• non allergic tek köpek sanırım bütün yıl tek bir tüy dökmeyen şahane
  • maalesef millet "karne", "sevgililer gunu" ….vs. hediyesi olarak satin alip sonra da bakamayinca iyi ihtimalle ilan acip verdigi, kotu ihtimalle barinaklara ve hatta sokaklara biraktigi icin son zamanlarda instagram da "aile ariyor" basligi altinda bolca gordugum cins. genellikle bulanlar poodle oldugunu bilmiyor. ben de bu cinse ozel bir ilgim olmazsa bilemezdim. bir de sokaga atilanlar kirli, tirassiz ve bakimsiz olduklari icin de ayirt etmek cok zor (fotograflarda hep biblo gibi olanlari gordugumuz icin). bu nedenle ilanlarda terrier veya kucuk irk deniliyor ama dikkatli bakinca boncuk gozlerden, dugme gibi disari cikik burundan ayirt edebilirsiniz. bu cinse merakli ama satin almaya karsi kisilerdenseniz ınstagram da yuvaariyor, satinalmasahiplen gibi hastagleri aramanizi tavsiye ederim.
  • çok uzun süredir aklımdan çıkmayan köpek. kesinlikle satın almaya karşıyım. sahiplenmek istiyorum. ama bir türlü denk gelmedi. olurda sahiplendirmek isteyen varda diye yazıyorum. bir yeşil uzaklıktayım.
  • asla ama asla sokakta yaşayamayacak olan bir köpek cinsidir. geçici heveslerinizle sahiplenecekseniz hiç sahiplenmeyin içinizdeki hayvan sevgisini alacağınız mamalarla , parazit ilaçlarıyla sokaktaki köpeklere gösterin. diyorsanız ben ömürlük yuvası olacağım asla bırakmam çok iyi düşündüm , o zaman bilmeniz gereken bir kaç şey var .

    toy poodle gibi küçük ırk köpeklere bence ev içi tuvalet eğitimi verilmeli , soğuklara karşı hassas oldukları için ve boyutlarından dolayı yaşını doldursa bile günde en az iki defa tuvalete çıkarmak gerektiği için . bunu ugodog benzeri bir aparatlar çözebilirsiniz inanılmaz zeki canlılar ev içi eğitimi iki hafta içinde verebilirsiniz .

    evde yalnız kalabilirler eşyalara zarar verme huyları yoktur fakat havlama huyları olabilir . günde en az iki saat ilgilenmeniz sevgi göstermeniz lazım çok sosyal , duygusal canlılar.

    eğitime çok açıktırlar fakat otoriter,cezaya dayalı eski usul eğitime kesinlikle uygun değildir , daha çok ödülle (ödül olarak sevgiyi kullanmanız rüşvetçi olmasını engelleyecektir ) eğitime yatkındırlar .enerjisini kendisi evin içinde atabilir ama çok zeki oldukları için sizin eğitimle zihinlerini de yormanız lazım
  • hayatımda gördüğüm en tatlı canlı. teacup malta teriyeri bakmaya gitmiştim, poodle farklı bir yaratık. dumur oldum lan böyle tatlı olunur mu ?
  • en şirin canlılardan biri
  • tarçın rengi olanından bir adet sahiplenmek istiyorum öpücük komasına sokacağım
  • sahiplendirmek isteyen olursa yeşillendirmesini rica ederim.
  • nerdeyse tamamen ücrete tabi sahiplendirilen(satılan), hayvanların alınıp satılmasına karşı olduğumuz için bir türlü sahiplenemediğimiz tür. mantıklı bakım veya tedavi masrafları dışında ücret istemeden sahiplendirmek isteyen olursa yeşillendirirse sevinirim.
  • oğlum bu cinse aşık, ben platonik takılıyorum. ailenin dördüncü üyesi olabilmesi için çevremdeki herkese henüz yavru olacak, potansiyel yarenimizi ücretsiz sahiplenmek isteğimizi ilettim. ama yok yok yok. son çaremiz burası.
hesabın var mı? giriş yap