• hiç şaşırtmayacağı üzere türkiye'de gerçekleşmiş olay! link

    demek ki, kafamız bozulduğunda üç kişiyi vurup sonra da 'küfrettiler vurdum' diyerek serbest kalabiliyoruz. 'herkese duyurulur, canınızı sıkanı vurun' mesajı veriliyor herhalde. zaten her yer maganda dolmuş durumda. selektörden, kornadan ötürü insanlar birbirini öldürüyor ve bizim kokuşmuş hukuk sistemi böyle kararlar alıyor. kimsenin korkmadığı bir hukuk sistemi düşünün. nasıl güven verecek insanlara?

    masumu değil suçluyu kollayan bir hukuk uygulaması mı olur allah aşkına? lanet olsun adalet sisteminize. he şimdi bu olay basına yansıdı ya tekrar alırlar içeri adamı ama emin olun basına yansımadığı ve sosyal medyada gündem olmadığı sürece suçlular sokaklarda cirit atıyor. o yüzden bilmem kaç suçtan aranan adam ancak haberlere çıktığında gözaltına alınıyor.
  • son zamanlarda çokça yaşanan elim hadiselerden biri daha.

    burada üzücü olan üç kişinin yaralanması mıdır, yoksa zanlının serbest bırakılması mıdır, hangisine üzüleceğini şaşırıyor insan.

    bunun bir tık üstü de, 7 cinayet işleyen seri katilin tahliye edilmesi olayıdır. şans eseri yaşıyoruz resmen.
  • güzel ülkemin asla olmayan adalet anlayışı. hırsızlık yaparsın, tecavüz edersin, şiddet uygularsın sonra duruşmada kravat takıp iyi hal indirimi alırsın, bağırmadı itiraz etmedi diye gönlü vardı der haklı çıkarsın, suçlu hariç herkes mağdur olur. yazık ki sistem her zaman suçludan yana.
    ceza evleri yerinde okul, avmler yerinde kütüphane, cemaat toplulukları yerinde eğitim kampları olsaydı suç oranlarının kesinlikle azalacağına inanıyorum. eğitimsizlik şiddet, kötülük doğuruyor dahası dindar diye yargılanmayan her topluluk tam bir pislik yuvası ki geçmiş zamanlarda birsürü örneğini görüyoruz. milletçe alkışlamak yerine oturup nerde yanlış yapıyoruz diye düşünmekte fayda var.
  • bir dahaki sefere adam öldürebilsin diyedir. çünkü burası türkiye ve bilindiği üzere burada dağ kanunları geçerlidir. kodamanlara zarar verecek bir eyleme girişmediğiniz sürece vatandaşa istediğinizi yapabilirsiniz.
  • türk adaleti için sıradan bir karardır.durma devam et denilmiştir.
hesabın var mı? giriş yap