• herif dangalagin birisine tokat atti diye adami 10 yilligina oscar'dan men etmisler kaynak turkce_kaynak.

    herkesin chris rock'i savunma sekli şu "karisinin hastaligi sac kiran sanki cok onemli". seneye chris rock down sendromlu bir cocuk hakkinda espri yapsin sonra evine gitsin. bunun bir sonu yok sonucta. bu tur espriler artik demokratiklesir ve kanser hastalariyla dalga gecmeye kadar gider.

    will smith'in kalkip vurmasi iyi bir sey degil ama bunun cezasi oscar'dan men etmek olmamali. sosyal medyayla calisan platformlar (netflix mesela) zaten projelerini askiya almislar ve adamin itibari ciddi anlamda zarar gordu. size ne oluyor ki? yillar boyunca tecavuze, tacize ve zorbaliga izin verdikten sonra, yapilan espriye karsi verdigi asiri tepkiye acimasiz bir ceza ver. iyi ya boyle bundan sonra sosyal medyadan yonetilsin her sey. zaten yasalar bir boka yaramiyor ve bunun sonu hic iyi olmayacak.

    edit: rte'nin dalga geçer gibi ülke yönetip hala yönetimde olmasına şaşırmamak lazım gelen tepkiler üzerine. mizah buymuş sonuçta, ucunda ölüm de olsa, mizah yapılırmış. yukarıda yazdiklarimdan will smith'i desteklediğimi anlayan andavallar da film falan izlemesin, gereksiz elektrik tüketimi yapıyorlar zira.
  • adamın biri senin işletmende orta yere sıçarsa gelmeye devam etmemesini istemek yerine olsun abi itibarı zedelendi gelsin yine sıçsın mı dersin sevgili suser?

    haklı veya haksız, medeniyetsiz bir davranış karşılığını bulmuş.
  • will smith' i ben de severdim ama yaptığı hareket çok yanlıştı. kendisine yakışmadı. haber doğruysa iyi olmuş diyorum.
  • salak saçma şeylere kafa yormayacak olduğundan önemi yoktur. seneye de benedict'e verirler vs. boş işler.
  • abartılı bi tepki
  • suç chris'te. kadının saçıyla dalga geçeceğine sikseydi başına hiçbir şey gelmeyecekti. will de bu duruma düşmeyecekti.
  • ceza alması sevindirici ama on sene de biraz çok olmuş gibi.
  • chris rock yaptığı espiri ile çizgiyi çok net bir şekilde aştı ama bunun karşılığı kesinlikle fiziksel şiddet olmamalıydı. o kadar ünlü insan ve tv başında izleyenlerin önünde böyle bir davranış sergilersen bunun bir karşılığı mutlaka olur. sonuçta oscar hollywood için oldukça prestijli bir organizasyon. tüm bunlara rağmen verilen ceza bayağı bir ağır olmuş. adam çıkıp özür açıklaması yaptı ve üzgün olduğunu dile getirdi. bir ya da bilemedin iki yıl kadar men cezası fazlası ile yeterli olurdu. bu ceza will smith'in kariyerine çok ciddi şekilde zarar verir.
  • takım elbise giydiği için iyi hal indirimi alması gerekirdi denilen durum
hesabın var mı? giriş yap