• çok zor, sabır isteyen bir olay.
    saça laf atanı var, giysiye, "karı giysisi," diyeni var, hançeri görüp, "hacı asıl bununla takacaksın," diye kama çekeni var.
    canından can gider her gün.
  • ölümsüz elf irkini bile belediye cukurunda, iett kazasinda oldurmekle sonuclanir.
  • (bkz: cemil ipekçi)
  • + elf gözlerin neler görüyor legolas?
    - hay sokayım elf'ine de, gözüne de. yeter be her dakika.
    + napayım lan gözükmüyor.

    bir sonbahar gecesi, atatürk olimpiyat stadı, kale arkası, ikinci kat.
  • yaz kış bere takmayı gerektirir. benim bildiğim türk insanı o kulaklara fiske vurmadan duramaz.
  • saçları üniversiteye gidince uzatmaktır. ayrıca beybifeys dolaşmaktan, hiç sakallı gözükmemekten dolayı "gay misin oğlum sen" gibi sorulara maruz kalabilir.
  • ben finrod naraé. narya'nın, ateş yüzüğü'nün bekçisi.

    burada dalga geçenleri kınıyorum. çoğu kişi orta dünya ırklarının gerçekte olmadığını düşünür. böyle de saçma sapan insanlar vardır.

    cüceler saklanabildi, hobbitler saklanabildi, büyücüler bir ara kendilerini açık ettiler de biz edemedik.

    artık yerinin geldiğine inanıyorum ve açıklıyorum. biz gerçeğiz.

    bunu neden açıklıyorum? çünkü valar'dan milyonlarca yıl sonra orta dünya denilen yerin pangea olduğunu, anlatılanların fantezi ürünü değil de dünya tarihi olduğunu öğrenmeniz gerek. daha önemlisi artık damarlarında gondor kanı akmayan insanoğlu'na dünyayı bıraktığımızdan beri emdiğimiz süt burnumuzdan geldi.

    şurda 200 bin yaşında adamım. pelennor çayırları savaşı'nda kral elessar'ın generali, doğu elfleri'nin beyiydim. şimdi dalga geçilen adam olduk iyi mi?

    bakın bizler hala ormandayız ama bu ormanları insanlar tahrip etmeye başladılar.artık barınacak yerimiz yok. amazonlarda artık birkaç binimiz kaldı, gerisi yok. batı'ya gidenler - burda da alegori var, çarpıtmayın!- dışında bir de artık gücü kalmamış yüzüklerin bekçileri kaldı.

    dünyayı siktiret, hadi şu amazonlar yine iyi de, ben burda yaşamaya mecbur kalmış elf başıma yeter lan! millet legolas legolas diye çıldırıyor, herif bir mithrandir'in yanında dolaştı diye sakız oldu ağza. ah samwise gamgee'nin çıpıl torunu tolkien!

    bir de islamdır, hristiyanlıktır bilmem ne çıktı, kendimden de valar'dan da kuşkulanmaya başladım. artık cuma'dan cuma'ya namaza gitmezsem kendimi kötü hissediyorum.

    hayır elfiz canız ciğeriz de benim gibi orman dostu adam sigaraya nasıl başlar ulan? allahsız valarsız adamlar. tütün yakıyorum ya la artık. üstelik sigaraya da zam getirmisler. hayır en son yüzüğü verecem bit pazarı'na o olacak!
  • çok zor bir haldir azizim.

    orta anadolunun dağlık alanlarında yerleşim yeri seçilir ve konaklanır. toplu taşıma araçları yerine ulaşım için at sırtı tercih edilir. toplu konutlar veya rezidanslarda sığınmak şarttır. güzelliklerinde dolayı çok hayran olunan kızlarının götü kalkıktır. bu da onları kezbanlığa iter. kulaklar kepçe yakıştırmasına alışmış olsalar iyi olur çünkü hayatları boyunca türk nesillerinden bu lakabı yiyeceklerdir.

    erkeklerinin tercih ettiği bir meslek olarak falcılık vardır. her insan parasını verip, elf gözlerin neler görür? diyerek geleceklerini sorgulatabilir. kadın kısmısı da genelde balkonda beyaz entariyle günü geçirmektedir. uzun yaşamın formülü diye kitaplar basıp, tv programları yapanlar köşeyi dönmüştür.

    çocukluktan itibaren uzattıkları saçlar onları rakçı ve hippi olarak da yaftalanmalarına sebeptir. okulda türk arkadaşları tarafından elf be te se cim ha hı dal zel... diyerek dalga konusu olmaları da mümkündür. kendine has dini bütünlüğünde yaşayıp giderler.

    zaman sonra gül gibi yaşadıkları ülkeden sauron destekli dış dürtmelerle kurtlanır duramazlar. kendi ülke toprakları içinde kendi ülkelerini kurmak ve elfçe konuşmak isterler. bunu teröre dönüştürük dağlara yerleştirilen okçularla her gün şehit haberi duymamıza sebep olunur. sonra bir hak bulur siyasete girerler amaçları doğrultusun mikrop olup çıkarlar.

    öhh iki dakikada tiksindim lan elflerden. böyle olacaksa olmasın arkadaş. kardeş olacaksanız gelin. kulakları çınlayasıcalar!
hesabın var mı? giriş yap