça, gördükçe asabım daha çok bozuldu.
  • till lindeman yarrağı yiyip üstüne bir de şikayet etmek ne demek ya. sizin için büyük lütuf. teşekkür etmeniz lazım adama sizi seçtiği için. hayatımda böyle nankörlük görmedim.
  • peter tagtgren'in birkaç sene önce apar topar lindemann ile çalışmayı bırakmasının sebebi olduğunu düşündüğüm iddialar. ayrıca iddiaları okurken aklıma gelen söz: (bkz: görünen köy kılavuz istemez)
  • gerçekten şaşırtıcı iddialardır, adamın tipine bakınca sahne arkasında kadınlara orkide dağıtıp yastık savaşı yapmasını bekliyor insan. şansa yaşıyoruz.
  • gizli eşcinseller ve yarrak tapınıcıları tarafından kutsanan olay.
hesabın var mı? giriş yap