• erkek kadın diye ayırt edilmemesi gereken kokudur. kokan kokuyor hem de ne kokuyor, trake solunum biz de neden yok diye sorguluyor insan.
  • bir kamilll olarak doldurduğum başlıkta, ben daha yazmadan benim yazdığımı bilen insanların olması beni ürküttü.. uuu nerdesin??

    (bkz: #33022497)
  • türk erkeği v2.'de düzeltilmiş bug'dır. yeni patchlerde şiir oku ve sabah kalkar kalkmaz günaydın mesajı at seçenekleri de bulunuyor.
  • (bkz: deodorant sürmek)

    edit: tabii yazarımız, deodorant sıkmak olarak değiştirmiş entrysini. yahu daha türkçe'yi bilmiyorsun, türk erkeklerine bok atma çabasına giriyorsun ya, ne diyeyim sana? bir de kendince türk kızlarının adına konuşuyor kezboş. peeh. he canım he.
  • tüm ülkelerin erkeklerinden, o ülkenin nüfusuna göre genelleyebilecek bir örneklem oluşturacak kadar çok erkek koklamış birinin tespit ettiği kokudur.

    artık o kadar erkeği koklayabilen birinin kokusu ne olur, o da küçük bir mümin latifesi olsun.
  • kalabalık ortamlarda, nefes almayı imkansız kılacak kadar yoğun parfüm sıkanların kokusuyla karıştığında daha da etkileyici hale gelir. çözüm parfüm değil hijyen sanırım.
  • kokladıkça huzur ve güven veren kokudur. hangi kokuyu aldığın takıldığın kişiler ve bulunduğun ortamla alakalıdır. ayrıca pis bir kokuysa eğer kasıt, bunun da kadını erkeği olmaz.
  • çoğu - siz hariç sözlük erkekleri- kimyon kokar. denemesi bedava. metro da minibüste deneyin.
  • (bkz: taşak kokusu)
  • bilgisizliğin, cehaletin ve çaresizliğin kokusudur. ekşi'deki insanların birbirine nefret kustuğunu tespit eden başlıktır aynı zamanda. ekşide bugüne kadar bu kadar ağır kin ve nefreti görmeme de sebep olmuştur. tabi bunun sebebi güncel yaşamda da artık insanların birbirlerinden nefret ediyor olmasıdır aslında...

    sanki o pis kokan adama robert'te okuyup boğaziçi'nde lisans yapma imkanını verdiler de, o yapmadı. veya herhangi bir x lisesi ve devamında x üniversitesi. veya herhangi bir eğitim imkanı.

    fakir bir memlekette yaşıyoruz. zenginleşmek için 10 yerine 11 çalışıp bu tarz cehaletin kokusunu ve türevlerini atlatmamız gerekirken, lanet olsun pazartesilerle hayata atılıyoruz.

    alev alatlı'dan güzel bir demeçle sözlerimi nihayete erdirmek istiyorum dostlarım:

    "bu toplumda 'biliyor olmak' mutlak surette bir haksızlığa maruz kalmak demektir. çünkü bilgi borçlandırır, 'anlamak' zorunda bırakır. cahil, acıma duygusu uyandırır. yıkıcılığı bağışlanır. bu, onların lüksüdür. oysa, aydın, bilgilenmek gibi bağışlanmaz bir suçtan müebbeden mahkûm edilmiştir. bastığı yerde ot bırakmayan cahili vicdanının demir parmaklıkları arasından seyreder."

    ispiyon editi: uyarıldığım için teşekkür ederim, gerekli düzenlemeyi yaptım. hatasız kul mu olurmuş? saygılar...
hesabın var mı? giriş yap