• yaşadığı kimlik bunalımlarından sonra hayatını ayılara adamış ve sonunda da kız arkadaşıyla alaska kamp yerinde ayılar tarafından parçalanarak öldürülmüş kişi.akıl sağlığının ise ne derece bozuk olduğu grizzly man belgesel-filminde belli oluyor.

    grizzly man'den ufak bir kesit.

    http://www.youtube.com/watch?v=ffvupuy7ysw

    (bkz: grizzly man)
    özellikle (bkz: #9301150)
  • gerçek adı "timothy william dexter" olup, "treadwell" ismi de kendisiyle ilgili birçok bilgi gibi, yine kendisi tarafından uydurulmuştur.
    (bkz: sahne adı)
  • bu onemli agabeyimizi gelin bide sozluk'un kidemli yazarlarindan blacksilence'dan, kendi sozlerine dokunmadan dinleyelim,

    "timothy treadwell diye bir herif var lan biliyon mu adam dogal hayatta tek basina yasiyo ayilarla falan. ayilarin gotune kadar yanasiyo belgesel de cekiyo. diyo ayilara bu kadar yakla$an bir insan evladi daha yok ama ben yolunu buldum. sevgi bagi var diyo aramizda. kiz arkadasi bunu ziyarete geliyo bigun ama adam dag basinda ucak falan birakiyor kadini. kadinin geldigi gun ayinin bitanesi bunlari biguzel parcalayip yiyor lan. herif kamerayi aciyor. ama kapagi cikaramiyor tum sesi falan kaydediyor kamera. sonra ayiyi vurup midesinden cikariyorlar parca parca bunlari grizzly man diye bi belgesel var adam hakkında kopuk adam."
  • başına gelen korkunç olayın bir benzeri bir baba ile kızının da başına gelmiş.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25242642/
  • timothy treadwell ile ilgili dengesiz, ruh sağlığı bozuk biri olduğu, ayıları koruma amacı güderken onların doğal yaşamlarını bozduğu yönünde birçok şey söylendi. bu söylenenler doğruluk payı taşıyor ise yine buna sebep insanoğlunun kurduğu medeniyettir. timothy treadwell, benim aklımda ise yüzlerce çocuğa uğruna her şeyini verdiği doğa ile ilgili hiçbir karşılık beklemeden dersler veren bilgi aktaran, birçok belgeselcinin hayalini kurduğu görüntüleri yakalamış, aktardıklarını içselleştirirken tokatlar yediğim biri olarak kalacak.
  • (bkz: #31014466)
  • az önce son seslerini dinledim...
    normalde ruhsuz hiç bir şeyden etkilenmem sanıyodum ki gerçekten öyleyim...
    3 dk önce dinledim ter bastı vücudumu, garip bir hal aldı, titriyo falan, çok kötü oldum. netflixte bi belgeseli çıkcakmış(eskiymiş ama), listeme almıştım, çıkarıyorum şuan.
    not: olum çok kötü oldum lan psikolojim bozuldu mk
  • kendini kaybetmiş bir arkadaş. keşke silah zoruyla o bölgeden çıkarılıp rehabilite edilseydi. kız da onun yüzünden öldü. hem de ne ölüm! canlı canlı yenerek. sesi dinlediğinizde her bir darbe, ısırık ve ızdırabı hissediyorsunuz adeta. belgeselde anlatılıyor zaten, adamın kafa derisini yüzmüş tamamen ayı. son anlarında kamera karşısına geçip savurduğu zırvalardan farklı bir deneyim yaşadığı ortada.
hesabın var mı? giriş yap