• çocuk kandırmak için kullanılan yalan. bu esnada ağzına yemek tıkılır...
  • mine mutlunun oynadığı bir film bu.
    seksenli yıllarda müstehcen kategorisindeydi.
    uyuşturucu aleminde takılan gençler, mini etekli kızlar ve mine mutlu'nun 5 saniye kadar göğüslerinin görünmesi filmi erotik saymalarına yetmiştir. böyle motorlu bir çete bir sürü insanı öldürür. gazeteci bir herif de bu çetenin peşine düşer. mine abla da bu çeteyi yakalamakla görevli bir polistir. bunlar tanışır. sonra başta da dediğim gibi mine ablanın göğüslerinin görüneceği aşamaya kadar varırlar.
    şimdi fark ettim. hatun polis ya. onun için yasaklamışlardır filmi.

    bir başka filmde de bakkallık yapan amcanın oğlu askerden izne geliyor. amca dışarıdan kola kasalarını taşımak için iki dakikalığına çıkıyor. o sırada bakkala esas kız giriyor. sigara istiyor. amcanın oğlu da sigarasını veriyor filan. "türk askeri sigara satmaz" diyerek yasaklıyorlar filmi. bu da böyle bir anımdır.
  • olaya bir de suradan bakmak gerekirse; bu bir cocukla oynama metoduna verilen bir isimdir aynı zamanda. büyük insan cocugu kucagina alir ve arada havaya atip yakalar. bu tehlikeli oyun sırasında bu isi yapan büyük kisi tarafindan uctu uctu kus uctu denir, cocuk kahkahalar atarak eglenir, cocugun annesi de uzaktan bakip düsmese bari cocuk diye kendi kendine sinir olur. zira bu oyunu cocuklarla ya abiler ya da dayilar oynar genelde.
  • bir cocuk oyunudur. grup halinde oynanabildigi gibi iki kisiyle de oynanabilir. beri ebe olur. herkes isaret parmagini masaya koyar. ebe uctu uctu x uctu diyerek isaret parmagini havaya kaldirir. burada eger x ucabilen bir obje ise (bkz: kus) diger oyuncularda parmaklarini kaldirmak durumundadir yoksa yanarlar. yok eger x ucamayacak biseyse (bkz: kopek) ve parmagini kaldiran olursa o yanar. sona kalan ebe olma hakkini elde eder. belli bir yasa kadar olan cocuklari bir sureligine oyalamak icin birebirdir.
  • cici kızlardan uyarlanmış red bull reklam müziği

    uçtu uçtu kus uçtu
    yandı, yürek tutustu
    aldirmazdi kimseye
    bak ne hallere düstü
  • ilişkimi özetleyen, hatta yaşadığım sıkıntıları kafamda canlandırıp bir şarkı yazayım desem yazabileceğim sözleri içinde barındıran, cici kızların red bull sayesinde tanınmış şarkısı.

    http://www.youtube.com/watch?v=di4k_5bft7u
hesabın var mı? giriş yap