• siz bakmayın sürekli kısa boylu kızlarla sözüm ona dalga geçen başlık açıp, entry girdiklerine, içten içe kendilerini yiyip bitiren durumdur.
    bu kıskançlığın en önemli sebebi uzun boylu kızlarda %99 oranında sıkça görülen vücut proporsiyon dengesizliklerinin kısa boylu kızlarda görülmemesi. gözlemlerime göre 165 cm önemli bir sınır, bu boyun üzerindeki kızlar da vücut saçmalamaya başlıyor. boyu 180 olup 150si bacak olan mı derseniz, 12 yaşındaki kız çocuğu gibi göğüssüz olan mı dersiniz, 43 numara ayakkabı giyen mi dersiniz. son olarak kısa boylu kızlar sizin 35 numara şirin ayaklarınıza, biçimli vücudunuza kurban olacak ben dahil bir sürü erkek var, siz uzun boylu kızlara aldırmayın, gülüp geçin.
  • bildigim kadariyla sadece diz mesafesi kisa yerlerde otururken vuku buluyor...
  • kısa boyununu fena halde kafasına takan, dolayısı ile boy kompleksi tavan yapmış sahısın kendini mutlu etme çabasından kaynaklanan beyanatıdır. ölü taklidi yapsak gider mi acaba?

    hı hı... evet şekerim, uzun boylu kızlar kısa boyluları kıskanırlar. neden? cünkü, sizin gibi; topukları, kendi bacaklarından daha uzun bir ayakkabıyı satın alma şansları yoktur. alışveriş yaparken, satıcıdan " cocuk reyonumuz üst katta " sözünü duyma ihtimalleri de yoktur. kalabalık bir otobüste, yanında dikilen kızın omuzunda asılı duran canta hareket ettirildikce, onun yeni fönlenmiş saçlarını bozamaz mesela... sevgilisinden sonra oturduğu direksiyon koltuğunu, tekrar ayarlamak için dakikalarca ugrasmanın tadına (!) hic varamamıstır. toplu cektirilen fotoğraflarda aslinda o da herkes gibi ayakta iken, oturuyor gibi cikmamıstır. ve daha bir sürü sebebi vardır, kıskanması icin.. hı hı...

    zög edit: kısa boylu kızlar taarruzda.
  • (bkz: kedi uzanamadığı ciğere pis der)

    zöge: genç bodurlar rahatsız.
  • uzun boylularda kucuk meme durumu cok goruldugu icin olabilir bence. boyum ayni kalsin ama su bucurdeki meme bende olaydi misali.
  • boylarına uygun sevgili bulmaları zor olduğundandır. gerçi ben kısayım ben de bulamıyorum. bu adamlarla kim çıkıyor lan o zaman.
  • her on uzun boylu kızdan 2'sinin icinde bulunabilecegi yanlıs hezeyan..

    arkadaşım, bir kere uzun boylu kız - ekseriyatı ince belli olur, genel olarak da uzun saçlı olur. bak bunlar cogu erkek icin + puanlardır. kilo aldı mı belli etmez fazla, ama bir de kısa boylu kızları düşün bakalım?! 2-3 kg aldı mı göbeklerin çıkması, gıdıların hey ben geldim selam demesi?!

    uzun boylu kızlar çirkin olsa dahi yine de uzun boyun verdigi bir avantaj olan zarafeti kullanır, yine kısa boylu kızların önüne gecer. bir mekana giren uzun boylu kız ile kısa boylu görüntüsü aklınıza gelsin?! kim daha zarif kim daha cekici? neden kıskansın ki?

    ha kıskanan var mıdır? vardır elbet, cogu uzun boylu kızın sessiz, güzel ve zarif olup da yalnız dolastıgını gordugum icin bilmiyorum belki de bir lanetleri - aşil topukları olabilir. çözemedim.

    bence cok tatlılar arkadas, gerisi yalan.

    p.s bunu yazmak istemezdim ama arkadas bir de evlendikten ilk iki cocuktan sonra kısa boylu kadın ile uzun boylu kadın arasındaki farkı da düşünün derim ben. igrenc oldu ama bi dusun bakalım. uzun boylu kıza can kurban.
  • bunlar hep kızların futbolla, siyasetle vs ilgilenmemelerinden kaynaklanıyor. futbol takımları, futbolcular, siyaset üzerine birbirine sataşamadıkları için birbirine sarıyorlar. sarışın kız, esmer kıza; şişman kız, zayıf kıza; uzun boylu kız, kısa boylu kıza; erkek arkadaşı olan(evli), olmayana(bekar) sarıyor. bir tek kısa saçlılar uzun saçlılara laf söylemiyor çünkü bunu kendisinin yapma imkanı var. eğer uzun saç-kısa saç da kolay kolay değiştirilemeyecek olsa bu konu da mutlaka tartışma/kıskanma konusu olurdu.

    oysa ki hic bir erkek digerine kilosundan, boyundan, teninden dolayı bu tip şeyler demez. vay arkadaş ya, çocuk reyonumuz üst katta diyorlarmış, otobüste kısa boylunun saçları bozuluyormuş. * öbdüm.
hesabın var mı? giriş yap